PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Wróg - Takie tam..

ocenił(a) serial na 10

Napiszcie tutaj jakgiego chcielibyście dodać wroga do serialu. Jak ma na imię, jaki ma charakter, jak wygląda, skąd pochodzi itp. ;p Był chyba taki temat, jaką postać chcielibyście dodać postać czy jakoś tak, ale mniejsza z tym. Piszcie.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Imię: Xale.
Wygląd: Nieznany.
Pochodzenie: Nieznane.
Zawód: Łowca Nagród, Szpieg.
Charakter: Cyniczny, zdradliwy, podły. Obchodzi go tylko zysk. Jest szpiegiem Bulgota w grupie pingwinów, ale tak naprawdę guzik go obchodzi kto wygra, obchodzi go, kto da więcej.
Broń: Miecz Świetlny, Działko podręczne, wyrzutnia rakiet, katany, miny, granaty - słowem - Full opcja.

Historia: Wiadomo o nim tylko tyle, że w młodości szkolił się na komandosa pod okiem Skippera. Podczas jednej z akcji, szefowi nie udało się go ewakuować z wybuchającego budynku. Xale ledwo przeżył, mimo że w gruzach stracił płetwę. Zwrócił się o pomoc do Bulgota, gnany chęcią zemsty na szefie. Delfin skonstruował dla niego specjalną zbroję, dzięki której może znieść każdy atak, wstawił mu mechaniczną płetwę z wmontowanym działkiem laserowym, skonstruował dla niego plecak rakietowy i cały jego arsenał. Wtedy Xale postanowił z powrotem dołączyć do oddziału jako szpieg Bulgota...

ocenił(a) serial na 10
Megafil666

zajebiste ;)

ocenił(a) serial na 10
AnciaXD

Serio?

ocenił(a) serial na 10
Megafil666

Charakter poniekąd pasuje do mnie ;]
Tylko imię dziwne wybrałeś

ocenił(a) serial na 10
AnciaXD

Wiem. Anagram do "Alex"

użytkownik usunięty
Megafil666

Zgadzam się z Ancią! To jest zajefajne! xD

ocenił(a) serial na 10
Megafil666

Zgadzam się z Ancią oraz Diaspro ;>

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Dzięki :)

Neli125

Imię: Ann
Wygląd:Czarna kocica, Niewielka blizna, smukła sylwetka.
Pochodzenie: Rosja (Zgadując po akcencie.)
Zawód: Płatne zabójstwa.
Charakter: Małomówna, Brutalna, nie wyrażająca uczuć. Nie zważa na czyjeś interesy, chyba że ma z kimś porachunki.
Broń: Pazury(To przez nią Bulgot nosi peryskop.). Po za tym walczy nie gorzej niż Skipper.

Historia: Przygarnięta i wyszkolona przez tajemniczego T.G podobnie jak Skipper i Hans. Chodź była najmłodsza z całej 3, była jednocześnie najgroźniejsza. Działała z Pingwinem i Maskonurem, przy czym pokonali wielu złoczyńców. Wkrótce między Hansem, a nią zaczęło coś się dziać. Po zdradzie maskonura postanowiła zapomnieć o przeszłości. Została zabójczynią. Bulgot użył na niej swojego urządzenia by nad nią zapanować. Wysłał ją do bazy pingwinów, by zaprowadziła Skippera i jego oddział w jego pułapkę.

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Chciałbym widzieć w PzM Arniego, Czarka, Kasię, Stępnia, Luksusa, Zofię i Bezdomnego Janka...

KabaretSasiedzi

Nie do rymu nie taktu,
wsadź se dupę do kontaktu.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Zamkniesz się?

RaptorRed

Powiedz to jemu.

Neli125

Imię: Kinga xD
Pseudonim: P.K.Z.
Pochodzenie: Niemcy
Zawód: Szpieg
Charakter: Wygadana, dokuczliwa i... dużoby wymieniać.
Broń: Wszystko co złapie do łapy xD

Historia: Eee... Od piętnastego roku życia zaczęła przyjaźnić się z... Bulgotem. Zanim go poznała to była fajną dziewczyną, a potem zmieniła się. Po kilku latach spotkała Hansa i się w nim zabujała.
Nie chcę mi się więcej pisać :p

Matii965

-.-
Co to znaczy: P.K.Z.?

_Cherryy

Czyli: Pani Kinga Zabójczyni xD

Matii965

Bardzo śmieszne... Możesz mi powiedzieć co ty mnie tak nie lubisz?

_Cherryy

Czy ja ci powiedziałem, że cie nie lubie ?
Fajnie wyglądasz, gdy się denerwujesz. Czasem się ciebie boje.

Matii965

A-ha.
Watro wiedzieć... Ty zawsze lubisz mnie wkurzać. Ale raz nie potrzebnie na WF-e mnie wkurzyłeś, bo przywaliłam Ci piłką w twarz i... było nie zbyt ciekawie.

_Cherryy

Nie pamiętam czym w tedy cie wkurzyłem, ale nie źle mi przywaliłaś.
Nie dziwie się, że prawie każda osoba się ciebie boi.

ocenił(a) serial na 8
Merkura

Nos mu złamałam.

ocenił(a) serial na 8
_Cherryy

Dobrze wiedzieć. ._.

Merkura

Co ty taka mina?

ocenił(a) serial na 8
_Cherryy

Zaskoczyło mnie to wyznanie.

ocenił(a) serial na 9
Neli125

Imię: Stella (takie pierwsze pada, tak właściwie to tylko dwie osoby na świecie wiedzą jak ma na prawdę na imię)
Nazwisko: brak danych
Pseudonim: Kobieta O Stu Imionach
Koligacje rodzinne: Nie ujawnię, bo pojawi się w moim opowiadaniu :D
Wygląd: Biało-czarne cuś zwane pingwinem.
Narodowość: Niemiecka

Historia:
Właściwie to nikt nie wie kim ona jest... Wykazuje podobne zainteresowania co jej brat, pracuje dla rządu Niemieckiego w projekcie wielkiej wagi. O dziwo sama prowadzi swoją organizację, a słowo "legalne" dla niej nie istnieje. Jak łatwo można się domyślić jej pracodawcy nie są wstanie powiązać jej z organizacją. Wybuchowa. Współpracuje zarówno z Bulgotem, jak i Hansem oraz Parkerem, choć traktuje ich wszystkich z góry. Ma swoje tajemnice i wie jak je ukryć. Ma zatarg z kurą.