Nie sądzice że fajnie by było gdyby wysłali pingwiny lemury oraz marlenke
nie, to niemożliwe, gdyż to było tłumaczenie i w oryginale nie ma tam Wrocławia,tylko jakieś amerykańskie miasto
ale jak było w jednym odcinku że mogli ich tam wysłać.Przeciż już byli w hoboken
Ja to rozumiem, bo hoboken jest nazwą prawdziwą i w używaniu jak i originale tak jak u nas, ale takiego zoo jak we Wrocławiu nie ma. Owszem jest tak jakieś zoo. Tylko że u nas to zdubbingowali tak, ale w oryginalnej wersji tak się nie nazywa.. Mi chodzi tylko o to żebyś nie myślał że zastosowali w serialu polskie miasto.
Owszem. Ale tak ja mówiłam u nas dubbingują inaczej, więc w oryginale nie ma zoo w Wrocławiu..
Zapewne ^ ^
Bo jednak po co by mieli w oryginale dubbingować że to polskie miasto ? Jaki by mieliby w tym cel ?
Ale jednak powiązania są bo Kowalski to imię typowo polskie :D
O taaak!!!I nie wyobrażam sobie żadnego innego imienia czy nazwiska.Kowalski to Kowalski For Everrr!!!Na zawsze i na wieczność. :P
^ ^ Haha :D wyobrażasz sobie gdyby tak wszystkim zmieniono imiona ? ! Na jakieś : Gucio, Stasiek..
MASAKRA : P
Aaaaaaaaaaaa!!! Przeklęła bym wtedy tych producentów i chyba bym im rozkabumowała studio!!!! :D
Haha i ich samych też ^ ^
Phyy! Aż mnie ciarki przeszły..
A mnie znowu dopada zapotrzebowanie na cukier ! AaAAaaa
Hahaha,ja dzisiaj na obiedzie zjadłam jabłko,bo było.Ale tak,to faktycznie nie jadłam nic słodkiego.Jaaa od wczoraj!Jestem na słodkim soczku,o nie po co przypomniałaś!!!A ja jeszcze potrzebuję magnezu... :D
Haha :D
No podzielę się z tobą ; P
Ale ja jestem jak Mort ! Nie czuję bólu, bo broni mnie pole niewiedzy :D
Hahaha :D
Ja już zjadłam jabłko...
A po za tym nie mam żądła,ani pomysłu skąd je wziąć :D
Hehehe : >
Przecież zawsze jest jakiś pomysł. Można wziąć jakąś muchę i ją zmutować : D
Ooo! Jabłko ! A ja zjadłam sobie ciasto ! Mmm ;P
Hehe ja i mutacje.Super pomysł :D
A dzisiaj na chemii mieliśmy różne doświadczenia,ale nic nie wybuchło...Szkoda!
Ale za to od takiego jednego wodorku,substancja zaczęła się świecić na fioletowo zupełnie jak w pingwinach Megafium Kowalskiego ;D
Haha : D
Ja uwielbiam jak robimy na chemii doświadczenia ; >
A co ty tak wcześnie ? Do której miałaś dzisiaj lekcje ? ^ ^
Hehe ja miałam dzisaj do 12:20
Fajnie co nie?
Ale pisałam do ciebie,jak mieliśmy Informatykę,bo była luźna lekcja :>
Oooo! Fajnie : P Ja w piątki mam tylko 5 lekcji więc też tak kończę coś koło tego ^ ^ A normalnie to mam po 7, a czasem więcej jak jeszcze idę na jakieś kółko..
Haha :D Na informatyce zawsze są luzy ^ ^
No tylko,że wy szczęściarze macie 30 minut lekcje.Ja mam 15 minut dłuższe :D
A my na Informatyce zazwyczaj coś robimy,ale dzisiaj wyjątkowo były nowe kompy zajęte i siedzieliśmy całą klasą na starych :)
Ooo.. chciałabyś ; D Ja mam lekcje po 45 minut.. bo do szkoły to chodzę do normalnego miasta a nie tam na wsi gdzie mieszkam, więc taką szczęściarą nie jestem ^ ^
No chyba tak ^ ^
Ech, idę sobie ukroić ciasto : P
nie ma co robić, a jutro ostatni dzień rekolekcji i znowu do szkoły ! Tak jakby już nie mogli zrobić tego wolnego :D
Ja będę miała tak samo.Ale przepadnie mi rusek :P
Ja tam nic do tego języka nie mam,ale facet jest chwilami denerwujący.
A i Gegry nie będzie...Supcio!I Biolii,buuuuu!!
