PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kogo z tego forum najbardziej nienawidzicie? Za im nie przepadacie? Kto działa Wam na nerwy? Istnieje taka osoba, z którą za nic w świecie nie chcielibyście mieć nic wspólnego? Chyba nie muszę tu mówić, że nie chodzi mi tu tylko o naszego ulubionego trolla.
Albo inaczej. Co w jakim użytkowniku Wam się nie podoba?

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Nie sądzisz, że takie pytanie może wywołać kłótnie? xD

A za jakim użytkownikiem Ty nie przepadasz? :>

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Tak sądzę. Ale to jest niezmiernie interesujący temat. Przynajmniej jak dla mnie.xD Z resztą... To byłoby z deczka dziwne kłócić się o zdanie innych..xD Mnie na pewno lubi niewiele osób, ale nie zamierzam się o to kłócić. Ta wiedza jest po prostu przyjemna i pożyteczna.xD

Długo by wymieniać.xD Głównie na nerwy działa mi styl bycia niektórych osób. Hmm... Alice np. Może to jest bez sensu, ale nie jestem przekonana do ludzi do niej podobnych. Nie mam pojęcia, czy jest to kwestia pierwszego wrażenia, czy nie, ale tak jest..

Ale nie odwracaj uwagi. Odpowiedz na pytanie.xD

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Okej, jak chcesz. ;)

Dawidking działa mi na nerwy(zapewne nikt się tego nie spodziewał xD) Stara się udawać w internecie kogoś kim w rzeczywistości nie jest: inteligentnego, oczytanego i w ogóle prześwietnego. Strasznie nie lubię takich ludzi.

Merkura

Zobacz, z tych samych powodów ty mnie irrytujesz.

ocenił(a) serial na 8
dawidking2

Takie życie.

ywogerezs

Dobrze znać opinię innych ;)

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Hmm... Nic.

ywogerezs

Eee... wszyscy są spoko.

ocenił(a) serial na 7
ywogerezs

Podpowiedź lubi 13 posterunek.

ywogerezs

Nasz troll. A także czasem Blanka(Rzeczywiście, po nicku sztywno).