PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=871607}

Platforma

The Rig
2023 -
5,5 1,6 tys. ocen
5,5 10 1 1639
Platforma
powrót do forum serialu Platforma

Ideologia w najczystszej formie: pseudoekologiczne bzdety plus coś tak naturalnego jak dwie odmiennie kochające z wspólnym dzieckiem, do stworzenia którego potrzebny był element męski (to jest dopiero nienaturalne). Nie można zapomnieć o dwóch, również odmiennie kochających czarnych. 1, won!

Darkteacher

Straszna lewacka propaganda. Tolerancja lgbt bzdury na temat ratowania srodowiska. Wiadomo kto niszczy środowisko korporacje nie zwykli zjadacze chleba. Amazon nie jest lepszy

ocenił(a) serial na 3
Darkteacher

Niskobudżetowa nuda-został mi jeszcze ostatni odcinek, ale nie wiem czy dam radę obejrzeć. Zapowiadało się nieźle.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Turahk

Haha ale zabolalo. Nie poplacz sie.

ocenił(a) serial na 6

Aha xD

ocenił(a) serial na 3
Turahk

Masz błąd w nicku, zamiast T powinno być B, i zmien kolejność z K na H, bedzie super, pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
qoniu85

kolejny filmwebowy frustrat się ujawnił, skąd wy się bierzecie xD 85 to twój rok urodzenia? Masz prawie 40 lat na karku, żona ci nie daje czy jeszcze żadnej konserwatywnej wybranki nie znalazłeś? O to te frustracje? Oj ty biedaczku, chodź, przytulę cię

użytkownik usunięty
Darkteacher

Ahh I dlatego show na 1/10? Jestem dopiero po pierwszym odcinku, ale ani jeszcze lesbijskich, ani homoseksulanych scen nie widziałam. Było raz wspomnienie o zielonej ideologii.
Ale jak mówiłam, dopiero 1 obejrzałam i jestem w połowie 2giego.
Jak na razie wg. Mnie 6

ocenił(a) serial na 6

Bo nie ma żadnych scen... Jest tylko wspomniany wątek...

użytkownik usunięty
BroOshee

to nawet jeszcze gorzej jako argument do oceny 1 :)