Nie sądzice że fajnie by było gdyby wysłali pingwiny lemury oraz marlenke
nom.. ^ ^
tam to by się ino całowali ;d
nie chce mi się jutro jechać na to bierzmowanie kuzynki.. ale wolę to niż iść do szkoły :D
haa
przypomniał mi się Mort ; d
ostatnio jak tłumaczyłam ten godzinny film to tak się uśmiałam że hej ; p ech.. jak ja kocham tego małego lemurka ;D oczywiście pingwinki zawsze moją pierwszą miłością ; >
Pierwsza podobno najmocniejsza :D
A teraz czas na pożegnanie,bo i tak to trochę potrwa.
Dobranoc :D
hah ^ ^
jakbyś miała jakieś info na temat nowego odcinka to mnie poinformuj ; ))
Mam!Nie było!!!!
Ja nie mogę,jestem zdegustowana do granic możliwości.
Aż postanowiłam napisać list.Tylko musicie mi troszkę pomóc dobra???
dobra to jest zupa z bobra, ale no dobra ;P
ojj.. jak ja się wtrącę do rozmowy to nowe odcinki będą puszczać codziennie, ale z drugiej strony to trzeba im przekazać normalnie ten fakt, że chcemy nowy odcinek bo jak im będziemy grozić (coś w moim stylu) kaboom to tym bardziej nie puszczą by zrobić nam na złość.. ale zawsze powiadam.. nie idzie po dobroci.. trza siłą :D
Buhahaha :D
Jeśli chodzi o siłę to nie wiedzą z kim zadarli.
Ale najpierw wypróbujmy demokrację :D
jak zrobisz to napisałbym tak
"Hańba wam nic, już dwa razy zapowiadaliście nowe odcinki pingwinów a tu gówno głupie spnge boby puszczają a nie pingwiny
podpisy"
i koniec
hm.. nie jestem za bardzo przekonana czy by to coś dało.. jeszcze pomyślą że jesteśmy dziećmi na poziomie przedszkola ; D
Eeee ja bym tam napisała inaczej...
Początek mógłby iść tak...
Drogi Zarządzie Nickelodeona!
W imieniu Wszystkich Fanów Pingwinów w Polsce,muszę wyrazić swe niezadowolenie i żal z powodu nieterminowego dubbingowania odcinków.Jesteśmy wszyscy bardzo zawiedzeni,iż nie potraficie dotrzymać słowa,jak również nie szanujecie nas-jako fanów-i nie włączacie nowych odcinków.
Taki mógłby być początek dłuższej litani :P
hahaha ; d
a na zakończenie ,,BÓG ZAPŁAĆ" ; p
nie no.. całkiem fajnie to brzmi.. ^ ^ miejmy tylko nadzieję że to przeczytają
Buhahah to jest tylko wstęp,dalej będzie o powtarzalności,opkach i jeszcze chce spytać czy i kiedy będzie Doris.A jak nie przeczytają...To poznają moją ZŁĄĄ Stronę!Buhahahah :D
wow ! aż sama czuję ciarki na myśl tej twojej ZS ; D
możesz do nich napisać po KOWALSKIEMU ;P nie zrozumieją, ale przynajmniej po przeczytaniu pierwszej linijki tekstu będą mieli dosyć ; d
Buahahaha...
Coś w typie wyindywidualizowani intelektualiści!
Apeluję do was ze totemistycznym sposobem myślenia,iż jestem osobiście arcyzdegustowana z powodu niestatycznego załączania epizodów serialu PzM...
Nie chciałabyś poznać mej złej strony :D
nie no.. po przeczytaniu czegoś takiego, nie ma przebacz... od razu zaczną puszczać nowe odcinki jeden za drugim tylko po to żebyś już więcej nic do nich nie pisała ^ ^
oj. oj.. ! ty mnie tu nie strasz ; D ty jesteś usposobieniem Kowalskiego więc twoja zła strona nie może być taka zła, może że wysadzisz pół okolicy..
a ja!? ; ]]] BUHAHAHAHAHAHAAHAH !
ZŁAAAAAAAAAAAAAAAAA STROOOONA !
MOOOOOOCY !
to ja.. jestem... TWOIM OJCEM !
NO CO TY ; OO
dobra.. coś mi się zaczyna.. ten tego.. dziać
Buhahah :D
Może ty jesteś eee..Lordem Waderem???
