czy ktoś wie skąd można wziąć "Prawdziwe psy" i "Taśmy Grozy"??? Może ktoś z was ma je w posiadaniu???
Nie wiem jak na p2p, ale w internecie tego praktycznie nie ma.
Na youtube jest kilkominutowy film (Wpisz "prawdziwe Psy")
NIGDZIE na internecie tego niema. Są tylko dwa krótkie fragmenty z "Prawdziwych Psów". Jeden z przesłuchania Krysi, drugi pokazuje pościg grupy "Moskit" za srebrnym Audi.
Ciekawostka. Kiedyś na forum (chyba oficjalnym o ile tak je można nazwać "Pitbulla") padło to pytanie na czacie z Vegą i On tam podał maila dzikifilm (trzeba by sprawdzić dokładnie co to za adres, ale to chyba żaden kłopot wystarczy wklepać w googlach nazwe wytwórni powinno wyskoczyć coś tam na ich stronce w dziale kontakt) czy coś takiego... to jest ta wytwórnia która go wspiera i tam kierował ludzi żeby pisali odnośnie tego typu spraw. Oczywiście nie znaczy to, że jak napiszecie maila to dostaniecie od razu te dokumenty, ale spróbować zawsze można. Pzdr!
no właśnie...naprawdę wielka szkoda że nikt nie zajął się dystrybucją tych materiałów...
Mam całą serię "prawdziwych psów" na płytach dvd :)
Nie bardzo jest jak to udostępnić...
A i miejsce na rozmowy o tym jest raczej nieodpowiednie.
kolega dobrze mówi, zrób screena; ja ma na vhsie jeden odcinek ale jak przerabiam na kompa to wychodzi czarno bialy fo fuck sake
Screeny moge dać najwcześniej za tydzień/półtora.
Zatem proponuję mail: wole@szeptem.pl do konsultacji.
pozdrawiam.
Postarajcie sie dowiedziec, czy gdybym przeslal komuś te filmy ( bez zarobku $$$) czy byloby to lamanie prawa...
I czy gdybym chcial jednak na tym symbolicznie zarobic, to znalazlby sie na to paragraf?
Hehe nie no sorry, ale za sprzedaż takich płyt zahaczasz o paragraf na piractwo i rozpowszechnianie ... gdybyś za darmo komuś to przesłał to wydaje Mi się, że bez lipy pójdzie bo płyty można trzymać. Z resztą liczy się szacunek forumowiczów ;) w końcu jesteś jedynym źródłem skąd można to wziąść ! Pzdr
Właścicielem praw autorskich jest Vega oraz wytwórnia. Chociaż wydaje mi się że wszyscy tutaj na forum są przyjaciółmi a rozpowszechnianie wsród przyjaciół (bezplatne!) jest dozwolone :)
A że ja przyjacielowi wpłacę na konto darowiznę w wysokości paru złotych to moja sprawa ;)
Gdzies niedawno wyczytalem interpretacje jakiejs sedziny czy inej rpawniczki ze w kregu towarzyskim i rodzinnym mozna "pozyczac". Oczywiscie nie czerpiac korzysci majatkowych. Zreszta jak wrzucisz anonimowo na jakis prywatny tracker torrenta stojacy za granica gdzie sa sami "przyjaciele" albo podzielisz rarem i na jakis netload.in i zahasłujesz a haslo podawane bedzie na "privie" a moze nawet i linki to w praktyce nic Ci nie grozi.
Wole czegoś nierozumiem
28 kwietnia 2008 16:59: "Mam całą serię "prawdziwych psów" na płytach dvd :)"
potem piszesz
6 maja 2008 12:36: "dajcie mi jeszcze jakieś 2 tyg. to poszukam po sieci moze gdzieś te dokumenty znajde :)"
Szukać ich nie musisz, bo i tak nie znajdziesz...
Wiedziałem, że to ściema.
Nie no Panowie momento ... to czyli co będzie to czy nie jeżeli masz to na płytach albo na dysku to powiedz na konkrecie czy wrzucisz to gdzieś czy nie wiem mamy Ci płytki podesłać może :P a jakiś grosz wpłacić na konto anonimowo czy może podzielisz się tym za darmo, bo tego materiału nie ma nigdzie na sieci (chyba jedyne kopie znajdują się na Woronicza w archiwum) czy to po prostu ściema jest, bo wiesz gdyby to jednak była ściema to bardzo nie fair postępujesz z Nami tym bardziej, że tego nigdzie nie ma... Daj znać co z tym zrobić? Pzdr!
Lord - przeczytaj wszystkie wypowiedzi jeszcze raz, potem jeszcze raz, potem chwile się zastanów, a zrozumiesz że nie zrozumiałeś ;)
Co to za szopka? monitorowane srane, juz po Ciebie jada, prędzej ja umiescze ten jeden co go mam gfdzies na vhsie, niestety bedzie czarno -bialy ale co zrobic....
czasem brak wyobrazni u innych mnie dobija... no ale cóż.. trzeba z tym żyć. Jak myslisz skąd mam dostęp do tych filmów? Uzyj tej nieuzywanej czesci mózgu to moze z czasem sie domyslisz...
oto screeny dla niewiernych:
odc4
http://img405.imageshack.us/img405/7465/odc4ls9.jpg
odc6
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/022909732e1c8bef.html
odc7
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5dd6f0f95d1db6e4.html
Wiec powtarzam - "znalezienie" jeszcze chwile mi zajmie - więc cierpliwości.
coś tam jeszcze znalazłem, ale jeszcze szukam.
Odpowiada taka jakość?:
http://rapidshare.com/files/114966433/Prawdziwe_Psy_Sample.avi.html
to zapraszam na maila - wole@szeptem.pl
Nie bawie się w upload bo mi sie nie chce.
zaraz bedzie na rapidshare :)
wszystko ladnie skonwertowane
przykladowy screen:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/27738ae92bc81a4e.html
oj widać ze zagadek to za często nie rozwiązujecie :)
Serio polecam film "niespodzianka" - poczytajcie o nim ;)
Wszystko fajnie ale jaki kodek potrzebny jest żeby to uruchomić?:) Bo ja mam non stop czarny ekran, w ogole mi film nie chce ruszyć.
Panowie mam techniczne pytanie. Jest jakiś patent na ten rapidshare czy muszę ściągać każdy plik co 1,5 godziny? pozdrawiam
jak masz neostrade - to zresetuj połączenie z internetem ( rozłącz się i połącz ponownie.)
Jezeli masz inne połączenie - to niestety musisz poczekać.
Byla cała masa programów do oszukiwania tych serwisów, ale juz praktycznie wszystkie mają zabezpieczenia.
Chyba ze ktoś ma jakąs nową metodę to chtnie usłysze. :)
a jak nie chcesz czekać - to zajrzyj na filmwebie w film niespodzianka.
tam w poscie są linki do megaupload.
jakich kodekow do tego potrzeba?
zasistalowalem wszystkie najnowsze kodek packi i ciagle nie odtwarza mi sie obraz. probowalem 6 roznymi playerami, w tym wmp, vplayer, lan player, all player i nic
prosze o odpowiedz