PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127337
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

... czy ktoś zna jakieś fanficki o pzm bez wątków miłosnych??? jeśli tak to poproszę o linki :)

Mhroczna_Panna

Ciezko bedzie, bo takich nie ma za wiele. Watek milosny jest wszedzie, nie oszukujmy sie. Ale bywa, ze jest on napisany znosnie.
Jezeli natomiast chcesz ff w ktorym nie ma watku milosnego(w jednym wpisie byl, to chyba nie przeszkadza?), to prosze - http://blogsadysty.blogspot.com/ Z tym, ze jest tutaj bardzo brutalnie i nie za bardzo wiem, czy o to ci wlasnie chodzilo.
Jednakze jest wiele innych, rownie dobrych blogow, w ktorych watek milosny zdecydowanie nie jest glowny. Jakbys chciala, moglabym ci je wypisac.
Pozdrawiam serdecznie.

Somebody78

po pierwsze:dziękuję
po drugie: brutalność mi nie przeszkadza, może nawet i jest wskazana :)
i tak, poprosiłabym o te inne blogi

Mhroczna_Panna

1. Nie ma sprawy.
2. To dobrze xd
Okej, no to proszę (tam gdzie spacje - mają być kropki):
pingwinyzmadagaskaruopowiadania blog pl - na początku jest Skilene, a potem trochę miłości, ale jest akcja i trochę brutalności jest. Nie zrażaj się więc, bo dziewczyna świetnie pisze. :) a te wątki miłosne na tym blogu w sumie nie są takie złe :p
opowiadaniamadagaskar blog pl - dużo akcji, miłość jest ukradkiem, malusi (xd) wątek
ywogerezs blog onet pl - tutaj jest bardzo mrocznie
orca-luna blog pl (trochę miłości jednak jest)
I tutaj mój - (wątek miłosny jest w opowiadaniu nr 1, w opowiadaniu nr 2 praktycznie go nie ma, po prostu musisz wejść w kategorię "Avril" lub "humanizacja" lub "one shot" - tam nie ma wątków miłosnych) - opowiadaniapingwinyzmadagaskarubyme blog pl
A jak humanizacja cię interesuje:
wojenna-gra blogspot com - piękne opisy, nie ma póki co miłości, ale niestety Autorka od kilku miesięcy nic nie dodała. :(
pomhumansbysadist blogspot com - brutalne opowiadanie. A i mam nadzieję, że wulgaryzmy nie przeszkadzają. :)
(:
Myślę jednak, że ten co podałam ci najpierw, wcześniej, najbardziej przypadnie ci do gustu, ponieważ jest tam naprawdę niezły rozlew krwi. :)
Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to Ci powiem.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Somebody78

Spójrzmy prawdzie w oczy – ja strasznie długo niczego nie dodawałam. Tak długo, że mnie samą to przeraża O.O
Ale w i e l k i m i krokami szykuje się w i e l k i powrót... c:
(Czujcie się ostrzeżeni ;) )

BlackieLine

Bardzo długo. :D
Uu, ciekawie. ^^ Czekam więc niecieprliwie na Twój wielki powrót. :)

BlackieLine

Poważnie? Jeeeeeejjj!!!!!
We gotta feast!!!

ocenił(a) serial na 9
Mhroczna_Panna

No to ja mogę podać taki blog: prezent-od-zo[dot]blogspot[dot]com
Zamiast kropki kropka :D
Są tam opowiadania dla Blackie Line na jej urodziny, w większości nie ma w ogóle wątków miłosnych ( w jednym, moim xD, jest drobny wątek, ale zachowanie tajemnicy kto z kim jest ważne dla rozwoju fabuły.)

Finite

dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
Mhroczna_Panna

Autoreklamę sobie robię, ale nowy blog, trzeba jakoś zachęcić: http://zagubionafinite[dot]wordpress[dot]com/ Na razie romansów nie ma :D

Finite

Na razie. ._.

ocenił(a) serial na 9
Blaxi

W pewnym sensie źle się wyraziłam - nie planuję romansów. Może coś się zmieni, ale na razie nic takiego nie planuję ;) zmieniłam adres na blogspota.

Finite

Pusto ostatnio na tym forum, nie uważasz?

ocenił(a) serial na 9
Blaxi

Trochę... Kiedyś chyba było więcej ludu...

Finite

Nom. :< Myślisz że to może być spowodowane tym, że wszystkich tutaj zwyzywałam? :<

Anyway, musimy coś z tym zrobić żeby nad naszym pięknym forum znów pojawiła się tęcza.

ocenił(a) serial na 9
Blaxi

Nie mam pojęcia :pp Nie wiedziałam, że zwyzywałaś.Warto by było...

Finite

Naprawdę nie wiedziałeś?? Swego czasu to był głowny temat na tym forum(no wiesz, ja taka celebrytka, lubiana przez wszystkich i w ogóle XDXD) Ale to nie moja wina. Ci ludzie po prostu nie rozumieją, że mam dość trudny charakter. :&lt; Ale Ty mnie rozumiesz, prawda?

Wiesz co, ja nie mogę wysłać do n00bersa wiadomości(usunął mnie ze znajomych nie wiadomo dlaczego. Jego nie wyzywałam. Co za sukinkot) ale weź Ty wyślij o powiedz, że Merkura bardzo tęskni i w ogóle niech wraca na forum, bo tu pusto. :&lt; I zapytaj się, że usunął mnie ze znajomych dlatego, że wyśmiewałam go pod jego ocenami, że za dużo 10 daje. :<

ocenił(a) serial na 9
Blaxi

Nie słyszałam.

Haha... Wierzysz, że Max mnie wysłucha? Hah...
Teraz na serio. My... Nie mamy najlepszych relacji. Oczywiście mogę go zapytać... Ale nie wiem, czy w ogóle wiadomoś odczyta.

Finite

Wiem, że wasze relacje do najlepszych nie należą, ale mógłbyś(mogłabyś? XD) to dla mnie zrobić? Proszę. :&gt;

ocenił(a) serial na 9
Blaxi

Moja reputacja wyprzedza mnie :D
Zapytam, nawet na GG wyślę mu wiadomość.
Masz GG

Finite

GG czyli???? xD

Blaxi

Generalne Gubernatorstwo.

Somebody78

Dzięki. Doceniam Twoją pomoc. ._.

ocenił(a) serial na 9
Blaxi

GS - Głos Szczeciński & Grupy Szturmowe xD
GG to komunikator - gadu gadu xD

Finite

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo

To o to Ciiiii chodzi.

Tak, mam.