patrzcie co pisza na polskiej Wikipedii o 3 sezonie ! nigdy jeszcze to co Wikipedia zapowiedziała nie było trafne
Możecie skończyć już z tymi durnymi tematami? Nawet mnie zaczynacie już wkurzać.
Nie, niech nie piszą. Bo to jest spamowanie forum, takie zakładanie nowych tematów, w dodatku bezsensownych. Zgadzam się z Marcinem, Merkurą i LaDy.
tam piszę że nowe odcinki to: Wybryki na lodzie ,Król Ja
,Najlepsi Wrogowie ,Noc Wezuwiuszy ,Operacja: Armagedon Jednorożca ,Orzechy dla Ciebie ,Terrorysta z Madagaskaru ,Śnieżny Armagedon ,Pingwin, który mnie kochał ,tunel miłości ,ja w to nie wierzę dopóki tego nickelodeon nie potwierdzi !
No to sobie nie wierz. Ktoś Ci każe? To jest po prostu kolejny bezsensowny temat.
Nic dodać nic ująć. Merkura, może rzadko się zgadzamy, ale teraz zgadzam się z tobą jak nigdy dotąd...
a ja (o dziwo) zgadzam się z wami. Chociaż jesteście moimi przeciwieństwami.
A takie odcinki będą! Może nie dosłownie przetłumaczone tematy, ale takie odcinki będą kiedyś zdubbingowane, bo skoro są po angielsku, to za jakiś czas będą i po polsku i puszczą na nickelodeon.
Nie no...
Dajcie luz xDDD
Ile razy mam mówić,że Wikipedia to nie jest święta rękojmia prawdy ;P
Tam też dodają bzdety i powinniśmy to olać i nie zakładać tematów,które nie mają jasno sprecyzowanego celu egzystencjonalnego ;D
Wiem, wiem, dobra, ale oszczędź mi tu swoich wykładów.
W każdym bądź razie, wikipedia tak szybko zmienia informacje, jak wy zmieniacie ubrania.
Wczoraj piszą co innego, dzisiaj co innego. Pojutrze co innego itp.
Więc nie ma się czym przejmować.
Tylko nie zabraniaj mi Kowalszczyć,taka moja robota xDD
Taa i Wikipedię tworzą zwykli ludzie,którzy dość często się mylą
Niby ludzką,ale jednak nie do końca xD
Na takim portalu jak Wikipedia powinni dodawać sprawdzone info,a nie głupoty wyssane z palca ;P
Pełna zgoda. Najpierw hejty dawida, potem spamowanie... Nie no, jeszcze tylko, kurczę pieczone, Discorda z Screwball tu brakuje !!!
Dziękuję, dziękuję <ukłon> i też brohoof /) :D A tak na serio, wyobrażasz sobie, co by tu Discord zrobił :) ? Ale by było...
Flutterlie... Jesteś genialna. Dzięki tobie... W mej malutkiej główce narodził się jakiś pomysł! Pomysł na opowiadanie!
Dziękuję, ale bez przesady. Jestem tylko przeciętnie inteligentna ;)
Opowiadanie jako jedna z części twego obecnego ff, czy jako coś osobnego?
Przeciętnie inteligentna? Phi! Śmieszne! Dlaczego jesteście takie skromne?
Coś osobnego.
I coś mi to imię przypomina... Discord... Discord... Discord... Co mi ono przypomina?
Dzięki ;)
Discord znaczy niezgoda. Aż wpisałam w google, żeby zobaczyć, czy jest jakiś inny Discord poza tym z MLP , ale nie widzę.
Już nie chodzi o samo imię... Po prostu z czymś ono mi się kojarzy... Aha! Już wiem z kim. I on nie ma takiego samego imienia. Tylko podobne.
Nie ma za co. Jeśli chodzi o komplementy, to jestem zawsze do usług. ;)
Ale po co komplementy? Każdy wie, że do takich kobiet jak wy, to nawet komplementów nie trzeba. Tą ogromną wartość waszych (skromnych, a jakże) osób dostrzeże się nawet przez internet. :)
Dziękuję :). Bardzo mi miło :)
Discord ci się kojarzy z imieniem jakiejś innej osoby? Niech zgadnę: z anime?