PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Wszystko fajnie

ocenił(a) serial na 6

Serialu się nie czepiam ale ile można go katować na Comedy Central ? Człowiek ogląda te same odcinki kilka razy i w końcu ma dość :-) Mają tam dużo fajnych seriali jak that's 70'2 show , big bang theory czy how i met your mother ale oni cisną Pingwiny codziennie przez kilka godzin :-)
Robią coś na kształt kanału dla dzieci i niedorozwojów - byle kolorowe latało przez większość ramówki

ocenił(a) serial na 10
dusiek119

Niedorozwojów?!
Uciekaj, bo cię chyba zabiję -,-

ocenił(a) serial na 6
Annqa

Nie chodzi mi o to że serial jest dla niedorozwojów ale o to ciągłe powtarzanie go w kółko powoduje to że żarty przestają śmieszyć i w końcu denerwuje mnie że kiedy bym nie włączył CC to widze wciąż to samo (tak jak w moim punkcie widzenia kanałach dla dzieci)

ocenił(a) serial na 10
dusiek119

Zobacz sobie Puls...
Tam chyba 15 raz tłoczą 2 sezon, ale jeśli jest się fanem <ty chyba nie jesteś... > to ciągle śmieszą te samy momenty, a poza tym można zauważyć nowe szczegóły!

Annqa

Dokładnie. Ja oglądałam większość odcinków dziesiątki (jeśli nie setki) razy,jednak zawsze znajdę jakiś nowy szczegół.

ocenił(a) serial na 10
dusiek119

Jeśli następuje zmęczenie materiału należy odpuścić. Nie oglądać. Miło jest wrócić do serialu, czy poszczególnych odcinków po jakimś czasie.