i te ich teksty a zlaszcza krola juliana xd
Teksty,właśnie...
Z każdym sezonem idą w kanał...
Ale przynajmniej są jeszcze postacie!*o*
nom, moze pomysly im sie juz koncza ale itak uwielbiam ta serie a postacie sa super :-)
Mhm,Kowalski jest najlepszy,a gdy mu odbija(jak np.w"Ptak zamknięty,ptak szalony")...Sama słodycz!
Julian,że tak powiem młodzieżowo(nie lubię mówić młodzieżowo chociaż,młodzieżą jestem...)w pierwszych odcinkach "wymiata" z tekstami,ale później jest coraz gorzej...
ich teksy nawet te najdrobniejsze, są tak śmieszne, że po prostu nie da się ich zapomnieć.
Gdzie ogólnie oglądasz serial, bo na tv Puls zaczynają się powtarzać coraz częściej.
Ja ogłądam na ekino. tv, seriale.dedd .pl i na kreskoweczki. pl
P.S. mam nadzieję, że po wznowieniu kinomaniaka. tv tam też można będzie można je oglądać ;)
Mimo że czasem jest taki... arrrrgh... że mam go ochotę udusić furrr gurrrr (wiem, boli mnie dupa).
Ej! Czep się tramwaja!
No dobra, przepraszam, poniosło mnie.
I współczuję....
Najlepszy jest Skipper. Bez dwóch zdań.
A tak w ogóle to chyba wiadomo, że dla każdego jego ulubiona postać jest najlepsza. Cała ta menażeria jest najlepsza bo każdy wnosi coś innego i każdy to inny typ.
Szkoda, że serial zakończony, ale kiedyś i tak by się to stało. Zresztą poziom odcinków trzeciego sezonu poza paroma wyjątkami jest niższy niż w poprzednich sezonach.