Nie sądzice że fajnie by było gdyby wysłali pingwiny lemury oraz marlenke
ooo : P
Przeczytałam ją wczoraj (nie wiem czy wstawiłaś nową) i fajnie wyszło.. to lubię w twoich opkach że są takie lekkie... przyjemnie się je czyta i nie obciążają mojego umysłu.. ale ciekawe co z tą Florą :D !
Będzie już w nn ^^ ?
Dzięki :D
Nie,nie będzie.
Na coś co jest pozornie blisko,będziecie musieli troszkę poczekać :D
PS.Masz jakieś domysły co do Flory? ;D
oooo ! to wstaw bo się niecierpliwię :P
No mam mam.. od samego początku wydaje mi się że będzie.. hmm.. trochę podejrzana ; P Ale co dokładnie to nie wiem, lecz jedno jest pewne ! będzie się działo :D
zgadłam ^ ^?
Hmm.. chyba nia :D cienka jestem z domyślania się..
powiedz mi choć jeden szczegół ! :D
Nie,to nie zombie.
Dostaliby zawału.Heheh chociaż umarlak ożywiony przez Kowalskiego to wcale nie taki zły pomysł.
Kowsteina od Kowalskiego i Frankensteina :D
HAHAHA :D
trafne połączenie, to kiedy będzie nn ^ ^
CZEMU NIE MOŻESZ DODAĆ DZISIAJ ! CZY TY CHCESZ BYM WPADŁA W DEPRESJE I ZAMKNĘŁA SIĘ W SOBIE ! AAAA
nie no... wiem, wiem i rozumiem to..
pracuj tam sobie na spokojnie a ja poczekam : P
ale wiedz.. jutro notka albo ka boom :D
czyżby to była groźba ! ; o
ooo tak ^ ^
haha :D postaram sie ^ ^
a tak naa serio to bardzo się cieszę : P
Już jak rano weszłam na laptopa to widziałam właśnie że nn ^ ^ a z powodu że przeczytałam ją już wcześniej to nie mam co teraz czytać ! ;d
Ale u Mariny jest nowa :D
Ps.To jak jest z tym kołem?Ono ma być kwadratowe czy nie???
To jest dla mnie nowość.Uuuu koło ma być kwadratem... :P
oo ! dzięki za info ^ ^ mam wasze wszystkie blogi w zakładkach : P
tak jak sama nazwa mówi : kwadratura koła.. czyli. PRAWIDŁOWE KOŁO JEST KWADRATOWE Xd mi to dokładnie tata tłumaczył.. ja bym ci musiała na jakimś przykładzie pokazać.. hmm dajmy rysy twarzy.. twarz jest okrągła, a w np. niektórych mangach zastosowana jest kwadratura koła, czyli to co normalnie jest kołem staje się wielokątem.. trochę mi to trudno ci wytłumaczyć, ale mam taki rysunek, gdzie właśnie zastosowałam to, i obrazek po prostu wyszedł nierealistycznie bo koń zamiast mieć okrągły pysk miał kwadratowy.. jak potem wejdę na komputer wieczorem i będę miała czas to ci wytłumaczę na podstawie mojego rysunku, ale teraz muszę się już pomału zbierać bo wychodzę na plastykę ^ ^
haha :D
jestem bardzo heppy, że mogę podzielić się swoją wiedzą choć sama takim ekspertem nie jestem ^ ^
a teraz ja idę bo mam na 16 a jest prawie za dziesięć ! aaaaaa
Ja też będę happy,jak mi to wytłumaczysz... :D
PS.Przepytasz mnie potem ze słówek z anglika?Wiesz tą są te odmiany czasowników,np.come,came,come.
no właśnie.. happy :D nie wiem dlaczego od zawsze piszę to słowo z błędem z ,,e" w środku zamiast ,,a" Xd no ale.. tak już się nauczyła i się nie mogę tego oduczyć :P
spoko.. ^ ^ ja teraz w tym klubie co mam kółko plastyczne, będę dawać korki z angielskiego młodszym ;d tak normalnie zawsze można przyjść i sobie zadanie odrobić ^ ^
spoko ^ ^
haha.. wyzwanie :P
ja teraz w ogóle nie mogę znaleźć brata Xd pewnie schował się w szafie jak dowiedział się o kąpieli ^ ^
nawet nie to że nie lubi, ale boi się wody Xd dziwny jakiś.. a śmie nazywać się pingwinem ;d
Ja kocham wodę i uwielbiam pływać...
:D
I nie przepadam za dentystą,ale to wiadome :P
hah ^ ^
ja tam też lubię wodę ; P ooo a o pływaniu nawet mi nie mów ! KOCHAM ! jak będzie cieplej to zapiszę się na basen ^^ ale najbardziej to kocham morze ! ale nie takie nasze.. np. chorwackie.. och ! przepiękne
a ja nawet dentystę toleruję :P nic do niego nie mam, ale to wszystko zależy czy od samego początku jest fajny ^^ ja od dziecka chodziłam do takiej fajnej dentystki, co miała prywatny gabinet i dawała różne zabawki, szczoteczki takie mini pasty :D a potem zaczęło się robić za drogo więc zaczęłam chodzić do przychodni u mnie.. tez nie jest źle :D
Ja umiem pływać eee....5 stylami.
Ale chcę się jeszcze nauczyć :D
A ja do dentysty pójdę,ale nie lubię,tego zapachu,aż mi się od niego wymiotować chcę.
ja właśnie za niedługo będę szła do kontroli..
czego jedynie nie toleruję to tego że na siłę ci kurde rękę do gardła wpychają Xd a myślałam że oni zęby leczą !
Pfiii co to dla mnie...
Widziałam jak mi krew ciurkiem z nosa tryska i przeżyłam.
To też bym zniosła :P
hah : D
wczoraj widziałam jelito.. od środka !
ale nie moje.. na google grafika Xd
haha ;d
cieszę się, bo tak to każdy mówi że ze mną nie można znaleźć wspólnego tematy, bo ja bym tylko nawijała o pingwinach ; P
No,ale ze mną to jest najlepszy temat :P
Zwłaszcza jak się do niego wrzuci dużo nieprawdopodobieństwa,szaleństwa i ADHD.Temat gotowy :D
haha ; P
nie tylko ty :P
a nie powinnaś iść już spać? ^ ^ BO NIE STANIESZ JUTRO DO SZKOŁY! a ty masz nadal te rekolekcje ;P?
oj..biedactwo..
mi się nigdy nie chce spać.. muszę się do tego zmuszać :D tak to mogłabym pewnie siedzieć do rana nie odczuwając zaspania ; P nie licząc w szkole.. tam to zawsze chce mi się spać :P ALE NAUCZYCIELE PACZAJĄ Xd
Nom paczają,paczają :P
AAAAAA!
Uświadomiłam sobie,że pani może oddawać jutro prace klasowe z matmy.
Ja się boję!!! :OOO
OJ TAM OJ TAM !
na pewno będzie 5 albo 6 : P
ja jutro mam powtórzenie z chemii a na tydzień sprawdzian.. muszę się pouczyć by załapać dobrą ocenę ^^
Oooo.. :O
Ja mam za tydzień sprawdzian z Biolii...
A i 2 konkursy...
Ale co tam pójdę na żywioł :D
heh ^ ^
ja się chcę zgłosić do konkursu na okładkę francuskiej książki.. plastyczny... tylko ktoś mi będzie musiał przetłumaczyć tytuł bo się nie uczę francuza ;d