Na forum OTH jest fajna gra więc zakładam ją tutaj:) Piszę więc teraz pytanie pierwsza osoba odpowie na to pyt i zadaje kolejne.
Pyt: JAki kolor włosów ma Blair , SErena, Dan, Vanessa:D??
Blair jest brunetką, podobnie jak Vanessa. Serena to blondynka, a Dan taki raczej brunet.
Po co Serena kupiła test ciążowy?
kurde nie wiem jak nazywał się ten kot:/ Jak ktoś wie niech napisze a ja zadam kolejne pytanie??
Dlaczego Dan i jego siostra uczą się w szkole dla elity??
Bo rodzice chcieli aby mieli jak najlepszą szkołę i mieli wysokie wykształcenie
Kim była G. dla S.?
"Przyjaciółka" z imprezowej przeszłości...
Co latało w brzuchu Chuck'a i co Blair kazała z TYM zrobić? ;)
motylki i kazała je zabic :D??
Czego bała wyjawic się Serena Danowi?? (ostatnie odcinki)
że, według niej, zabiła chłopaka podając mu działkę, że G. to jej stara kupela z imprezowej przeszłości
co się stało między S. i N. że pokłócili się z B.??
serena i Nate przespALI się ze sobą!
Jaki kolor sukienki miAła Blair podczas śluby Lily i ojca Chucka?
Bo matka Lily zagroziła, że ją wydziedziczy.
A Rufus myślał, że zostawiła go z innego powodu - jakiego? :)
-Ze zostawiła go dla innego.
Jaką sukienkę Jenny ukradła z szafy matki Hazel i co z nią chciała zrobić.
Czerwoną, uszytą specjalnie dla matki H. przez znanego projektanta. Jenny oddała ją w zastaw, żeby móc pójść na swoje przyjęcie urodzinowe w jakiejś drogiej kiecce ;) Gdy H. narobiła szumu, że zginęła ta suknia, J. próbowała ją wykupić, ale właścicielka komisu chciała za nią dużoooo kasy i wtedy J. zwróciła się do N. i resztę znacie... ;)
Gdzie pan Bass i jego syn bawili się na wieczorze kawalerskim Mr Bass'a?
hm... nie pamiętam pewnie w jakimś klubie:D
Pyt. Jaki kolor sukienek miała Blair i Serena podczas sesji na koniec 4 odcinka PS fajne te sukienki:D
B. miała niebieską z czerwonym paskiem a S. czerwoną z czarnym:)
W którym odcinku i podczas jakiej imprezy mała J. 'odwdzięczyła' się Chuckowi ?
kurde to ostatnio ogladałam heh nie pamiętam ale mam skleroze może ktoś pamięta to pisać:D aha wiem to na balu maskowym ubrana w zołta kiecke zamkneła Go na dachu
Podczas tej imrezy jak była ubrana Serena?
Była ubrana na złoto podobnie jak Jenny. Dlatego Nate je ze sobą pomylił.
A co Nate powiedział Jenny gdy myślał że jest Sereną?
'Próbowałem zrobić jak należy ale to mnie dobija. Wiem ze oboje troszczymy się o Blair ale może najlepszą rzeczą dla mnie jest powiedzieć jej prawdę i jeśli mnie nie powstrzymasz pocałuję cię'
co Asher przyniósł Jenny pod koniec 15 odcinka? ;)
babcią Sereny i Erica a zarazem mamą Lily no i jeszcze przewodniczącą komitetu organizacyjnego [cho o bal debiutantek]
skąd Jenny miała czerwoną suknię od Valentino?
Jenny ukradła sukienkę w szafy matki swojej koleżanki.
Dlaczego Blair została odtroncona przez koleżanki ze szkoły?
bo na plotkarze napisano o tym, ze spala z dwoma facetami w ciagu jednego tygodnia (nate i chuck)
jaka melodia leci na koniec 10 odcinka? ;)
z pierwszem sezonA nie, z pierwszego sezonU i owszem...
a Blair została odtrącona głównie dlatego, że straciła reputację po tym, jak grała na dwa fronty z N. i C.
jak skończył się pobyt naszej milutkiej G. w NY?
tym że Blair z pomocą Dana powiadomiła rodziców Georginy którzy wsyłali ją do obozu dyscyplinarnego dla trudnych dziewczyn xD
co kupował ojciec N. w dzień wesela Lily i ojca Chucka ?
Lincoln Hawk ;)
do jakiej restauracji Blair zaprosiła dziewczny kiedy przyłapały Jenny w ukradzionej sukience.?
sytuacji jaka była w jego zyciu chyba o ojcu itp
Dlaczego Serena bała się powiedzieć Danowi odnosnie Georgii
Bo nie chciała, żeby wiedział jaką miała "pikantną" przeszłość (narkotyki, faceci itd.) i bała się, że dowie się o śmierci tego chłopaka.
Usher (lub Asher) chodził z dwójką bohaterów GG - z kim?
Jenny i Eric
Jak nazywał się model,były chłopak Romana, którego Blair zaprosiła na Boże Narodzenie?
Freddy Parnes.
A gdzie Blair, Roman i Mr Waldorf wybrali się razem (podpowiem, że tam B. podstawiła nogę R.)?
Z tego, co pamiętam, to Jack (uff, trudne pytania wymyślasz ;) ).
Jak się nazywa dziewczyna, która "praktycznie" zajęła poprzednie miejsce Jenny (taka "służąca" grupy rządzącej; odnosiła wtedy książki od J. do biblioteki)?
Kati
Co zrobiła Blair by rozbić Nelly Yuki przed S.A.T (nie chodzi mi tu o zabranie bateri z kalkulatora)
zaprosiła jej [Nelly] byłego chłopaka [Toda] do siebie do domu, potem oni wyszli razem a na drugi dzień Yuki była zdołowana, bo Tod nie chciał do niej wrócić.
jakim imieniem posłużyła się G., gdy przedstawiała się D.?
Chuck,oczywiście.
Jaka nieścisłość była między wersją Chucka czemu S nie przyjdzie,a wersją którego następnego dnia S podała Danowi?
Chuck powiedział, że S. się czymś zatruła, a ona powiedziała Danowi, że miała migrenę.
A jaki Serena zrobiła prezent Danowi na święta?
;o;o;o
eee... Jedyne co przychodzi mi do głowy to pieniądze na wykupienie sukni, o które prosiła Jenny, ale ze strachu przed wyjaśnieniami Jenny podziękowała.
Kim z pochodzenia była Dorotha?
nie jestem pewna, ale zdaje mi się że pochodziła z Rosji(ten akcent).
Dlaczego Blair powiedziała że musi omijać Chucka(powiedziała to jemu).
Czyżbyś miała na myśli słowa które mu powiedziała pod koniec kotylionu? Zarzuciła mu wówczas ze nie obchodzą go jej uczucia i że robi wszystko dla własnej przyjemności.
Kolej na mnie:
Jak nazywał się koń Lily i kiedy o nim wspomnianio?
Koń nazywał się Rosewood. Wspomniano go przy kolacji w Święto Dziękczynienia, w domu Humphrey'ów.
Chodziło mi bardziej że Blair powiedziała że musi omijać Chucka, bo takie dostała wskazówki "prawie od samego Boga". Ale tak napisałam, że nie wiadomo było o co chodzi;)
pytanie: Jak nazywał się facet, który był kochankiem Alison(żona Rufusa).