Ideologia w najczystszej formie: pseudoekologiczne bzdety plus coś tak naturalnego jak dwie odmiennie kochające z wspólnym dzieckiem, do stworzenia którego potrzebny był element męski (to jest dopiero nienaturalne). Nie można zapomnieć o dwóch, również odmiennie kochających czarnych. 1, won!
Straszna lewacka propaganda. Tolerancja lgbt bzdury na temat ratowania srodowiska. Wiadomo kto niszczy środowisko korporacje nie zwykli zjadacze chleba. Amazon nie jest lepszy
Niskobudżetowa nuda-został mi jeszcze ostatni odcinek, ale nie wiem czy dam radę obejrzeć. Zapowiadało się nieźle.
Masz błąd w nicku, zamiast T powinno być B, i zmien kolejność z K na H, bedzie super, pozdrawiam
kolejny filmwebowy frustrat się ujawnił, skąd wy się bierzecie xD 85 to twój rok urodzenia? Masz prawie 40 lat na karku, żona ci nie daje czy jeszcze żadnej konserwatywnej wybranki nie znalazłeś? O to te frustracje? Oj ty biedaczku, chodź, przytulę cię
Ahh I dlatego show na 1/10? Jestem dopiero po pierwszym odcinku, ale ani jeszcze lesbijskich, ani homoseksulanych scen nie widziałam. Było raz wspomnienie o zielonej ideologii.
Ale jak mówiłam, dopiero 1 obejrzałam i jestem w połowie 2giego.
Jak na razie wg. Mnie 6