PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127343
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Chodzi mi z grubsza o to,z którym z nich moglibyście się zaprzyjaźnić.
Jakieś podobne cechy,hobby,zachowania?...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Z Kowalskim - cechy, hobby, zachowania, teksty - wszystko mamy podobne :)

użytkownik usunięty
Annqa

z Szerciem też lubię kucyki xD
obawiam się że Kowalski jest dla mnie za mądry :P

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Z Szeregowym. Też jestem zdziecinniała i oglądam kucyki. :D

ocenił(a) serial na 10
Merkura

To tak samo jak ja! :-)
Chociaż w sumie zaprzyjaźniłbym się z każdym po trochu. Dlaczego?
Po Skipperze mam charyzmę;
Po Kowalskim wielką jak Pałac Kultury wrażliwość :);
Po Rico, psychopatyczne skłonności, huehuehue.
A po wszystkich razem wziętych, niesamowite poczucie humoru :')

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

A po Julianie masz skromność.(nie bierz tego do siebie, tak jakoś sobie pomyślałam czytając tego posta. ;))

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Kiedy to prawda (to o Julianie też xD) !!!

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Nie no, nie mówię, że to kłamstwo. Tak naprawdę wydajecie mi się bardzo ciekawymi osobami i chciałabym was kiedyś poznać osobiście.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Lepiej nie. Jestem tak brzydki, że jakbys mnie zobaczyła, stwierdziłabyś, że aborcja powinna być legalna :-)

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Już uważam, że aborcja powinna być legalna, ale co tam. ;) Ja też do najpiękniejszych nie należę.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Niekryty Krytyk też, a wszyscy i tak go oglądają. No dobra ja też :'(

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja tam jestem sobą, jak i pingwiny więc pewnie z każdym, a przynajmniej bym sie dogadała. Z każdym coś mnie łączy. Mimo, że nie mam ścisłego umysłu i nie jestem super geniuszem oraz nie ma instynktu destrukcyjnego to jestem wrażliwa (choć zależy na co i co mnie rusza, nie przesadzam), jestem cholerykiem więc czasem mam ochotę coś zniszczyć, ale rzadziej. Ze Skipperem... paranoi nie mam, aczkolwiek lubię jak jest po mojemu (kto nie lubi?). Mało wierze w ludzi. Są podli, wyrachowani i nie zasługują na zaufanie (poza moimi bliskimi rzecz jasna). Doświadczenie pokazuje, nawet w Internecie. A mimo wszystko też uprzejmość z Szeregowym mnie łączy, troskliwość i chęć pomocy. Co z tego, że cześciej zwierzętom niż ludziom.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

W kwestii zaufania ludziom zgadzam się z tobą.Przez podstawówkę na się na ludziach,że tak powiem,przejechałam,że teraz muszę kogoś naprawdę dobrze poznać,aby uraczyć go chociaż odrobiną tego cennego zaufania...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

W podstawówce nie spotkałem nikogo kogo mógłbym obdarzyć odrobiną zaufania :'( Mam jedynie dwóch sąsiadów, którzy są naprawdę spoko :')

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

BTW. Odkryłem dzisiaj, że moja klasa rodzi patologię :O :O :O

użytkownik usunięty
ManiakowyPingwin

to ciesz się, że nie poznałeś mojej klasy z gim. :P

użytkownik usunięty
Annqa

ja nieufności nauczyłam się od ''koleżanek '' których teraz na szczęście nie spotykam i darzę je taką sympatią jak Skipper Hansa -.-

ocenił(a) serial na 10

Ja z moimi DZIKUSAMI z klasy obchodzę się jak Skipper z poniakami (moje określenie na kucyki)

użytkownik usunięty
ManiakowyPingwin

ale na szczęście teraz mam fajną klasę :P a już nie wierzyłam że takie istnieją.

