PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Mam do tego odcinka sentyment ponieważ w polsce był w 2011 a w ameryce dopiero pojawił się w 2012, to jedyny taki odcinek za który możemy być dumni bo był pierwszy w polsce.

ocenił(a) serial na 8
lisek696

Naprawdę? Nawet nie wiedziałam. O_O

lisek696

Nie jedyny. Biała Dama też była wcześniej (ba, w Ameryce należy ona do 3 sezonu). Włochaty Problem, Miłość o długiej szyi, Wróg u bram - to samo.
Poza tym sentyment to można mieć dlatego, że np. obejrzało się ten odcinek jako pierwszy, a nie dlatego że w Polsce puszczono go szybciej.

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

A jest odcinek do którego ty masz sentyment? :) Tak z ciekawości pytam.

Merkura

Permanetna inwigilacja! Mój pierwszy odcinek :)
A ty masz do jakiegoś sentyment?

ocenił(a) serial na 8
Flutterlie

Ja mam do dwóch:

"To kwestia czasu"-mój pierwszy odcinek jaki oglądałam. :)
"Zaginiony Skarb Złotego Wiewióra"-pierwszy odcinek jaki widziałam w telewizji. Do dzięki niemu zaczęłam to oglądać. :)

Merkura

Oba świetne :) Ja na PzM trafiłam na CC, kiedy leciała pierwsza seria, w sierpniu. To było już rok temu, jak ten czas szybko leci...

użytkownik usunięty
Flutterlie

"This is episode is part of the second season, despite being aired during the first of series 3 (In Nick USA)." - The Otter Woman. Należy do drugiego sezonu, chociaż był wyemitowany w USA podczas trzeciego sezonu.

Ach, to przepraszam. Myślałam, że skoro został wyemitowany w trzecim sezonie, to należy do niego. Mój błąd.

użytkownik usunięty
lisek696

Mylisz się. Ten odcinek wcale nie był pierwszy w Polsce. Na Filipinach był wyemitowany 3 czerwca 2011 roku.