PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Zmiany

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem czy zauważyliście to co ja, że te stare odcinki różnią się od nowych. Nie tylko wyglądem, ale też charakterem bohaterów, scenariuszem. Jakie zauważyliście zmiany w PzM ?

użytkownik usunięty
Misia878

-Wydaje mi sie inny głos Juliana w 1 sezonie miał zupełnie inny niz w 3. znaczy tez boberek ale jakos inaczej brzmial
- W pierwszym sezonie byla gorsza jakosc ścieżki dźwiękowej
- Julian mial lepsze texty w 1 sez i w 2.
-Stare odc byly śmieszniejsze

ocenił(a) serial na 8
Misia878

W pierwszym sezonie skupiali się najbardziej na tekstach, zaś w trzecim humor zszedł na drugi plan na rzecz lepszej fabuły(przynajmniej ja tak to widzę)

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Tak, zgadzam się z Merkurą. Trzecia seria ma zdecydowanie lepsze i bardziej ambitne fabuły, za to we wcześniejszych sezonach było więcej zapadających w pamięć dialogów i sytuacji. No i nie ulega wątpliwościom, że nowe odcinki PzM to dużo lepsza jakość muzyki i w ogóle tak jakoś... wyostrzona jest.

natalia30107

Jest to całkowicie naturalny proces "wostrzania się". Praktycznie każda kreskówka udoskonala się wraz z kolejnym sezonem, "Pingwiny z Madagaskaru" nie są wyjątkiem. Mnie najbardziej w oczy rzuca się różnica w grafice. Porównajcie sobie pierwsze odcinki z pierwszego sezonu a odcinki z trzeciego. ;)