A mi już pani dała listę konkursów z Biologii na które mam iść.Szok!A jeszcze chyba w maju mam iść na konkurs z Chemii.Ale co tam może uda mi się znów dostać 6 :D
No oby. Trzymam za ciebie kciuki ^ ^
Aha.. czyli ciebie tam nikt o zdanie się nie pyta Xd?
Mam to samo.. Przychodzi pani do klasy i pyta się: Kto chętny na konkurs?
Klasa milczy i pani po chwili:
Ooo.. ! Weronika.. no to cię zapisze..
A ja nic nawet nie mówiłam ;d
Ja z Bioloii to nawet nic nie gadam.Jestem dobra to idę,przeważnie nawet się za dużo nie kuję,bo nie mam czasu :D
Ja tak miałam z Polaka,ale jakoś się wykręciłam...:D
Haha :D
To u mnie jeśli chodzi o konkursy plastyczne to nawet nie mam nic do gadania, bo bez mojej zgody dowiaduję się nagle że jestem zapisana ^ ^ Ostatnio tak było, i szliśmy zwiedzać kościół a potem wykonywaliśmy prace.. był też fotograficzny, ale mnie to nie kręci ;P Niby fajna sprawa, ale jednak nie potrafię robić dobrych zdjęć ;)
Zdjęcia?Czasami jakieś pstryknę,ale to bardziej rekreacyjnie niżeli konkursowo :D
No to możesz się pochwalić ;d
Ja to zawsze zaleję na wycieczkach z moim aparatem cyfrowym ;D Gdzie się nie obejrzysz to zawsze tam jestem i robię zdjęcia Xd
Hahaha,też tak mam.A potem mnie na zdjęciach nie ma.Ale mi to nie przeszkadza,bo nie lubię za długo stać i pozować...Męczy mnie to :D
Ooo! jeszcze jak ci słońce świeci po oczach, to już w ogóle masakra ;d
Ja zdjęcia mogę robić.. ale już być na nich to niekoniecznie :P
No właśnie :P Jakoś przeżyją jak mnie zabraknie na fotografii ^ ^ A co do tego forum to nie wiem co jest... teraz pisze mi że nie mogę się zalogować bo konto nie jest zarejestrowane na ten mail (chciałam odzyskać hasło i login) a potem jak chciałam jeszcze raz się zarejestrować to pisze mi że zły kod a już go wpisywałam z 5 razy ; /// Trudno! Chyba sobie odpuszcze
Jaaa współczuję.Mi się jakoś od razu zalogowało.Dziwne...
A niby mam taki stary komputer :P
Ja swój to już mam od komunii ^ ^ Możesz sobie policzyć ile już biedaczek przetrwał ale nadal się trzyma ! I go za to uwielbiam, choć czasem strasznie mnie denerwuje :D
A mi się coś dzieje bo ciągle tego słucham Xd:
http://www.youtube.com/watch?v=CcyzAgJn2Ls&feature=related
Hahaha ta muzyczka mnie rozwala :P
W podobnym rytmie było też na yt Kung fu beat...
:D
Ale ja się uzależniłam Xd Chodzę po domu i śpiewam jakieś głupoty, aż moja mama się zastanawiała czy ze mną wszystko okey ;D Może ja powinnam wrócić do przedszkola czy co !
Nanananananan.. ciągle mi to chodzi po głowie ! :D
Hahaha nie martw się ja słucham BTR, i wiesz co mi się wydaje?!Że ci chłopacy z zespołu są jak pingwiny.
Kendall-Skipper
Logan-Kowalski
James-(wiadomo)Szeregowy
Carlos-Rico
Dziwneeee!Ale ja tak mam :D
Haha :D A mi już te pingwiny opanowały umysł :D Już trzeźwo nie myślę - nie żeby kiedyś tak było Xd ALE WSZYSTKO MI SIĘ KOJARZY Z PINGWINAMI.. nawet ten ogryzek z jabłka.. jeszcze nie wiem dokładnie z czym.. ^^
Hehehe :D
Jabłko kojarzy mi się z Julianem,który wybiera owocki do swojego soczku :D
Albo z bałaganem u szympansów co Edek zrobił imprezę i tak tyle tych śmieci było ;D
Oj... źle się ze mną dzieje ; p
Haha :D Wszyscy zaczęli tonąć w tych śmieciach, a on sobie lajtowo wyszedł na murek Xd
Pójdę jeszcze zobaczyć co tak u kociaków.
Dzisiaj postanowiliśmy że na próbę, na noc zamkniemy je w jednym pokoju, tak by się rano nie pałętały (dzisiaj rano mój tata prawie by podeptał Szercie) no i żeby oczywiście był spokój w nocy.
Dobra to ty sprawdź,a ja idę lulu.
Mam nadzieję,że jutro się odezwę.
Dobranoc dla ciebie i kotków :****
:D