PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

kukhj

ocenił(a) serial na 9

Ten serial (jak dla mnie) jest genialny!!!

ocenił(a) serial na 5
luki10111999

Mylisz się. Ta produkcja jest typowo dla dzieci, których kręci bekanie i rzyganie. Zupełna pomyłka w porównaniu z Madagaskarem (nawet 3 częścią).

ocenił(a) serial na 9
AndrzejAndrex

To zależy od gustu. Jednak gdyby była to produkcja tylko dla dzieci to nie biłaby rekordów popularności, zarówno wśród młodszych jak i "starszych" widzów. Choc nie da się ukryc ,że to właśnie młodsza publicznosc upodobała sobie ten serial.

ocenił(a) serial na 10
AndrzejAndrex

Wiesz... uwielbiają go zarówno niektóre dzieci, jak i niektórzy dorośli. Dzieciaki śmieją się z postaci i ogólnej oprawy, a starsi - z podtekstów i konkretnych dialogów, nawiązań itp. :)

luki10111999

Nie obrażaj tego serialu pisząc że jest genialny bo jest on PRZEGENIALNY!!! Coś słyszałem że twórcy mają w planie że jeżeli film osiągnie też sukces (a wiem że to osiągnął) będą robione kolejne odcinki serialu.

ocenił(a) serial na 9
Kobra83

Całkowicie się z Tobą zgadzam.

ocenił(a) serial na 9
Kobra83

O oby oby powstały nowe odcinki. Te tutaj każdy widziałem co najmniej 10 razy jak nie więcej. Serial ten ma małe mankamenty, ale jest na prawdę wspaniały, można o nim wiele dobrego opowiedzieć. Ja po prostu czekam na kolejne odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Kobra83

Czy ja wiem... w Polsce film (przynajmniej na forach) nie zebrał zbyt dobrych not. Przynajmniej mam takie wrażenie.

Chociaż z chęcią obejrzałabym nowe odcinki :D