Nie no,jak się wkurzę to tak jak Kowalski w "Knujemy"...Tylko zazwyczaj to na nikogo nie działa,bo ja zawsze za miła jestem i jak mi potem tak przyjdzie,to wszyscy są zdziwieni,aczkolwiek nic se z tego nie robią :P
hah ; d
nie przyzwyczaili się do tej twojej ZS ^ ^
to wyobraź sobie meine schlechte Seite ; DDD
(moją złą stronę ^ ^)
A mówiłaś,że nie lubisz niemca :P
Hehehe,pewnie tak jak nieopanowany Rico w "Hełmie" :P
hah ^ ^
ka boom ! : D
owszem.. nie przepadam za niemieckim, ale muszę się do uczyć ; P kiedyś się może przecież przydać ^ ^
To tak jak u mnie rusek.Dostałam dziś z koleżanką 4+,za zadanie dodatkowe,którego nikt inny nie zrobił...
Eee już mogłoby być 5-,ale co tam.Trzeba myśleć pozytywnie :D
no jasne !
dobra.. ja będę wolniej odpisywać, albo w ogóle bo się uczę z niemieckiego ; D ale na filmwebie będę, bo jak już się zalogowałam Xd
Hehehe,ty jeszcze się nie uczyłaś :P
Jak zwykle...
Dobra,to cię nie zajmuję :O
no właśnie.. jak zwykle ! :D
ech.. i to dziwne, że najczęściej się to zdarza jak piszę z tobą Xd
nie zajmujesz, bo czasem muszę sobie odpocząć.. no a potem znowu powrócić do nauki.. ach
Buhahaha,jestem gorsza niż "Moda na sukces",czy bagno.
Jak raz wdepniesz to wyjść nie możesz i wciągasz się coraz bardziej.
Lol ależ ja mam zdanko o sobie...A dzisiaj się dowiedziałam co myślą o mnie wariaty(czyt.chłopaki)z mojej klasy :)
hah ; d im bardziej się miotach tym bardziej cię pochłania :P
ooo ! podzielisz się tym ze mną ; D
o mnie mówią że jestem pozytywną wariatką ^ ^
Stwierdzili,że
a)jestem najfajniejsza
b)zawsze oddam co pożyczę lub coś przyniosę i dam od siebie(kiedyś nawet zrobiłam ciastko,ale to szczegół)
c)nie jestem plastik fantastik
d)i ogólnie,że jestem spoko,bo dam odpisać zadanie i w ogóle :D
Hehehe dzisiaj kolega do mnie mówi:"Jesteś walnięta,ale i tak cię kocham" :P Heheh :D
Ooo. jak miło to słyszeć ^ ^
ja jestem dobra tylko jak coś rozwalam ;D bo zadania nie pożyczę, bo najczęściej i tak nie mam Xd
no ale ! :D cieszę się że nie jestem taka jak inne dziewczyny ^ ^
I bardzo dobrze.Czekaj wkleję tym miejscu opis,który wymyśliłam na poczet mojego zdjęcia na nk(nowego,co się stało :O)
"Czasami dobrze jest być innym...To oznacza,że jest się też wyjątkowym ;D"
I to jest moje tymczasowe motto :>
wow ^ ^ cudne ; P
ja tam nie mam swojego motta.. może że : rozwalaj wszystko co się..
ale to nie to samo ; d
sprawdzian? a dzisiaj jest środa ?
A NO TAK! poszło mi gorzej niż się spodziewałam.. były dwie oceny.. dostałam 6
i...
i....
i....
4 ; (((((((((((((
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
matko! jaka załamka ! ;
Jaaaa nie mogę.
6 z anglika???
Rajciu!
A ty się 4 przejmujesz?Masakra.Przecież to świetna ocena(mówi ta co płacze z powodu 3 :P).A tak średnią masz 5 :D
no ja wiem wiem.. ale jednak ! wiem że ten sprawdzian nie poszedł mi dobrze, ale nie myślałam że dostanę 4.. to jakaś masakra ; ( może dla ciebie to dobra ocena, ale dla mnie z anglika 4 to jak jakby.. no.. NO NIE WIEM ! NO !
aaaaaaaa ; (((((( moja reputacja ! a
Nie przejmuj się.
Nawet największym geniuszom zdarzają się wpadki i pomyłki(Kowalski) :P
Teraz tylko trzeba przestać o tym myśleć i zacząć od nowa....się uczyć...Buuu! :P
hah ; d we wtorek miałam sprawdzian z niemca a jutro mam kartkówkę ! + jeszcze sprawdzian z chemii i kartkówka z matmy.. ech..
ale postanowiłam że jak jutro poszczą powtórkę, nie ma bata.. kończę napisy ; D
to widzę że nie tylko mnie tak zamęczają w tej szkole ; d
patrz.. założyłaś osobny temat a i tak gadamy wszędzie Xd
tego nie da się opanować ! :D
Ehh,najważniejsze,że nie gadamy tam gdzie nas nie chcą :P
Tu się nikt nie przyczepił...Na razie :D