Na forum OTH jest fajna gra więc zakładam ją tutaj:) Piszę więc teraz pytanie pierwsza osoba odpowie na to pyt i zadaje kolejne.
Pyt: JAki kolor włosów ma Blair , SErena, Dan, Vanessa:D??
Do Buenos Aires
Co mieli ze sobą w limuzynie Aaron i Serena jadąc na lotnisko?
Bo Jenny poszla sama na spotkanie z menadzerem, a wcześniej ukradła numer z jej komórki:)
A co do pytania-to dlaczego matka Blair wywalila Jenny z pracy:) <ps. nie czytalam wczesniejszych wiec moze sie powtarzac;)>
Jaki kolor miała sukienka robiona przez Jenny, którą miała Serena na pokazie? ; )).
Moze się powtórzyło, nie pamiętam sama czy było takie czy nie ; d
To był odcinek 13, gdy Chuck wsiadał do limuzyny.
Gdzie Jenny nocowała, po tym jak Agness wyrzuciła ją od siebie?
PS Wydaje mi się, że 'zuziee' chodzi o to kiedy się pierwszy raz spotkali, to znaczy kiedy się poznali. Czyli na jakimś tam chyba obozie gdy Serena miała 8 lat ;P
Tak własnie o to mi chodziło;]
Chyba u Eryka,
kiedy B. spała po raz pierwszy z N.??
Tak też myślałam ( ;
Na balu debiutantów xd .
Jaki kolor miała sukienka matki Hazel, którą ukradła Jenny? ;]
To było w pierwszym sezonie.
czerwony
.........................
Co jadła Serena podczas pierwszego spotkania z dziewczynami w szkole ?
roman. xd
co szeptał chuck do ucha blair podczas ciemnego przyjęcia? [albo po polsku, albo po angielsku można napisać].
What name does he call you when you make love? Where is he puts his hands? Does he ... ? I want you, B. I
want you come to me. Have sex with me. [...] Just ones, it's all I need. [...] Then why are you still holding my
hand?
(mniej wiecej)
Czyj naszyjnik dał B. Chuck na jej siedemnaste urodziny? (chodzi mi o projektanta)
że ma motylki w brzuchu ;)
w którym odcinku B ma naszyjnik, który C dał jej na 17 urodziny?
gdy myślał że jest w ciąży =d
jakich wymarzonych partnerow przyprowadzili ze soba blair i chuck na Snowball Ball ??
"Siebie tylko gorsze wersje" jak to okreslila Blair
jak nazywa sie zespol krory wykonuje piosenke "With Me" podczas słunnej sceny w limuzynie?
sum 41 ;d.
dlaczego blair nie powiedziała chcukowi, że go kocha, gdy miała szansę zrobić to na dachu galerii?
bo D ją powstrzymał i powiedział, że to kiepski pomysł (bo dowiedział się, że namieszali z V)
jak nazywała się dziewczyna, której C dał różę na końcu 1 sezonu?
Eklerki ;)
Jakiego koloru były kwiaty, ktore przyniosł Chuck dla Blair aby ja przeprosic (scena w windzie)?