Chciałam się spytać, czy szykuje się 4 sezon? Strasznie brakuje mi nowości. ;c
Było kilka przesłanek, wskazujących na możliwość nagrania 4 sezonu, ale czy są one prawdziwe....
Przekonamy się z czasem xD
Na pewno nie. Przecież byłoby cokolwiek powiedziane. Zwykle różne rzeczy mówili na Twitterze, a teraz cicho. Chyba. Ostatnio tam nie wchodzę. ;>
Ja nawet nie mam...
Szkoda ;/
Ludzie sobie robią nadzieję, a potem nic z tego nie wychodzi xD
No nic, trzeba czekać na film ; )
Właściwie to mam gdzieś ten film(szok!)Czekam na niego tylko ze względu na jednego aktora. xD
EEE, jakiego ??xD
A właśnie, wie ktoś czy "Madly Madagaskar" był już dubowany po polsku ??
No jak to jakiego: pan Benedict omatkojakionmaseksownygłos Cumberbatch. <3
Nie zachowuję się jak rozhisteryzowana nastolatka, nie? xD
Ja tam nie wiem. Pewnie kiedyś będzie.
EEEE, a komu on głos podkłada, bo ja się nie znam na niepolskim dubbingu xD
Musi być...
Może w przyszłym roku będzie ?
Zobaczy się ;D
"Z kolei Cumberbatch użyczy głosu agentowi CIA (nieczłowiekowi), który go ściga. Podejrzewamy, że pomogą mu w tym tytułowi bohaterowie." ^^
Oryginalne pingwiny są gówniane, ale dla jego zajebiście fantastycznego głosu przymuszę się i obejrzę angielską wersję.
Może. Obstawiam walentynki. ;)
Kuuumam xD
Ciekawe jaka będzie wersja.
Czy pingwiny będą wyglądały jak te z Madagaskaru, czy normalnie O.o
http://www.youtube.com/watch?v=Wrm7Yccvhk0
TEN głos. ^^
OMGOMGOMGOMGtakbardzopodekscytowanajestemczemutendurnyfilmdopierozadwalatadochol ery??
A ja myślę, że twórcy nas zaskoczą i będą wyglądać jeszcze inaczej niż filmie lub serialu. :>
Ja i tak najbardziej lovciam głos Kowcia xDDD
Być może. Byleby było fajnie ;p
Też lubię jego głos, ale to jakiś dziadek po pięćdziesiątce. ;< Głosu Benka nic nie pobije. NIC. NIGDY. NEVER. ANYTHING.
Zapewne nie będą fajne. Mnie jakoś wygląd postaci w Madagaskarze nigdy się nie podobał.
Ja lubię głos Kowalskiego tylko w polskiej wersji.
Bo mam wymagania, swoją własną wizję i inne głosy mi do niego nie pasują ;p
No chyba Cię powaliłooo. I może powiesz mi jeszcze, że Kowalski nie brzmi tam jak jakiś stary dziadyga?
A mi się podoba, niektóre momenty są boskie "Not a feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!"
Grrrr
Już druga osoba, która lubi ten głos...
Ja go nienawidzę xD
Nie wiem, czy potrafiłabym przywyknąć do tego tonu O.o
Nie wiem, czy mogę się czegoś spodziewać, bo chyba tutaj dodaliby, że coś ma być w przyszłości, a tu cisza. Nie obraziłabym się, gdyby coś nagrali jeszcze. ;)
EDIT. Chyba nie mogę na nic liczyć, bo zwykle gdy datę produkcji podają w przedziałach [w tym przypadku 2008-2012], to znaczy, że nagrywanie zostało zakończone.
Podobno 4 sezon ma być 5 kwietnia. Ale nie jest to pewne. Może okazać się plotką. Mimo tego nie traćmy nadziei :)
Widzę, że nie tylko ja chciałabym zobaczyć koleją część 'Pingwinów'. Bardzo mnie cieszy fakt, że nie jestem sama. ;)