PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108388
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

czy nie sądzicie że Blair i Chuck byliby idealni do głównych ról w zmierzchu i nastepnych czesciach ? ;D? Chuck sie nadaje idealnie te jego spojrzenia zwalają z nóg ! :D

ocenił(a) serial na 7
Snicers

http://images2.fanpop.com/images/photos/2800000/Twilight-Manip-blair-and-chuck-2 805824-304-450.jpg :)

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

:O superowe zdjecie :D idealne do zmierzchu ;d i kolejnych czesci ;d;d;d

Snicers

Nie, nie myślimy, nie pasują do Zmierzchu ani Leighton ani Ed - niech zostanie tak jak jest ;)

ocenił(a) serial na 8
max_c

ty myślisz, że nie a większość ze tak ;p więc mów za siebie a nie za innych ;p

Snicers

Niekoniecznie większość, tego Ty też nie wiesz xddd
Chyba że ankieta szła! xO

Snicers

A właśnie właśnie :P
Uważam, ze totalnie obsada głównych ról w zmierzchu jest do bani - o ile patisson jeszcze jako tako przejdzie to BELLE - aż żal, bez kitu jak dla mnie nie pasuje do tej roli ani trochę -NIE WSPOMINAJĄC O KRETYŃSKIEJ mimice ...ugh!
Co do Chucka :) to myślę, że jak najbardziej, zwłaszcza z jego spojrzeniem ;) ....jednak musieliby go odpowiednio ucharakteryzować...no wiecie, brak opalenizny ;P
Co do Leighton,czyli Blair to może i by pasowała... Na pewno ten plakat jest fajny :)
Myślę, ze patrzę też przez pryzmat plotkary (roli Blair) ale pewnei Leighton świetnie wczuła by sie w rolę Belli :) I hope so! :)
ps. każda inna aktorka niż ta która gra belle, byłaby lepsza - TAMTA BYŁA JAK DREWNO!!

XOXO :)

liaa_2

chyba 'jest' jak drewno :P

Generalnie ucharakteryzowali ją na dużo brzydszą i nie podoba mi się jej gra. Ale mimo wszystko nie chciałabym Westwicka&Meester jako głównej pary w Zmierzchu. W Zmierzchu nie ma takich intryg! :P A oni mi tylko do tego teraz pasują ;d

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

Mam dokładnie takie samo odczucie, osobiście film "Zmierzch" mi się podobał, za wyjątkiem głównej bohaterki aleee... no nie wyobrażam sobie Blair w jej roli i Chucka ;d Oni są wspaniali ale nie byłoby to już to samo co w "Plotkarze" :D

misiaczek37

A ja ich tak kocham, że uważam, że im więcej filmów z nimi, tym lepiej. Dlatego mimo, że nie pasowali by do "zmierzchu", który jest typowym romansidłem (przynajmniej książki), to chciałabym, żeby mogli w nim zagrać :D No a wizualnie... Blair by rzeczywiście była o niebo lepsza od tej frajerki z dziwną twarzą xD A Chuck nawet by pasował na wampira ;D

Snicers

No bez przesady, uważam, że stać ich na więcej, niż Zmierzch...oni po prostu tam nie pasują, widzę ich w czymś większym :D

katejuliette

Ale przecież Zmierzch to ogólnie dobry film, uwielbiam soundtrack.

mammocno92

Uważam, że film "Zmierzch" był do dupy. Książki, owszem są fajne. Ale film był beznadziejny.

karolina225

Kwestia gry aktorskiej czy tego, że zmieniali wydarzenia?

mammocno92

po pierwsze, wydawał mi się cholernie nudny. Mój chłopak, który nie czytał książki przed obejrzeniem filmu, nie mógł na nim wysiedzieć, a kolega zasnął xD Po drugie, rzeczywiście dużo było zmienione. Książka była znacznie lepsza.

karolina225

Czy ja wiem...? Nie był nudny xD
Tzn jak tam kto uważa, mi się podobał xd
Ale jak patrzyłam na zwiastun 2 cz., to stwierdzam, iż te przemiany w wilka będą nierealistyczne :P Nie ma jak "mały" oftop.
No i też wiadomo, że kolesiom się mniej będzie podobać coś takiego xd

Snicers

W "zmierzchu "raczej nie... ale genialnie pasowali by do "wichrowe wzgórza" Ed i tak ma tam grać,ale osobiście myślę że Leighton,była by idealna do roli Katarzyny.