Annqa

Tak ogólnie to chyba ze wszystkimi, chociaż pewnie ze Skipperem gryzłabym się (jest taki trochę autorytarny, no i bardzo nieufny, u mnie nie ufność jest taka pół na pół - nie jestem aż taka naiwna, ale większość osób, które poznaje uznaje z góry za miłe - nie chcę nikogo na wstępie skreślać [trochę jak Szeregowy] ), lubię przejmować inicjatywę (Skipper), fascynuje mnie też nauka (Kowalski), no i też mam psychozy na niektóre rzeczy (Rico) - choćby PzM, ale jest ich dużo więcej. Jestem też dość wrażliwa i nikomu (nawet wrogowi) nie odmówię pomocy(sama nie wiem czy to wada czy zaleta).

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Myślę, że najlepiej dogadywałabym się ze Skipperem - opanowanie, jasny plan działania, zamiłowanie do walki oraz skłonności paranoiczne - to jest to co mnie z nim łączy. Na ogół nie ufam ludziom i nie cierpię ckliwych historyjek, więc pewnie gryzłabym się z Szeregowym. Z Rico raczej każdy znajdzie wspólny język:-)

A co do Kowalskiego... Nie ogarniam fizyki kwantowej, chemii i pierwiastków, więc nie wiem czy znaleźlibyśmy wspólny język xD

ocenił(a) serial na 10
natalia30107

Myślę, że ja dogadałabym się najbardziej ze Skipperem (też się szybko denerwuje, szybko wybucham, jestem uparta i zawsze muszę postawić na swoim). Ale też z Kowalskim (Uwielbiam naukę). Najbardziej się podniecam na chemii kiedy pani pozwala mi zrobić doświadczenie, a moja przyjaciółka chowa się za książką i udaje, że mnie nie zna. Ale nie myślcie sobie też, że jestem kujonem. Najmniej dogadałabym się z Rico. Mimo, że mam napady furii (dość często), to obrzydzają m,nie niektóre skłonności Rico. Z szeregowym chyba też się bym dogadała, bo jestem aż za bardzo uczuciowa. Płaczę z najgłupszych powodów i nie mogę mieć wrogów bo mnie to niszczy.

Misia878

Ja bym się dogadał z Rico. Też bywam psychopatyczny i śmieję się jak Maniak. Wuehehehehe. BŁAHAHAHAHA.

BeyMasterPL

Ale dogadałbym się ze Skipperem troche. Chociaż może nie zaufał by mi za szybko.

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Ja to chyba z Kowalskim bo też jestem wrażliwa i lubie tworzyć (choć nigdy mi to nie wychodzi, podobnie jak jemu xd) no i w sumie ze Skipperem też, bo on jest charyzmatyczny i trochę ironiczny czasami, a nie wiem czemu ironia i sarkazm mnie przyciąga (nie wiem czemu, ale tak jest ;p)

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Z Rico! Rozkabooomowalibyśmy trochę globu ;)

użytkownik usunięty
Annqa

Chyba z żadnym. Szeregowy od razu odpada - zdziecinniały maniak kuców. Z Rico bym nie pogadał, bo on ma trudności z mową. Kowalski to maniak i też nie mógłbym się z nim dogadać, bo nie rozumiem kompletnie jego zachowania. Wynika więc, że najprędzej ze Skipperem, ale ten natomiast mógłby prędzej rozwalić całą okolicę, niż się ze mną dogadać. Coś czuję, że jakbym miał kogokolwiek z PzM spotkać, to najlepiej by było, gdyby to była Marleka albo Morris - jedne z nielicznych racjonalnie myślących postaci w tym serialu.

ocenił(a) serial na 10

MAURICE
Czyli jesteś zdania, że Kowalski to postać myśląca... Irracjonalnie?

użytkownik usunięty
Annqa

Zależy czy szalony naukowiec może zostać nazwany osobą racjonalną (czyli raczej niespecjalnie).

