czy ktoś wie skąd można wziąć "Prawdziwe psy" i "Taśmy Grozy"??? Może ktoś z was ma je w posiadaniu???
probowalem vlc czyli lan playera, brak obrazu, tylko dzwiek.
ktos na gorze pisal ze mial tez problemy z kodekami, moglbys napisac jak sobie poradziles?
jakby co polecam k-lite codec pack
ma mase filtrów i dodatków (wersja full)
i tylko na niektórych sprzętach powoduje drobne problemy.
aha - a zanim zainstalujesz - to proponuje wejsc w panel sterowania/system/menedzer urządzen/kontrolery dzwieku, wideo i gier/kodery dekodery wideo( tu wybrac lewym klikiem własciwości)/wlasciwosci - i tam jest lista uzywanych kodekow przez system. Jak zaczyna mi sie kwasic z kodekami - to czyszcze te liste do zera i instaluje k-lite.
UWAGA - DZIALACIE NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC! :)
Ściągnij sobie jakieś programy do rozpoznawania kodeków (np.AviCodec) mi w kodeku Video pokazał "H 264" => nie wiem co to, ale widze też coś o 3gp (format z telefonu chyba SE albo Nokia) także może ten kodek mi odtwarza.
No u mnie idzie tylko VLC Player.
Powodzenia
kodek h264,
kto ma problemy z obrazem niech sciagnie jakies najnowsze kodeki i bedzie wszystko smigac :)
Ja miałem zainstalowany ACE Codecs Pack - to są wszystkie kodeki upakowane razem i przez to czasami są problemy...Dlatego odinstalowałem to i teraz wszystko działa w porzadku na zwykłym DivXie:)
Dobra, ma ktoś te taśmy grozy?? :)
Co do prawdziwych psów, to świetny dokument i jak oglądniecie te 10 odcinków to zobaczycie ile to ma wspólnego z pitbullem.
Nawet Postać Moniki tutaj jest, tylko że nie w terrorze(ale Monika tak samo na początku była w konnej)
Desper, to wiadomo Sławek, nawet ma podobne uczesanie i ciuchy, szczególnie w II.
Said, wietnamczycy i wiele wiele innych :)
Tak to prawda dużo ma wspólnego z Pitbullem.
np: aspirant Andrzej Sadzyński jeden z najlepiej strzelających policjantów w Polsce - wiadomo w pitbullu jest to odpowiednik Benka. Niektóre dialogi i odzywki te same. Szkoda tylko, że Vega nie mógł wszystkiego w tym filmie dokumencie pokazać, ale za to możemy sie domyślać co tam widział. Kiedyś powiedział, że pewnych rzeczy nie mógł dać, bo jego bohaterowie mieliby kłopoty, dlatego nakręcił Pitbulla i tam zostały zawarte wszystkie te aspekty, które nie zostały pokazane w prawdziwych psach.(sądze, że jedną z tych rzeczy, które zobaczył było np: podłączenie akumulatora do jajec:P).
przede wszystkim ogromne dzięki za udostępnienie odcinków...masz u mnie flaszkę;D jeżeli mogę spytać dlaczego ostatnie dwa odcinki stanowia problem w udostępnieniu??? przyłączam sie do prośby odnośnie taśm grozy...
A czy może mi ktoś powiedzieć, które literki należy wpisać w RapidShare?
Chodzi mi o tego kota co się pojawia. Kompletnie nie wiem o co w tym chodzi.
Z góry wielkie dzięki.
Te co mają Kota, niby jest na wszystkich, ale na niektórych jest zniekształcony :)
Wielkie dzięki,
Dla mnie to te koty wszystkie jednakowe, musiałem użyć zoom w monitorze ;)
Chłopaku, nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłeś tymi odcinkami.
Ponad rok poszukiwań i oto jest. Kawał sieci tym żyje.
Na forum policyjnym gliniarze to też złapali i ciąąąągną.
Naprawdę dzięki. Szacunek!
Gdyby ktoś jeszcze znalazł brakujące 2 odcinki, "Epilog" + "Taśmy grozy" a na deser "Kryminalne gry"... to już by była orgia :P
JESZCZE RAZ DZIĘKI!
Zapewne chodzi o to forum i ten temat:
http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9838
Siema! Mam wielką prośbę. Co trzeba zrobić żeby ściągnąć te odcinki "Prawdziwych psów" z tej strony http://rapidshare.com/users/5Y8KGG
Da się z niej ściągać za darmo? Bo jak wchodzę to nic nie ma download ani nic;/ A chcę te odcinki mieć zresztą tak jak wszyscy:D Proszę dajcie mi szybką odpowiedz!!! Pozdro!!!
Ciesze sie że rośnie grono fanów tego serialu!
Niestety nie mam dostępu do dwóch ostatnich odcinków...
- odpowiedz na pytnie kolegi :
na tej stronie klikasz na link ( to na niebiesko), otwiera sie nowe okno - tam klikasz na "FREE", potem na "DOWNLOAD VIA..." - i tyle - juz leci :)
o dzięki:) kurde wczoraj robiłem tak ale jak naciskałem na free to nie dało się ściągnąć;/ A dzisiaj już sie da:D:D:D A tak ogólnie to wszystkie filmy Vegi są super:D Ale pitbull to już naprawdę trafny serial :) Chyba najlepszy z wszystkich tych kryminalnych:) Pozdro!!!
A i jeśli chodzi jeszcze o filmy dokumentalne to polecam "Alfabet mafii" Co prawda to nie jest serial Vegi, ale też bardzo dobry:D Pozdro!!!:):):)
Panowie mam jeszcze jedno pytanko. O co chodzi z tymi kodami na tej stronce? Co jest taki kot. Kod ma np. 7 cyfr a miejsce na jego wpisanie ma tylko 5 miejsc;/ Jak to zmienić? Jak ściągałem pierwsze dwa odcinki to nie było tego kodu ale teraz jak chce trzeci ściągnąć to już jest;/
jasne ze jest, sciagam co tydzien nowy przedpremierowy odcinek, poszukaj po forach to znajdziesz, np peb.pl
adam -
kliknięcie w googlach - 3 sekundy,
wyszukanie tematu na peb.pl - 30 sekund,
mysle ze trwa to troche dłuzej niz oczekiwanie na odpowiedz na filmwebie ;)
tzn chciałem napisać - że trwa to SZYBCIEJ niz oczekiwanie na odpowiedz na filmwebie! :D:D
Chociaz tu ostatnio duzy tłok jest!