O ile Jimmiego Neutrona dało się jeszcze jakoś obejrzeć i był nawet fajny to to jest kompletna porażka. Nudne a dowcipy bardziej denerwują niż śmieszą. Czemu małpa jest mądrzejsza od człowieka? A Sheen jest taki zdałniony?
41% w moim guście- uważam to za obrazę. Za każdym razem, gdy ogląda to mój brat, dopinguję czarny charakter, który chce zamordować Sheena :D
Trochę boli mnie to "nawet" odnośnie do Jimmy'ego Neutrona. Ja naprawdę nie mam do tego serialu żadnego sentymentu z dzieciństwa, obejrzałem go dopiero parę miesięcy temu już jako dorosły chłop, ale zrobił na mnie kolosalne wrażenie swoim dojrzałym humorem, bardzo sympatycznymi bohaterami i ogólnie całą masą uroku. Polecam absolutnie każdemu, sam większość odcinków widziałem już ładnych parę razy i nie zamierzam przestać. Nie zniechęcajcie się mocno już przestarzałą animacją!
Ten spin-off to naturalnie porażka na porażce i porażką pogania, ale przed oryginałem proszę chylić czapki z głów. Szkoda, że Nickelodeon nigdy u nas nie zrobił kariery (wiadomo, Cartoon Network wszedł bardzo wcześnie i zdominował rynek), w przeciwnym razie na pewno mielibyśmy na tym forum całe tabuny fanów.