PS. Przeraziło mnie, jak szybko pojawiła się odpowiedź na post...

ocenił(a) serial na 10

A bo ja tak szybko piszę, co dziwi każdego, ponieważ komputera nie miałam całe życie, a od komunii... Czyli od ok. 5 chyba lat.

użytkownik usunięty
Annqa

Przynajmniej udało się to jakoś wyjaśnić. Dobrze, że nie jestem jedynym, którego to dziwi.
Dopiero wysłałem post, odświeżam - odpowiedź już jest... I pytam "Co jest?"

ocenił(a) serial na 7
Annqa

A to nie tylko pingwiny? To ja bym jeszcze sobie chętnie z Parkerem pogadał i Bulgotem. Jeden jest wyrachowany, a drugi opętany manią zniszczenia gatunku ludzkiego ;)
(Tak, wiem, Dziwny Dziobak jest be, fuj i niedobry, ale dla mnie gość jest spoko!)

n00bers

Ty lubisz Dziwnego Dziobaka? Nie wiem jak ktoś może lubić tego wrednego dziobaka.

ocenił(a) serial na 7
tajemnica_mroku

Ktoś równie wredny, chamski i dwulicowy jak on :P
Tak, lubię go, bo jest chyba jedyną normalną postacią :P

ocenił(a) serial na 7
n00bers

Po prostu lubię złych.

n00bers

Powiadasz? Chyba byśmy mieli wiele wspolnych tematów. Ci źli (nie tylko w pingach) zwykle mają bardziej złożoną osobowość, fajniejszą przeszłość itp. Niektórzy naprawdę wymiatają

ocenił(a) serial na 7
adziacmg

Nio. Zgadzam się w 99.99999%(nie wiadomo, może gdzieś jest główny bohater z lepszą przeszłóścią, ale wątpię;))

ocenił(a) serial na 7
adziacmg

Wait, wait, wait... Czyli podzielasz moją opinię, iż Parker nie jest taki zły, jak wszyscy uważają?

n00bers

Cóż jeżeli chodzi o Parkera to jest mi obojętny. Nie oburza mnie jakoś bardzo, ale też nie zachwyca. Nie rozumiem czemu wszyscy tak go nie lubią. Może to dlatego że stał na drodze dla Kowaris. Ja jakoś za tym paringiem nie przepadam więc pewnie dlatego Parker według mnie nie jest okropny.

ocenił(a) serial na 7
adziacmg

Ja lubię ten paring i Parkera. What's the problem?

n00bers

Co do paringu to nie zachwyciła mnie Doris. Nie wiem czemu, po prostu jej nie lubię.

A jeżeli chodzi Parkera to po prostu są inne schwarcharaktery które lubię bardziej. Nic do niego nie mam, ale są inni za którymi przepadam bardziej.

n00bers

Ja też lubię czarne charaktery (zwłaszcza te z "Pingwinów z Madagaskaru"),ale jakoś nie lubię Dziwnego Dziobaka . Jak pierwszy raz go zobaczyłam to pomyślałam,że to Pepe Pan Dziobak trafiony Diabolizerem .

tajemnica_mroku

Ha ha, padłam. Pepe trafiony Diabolizerem!

adziacmg

Cóż,ja mam dziwne pomysły, a wtedy to była pierwsza myśl która przyszła mi do głowy.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Także jestem wredna <to znaczy jak mam zły humor, albo się nie wyśpię> , a dziada nie trawię! x-o

ocenił(a) serial na 7
Annqa

Dobra, wy nie lubicie Parkera, a ja groma innych wrogów i wszyscy happy. Koniec tematu.

Annqa

Nie wiem. Chyba z każdym bym mogła ciekawie porozmawiać, ale i pokłócić się o to i o tamto. Ale chyba najwięcej wspólnych tematów miałabym z Szerciem (ale Kowalski i tak zostanie moim ulubionym pingwinem, na zawsze).