PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Komu na obecną chwilę kibicujecie?;D

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

Serena i Nate nie mogą być do końca GG razem. Na razie lepiej żeby N. był z S. niż J. bo S. ma miliony chłopaków i niech zostanie na razie z N. Jesze na parę Naet i Jenny przyjdzie czas. :)

A wg mnie 3 sezon nie jest wcale gorszy od 1.

ocenił(a) serial na 9
weronelka

Moją wymarzoną parką jest śpiąca królewna i jej rycerz. S&N :)
Na tę parę czekałam od początku serialu. Ale cierpliwi zostaną nagrodzeni!
Lubię też C&B. Ale tylko jako parę! Blair jako postaci nie lubię.
A nasza droga Jenny, to sobie powinna znaleść jakiegoś chłopaczka. Ale jakiegoś Hardcore !!! :)

ocenił(a) serial na 10
jukusek

Chciałabym żeby Jenny była teraz z tym dealerem ;D Ale potem musi, musi, musi być z Natem!
Chuck ofc z Blair.
Dan i Vanessa hmm.. kompletnie mi to nie odpowiada..
A Serena fajna była z Carterem. ;)

ocenił(a) serial na 10
jukusek

Chuck i Serena wiem ze nie maa tak w serialuu ale by bylo ciekawie ;D ^^

użytkownik usunięty
weronelka

ktoś napisał: Jenny i Eric

przecież on jest gejem!!! i jej przyrodnim bratem!

ocenił(a) serial na 10
weronelka

Ja bardzo chciałabym żeby powrócił Carter.
Było fajnie kiedy był z Sereną.
I jest on dla mnie (gorszą bo gorszą ale zawsze) kopią niegrzecznego Chucka. A Chucka nigdy za wiele:)
Chociaż w sumie Serena i Nate to też fajne połączenie...

I jeszzcze jedno: Każdy sezon jest genialny! :)

weronelka

Dopiero od niedawna przyglądam się grupce przyjaciół z East Side. Nie oglądałam sezonu 1, ani 2. Postaram się to nadrobić.

Odnośnie tematu to obecnie odpowiada mi taki układ:

C&B
Carter&Serena (uwielbiam Cartera, chociaż słyszałam, że był niezłym gnojkiem, ale ja właśnie takie postacie uwielbiam. Myślę, że on i Serena pasują do siebie. W końcu tylko on wsparł ją w poszukiwaiu ojca.)
N i może Jenny (nie lubię ich)
D&V

Serial jest ciekawy, wciągający. Denerwuje mnie jedno, że długotrwały związek jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla aktorów pierwszoplanowych. Chodzi mi tutaj o to, że Serena i Nate byli ze sobą bodajże w pierwszym sezonie, więc dlaczego, po wielu miłosnych uniesieniach z innymi partneremi, po raz kolejny wchodzą do tej samej rzeki. Ich wątek jest nudny. To nic, że świetnie do siebie pasują, ale razi mnie to, że na siłę scenarzyści każą im być razem. Ciekawe jak byśmy zareagowali gdyby raptem Blair zerwała z Chuckiem i wróciła do Nate. Nie wiem jak wy, ale ja dosyś długo czekałam na to, aby tych dwoje powiedziało sobie "kocham cię" i nie zniosłabym ich przymusowego rozstania. Niestety zanosi się na to, że scenarzyści postanowili namieszać i myślę, że nie wyjdzie im to na dobre.

ocenił(a) serial na 8
weronelka

Moim zdaniem jeszcze zobaczymy B. z D. :)

ocenił(a) serial na 10
weronelka

C&B <3 Ale mi ich brakuje...
A co do Jenny to z Damianem tworzyła fajną pare, oboje pokręceni na maxa :P
Tez sie cieszylma, gdy Dan byl z Sereną, oni do siebie pasowali... A teraz
są tak nudne chwile Dana z Vanessa... To juz nie jest to... A Nate powinien
dalej palic ziolo z Chuckiem xD I byc z... hmmm powiedzmy... z tą taką z
pokręconego rodu, przeciwników Van der Biltow, z ktorą przyjechal z Europy
:P

weronelka

Of course C&B <3

ocenił(a) serial na 9
weronelka

Chuck i Blair' Dan i Serena :D

ocenił(a) serial na 9
weronelka

Blair&Chuck wielbię te parę i cieszy mnie kiedy są razem i smuci kiedy nie są : } no i mam nadzieje że Dorota będzie szczęśliwa : ]

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

Nate i little J. ! oni moim razem tworza najslodsza pare ;}
niech tak sie stanie, mimo ze takze mysle ze bedzie z S najpierw, ale pozniej cos sie stanie ze nie bd razem, hihihi, i on zwróci sie do J. ;)

goodgirlsgobad

J&N-oni razem tak ślicznie wyglądają;)
B&C-oczywiście:**
xoxo

ocenił(a) serial na 10
Reenesme

Serena i Nate <3 para na którą czekałam od samego początku, idealni
! ;)
Janny nie lubię także zwisa mi z kim będzie, oby tylko nie z N bo chyba zejdę na zawał;/ albo przynajmniej przestane oglądać gg..albo sceny z nimi xD

C&B forever :) kocham ich razem.

D i.... V? w sumie mogą być razem bo V mi do nikogo innego nie pasuje, a D jest ostatnio strasznie nudny więc może jak będą razem to coś się zmieni ;D

hearther

o, widzę ze ktoś podziela moje opinie :D nie cierpię Jenny;]

ocenił(a) serial na 6
goodgirlsgobad

coś mi się wydaje że szczęście Blair and Chucka nie potrwa zbyt długo :P ale co tam. . . A Dan jest potyrany :D wkurza mnie. jego wątek i V jest beznadziejny. Fajny był ten trójkąt i olivia :P Nate się zrobił mega ulizany i w ogóle doradca od siedmiu boleści! A Serena sra się to tu to tam:) może na oczy przejrzy :P

Paulina_43

Chuck i Blair;) zdecydowanie najbarwniejsze i najciekawsze postacie w serialu;)

ocenił(a) serial na 6
goodgirlsgobad

od samego poczatku kibicuje:
blair i chuck
serena i nate

a teraz w 3 sezonie zaczelam tez danowi i vanessie- w koncu zaczeli po cos byc w tym serialu

ocenił(a) serial na 10
goodgirlsgobad

Serena i Neta. Mam nadzieję, że mu się uda teraz odzyskać ją.

ocenił(a) serial na 10
goodgirlsgobad

Dan/Blair!!
Nate/Blair
Serena/Dan (w końcu niech się zejdą !)

ocenił(a) serial na 9
Skylaria

eee Serena i Dan bedzie troche trudne zwazywszy ze ich rodzice sa małżeństwem .

ocenił(a) serial na 10
goodgirlsgobad

Chuck i Serena wiem ze nie maa tak w serialuu ale by bylo ciekawie ;D ^^

użytkownik usunięty
luka00

C&B...więcej takich scen jak ta w szpitalu! ;)
Serena i Dan byli świetną parą....szkoda, że to niemożliwe żeby się teraz zeszli....mam tylko nadzieje że Dan nie będzie z Vanessą.

goodgirlsgobad

Serena i Nate. Czekam na to od początku;)

ocenił(a) serial na 7
Domi_Nique

od samego początku kibicowałam B&C.
cieszę się że są razem, bo tylko dla nich oglądam ten serial.
kocham ich jako parę, bo są najbarwniejsi i tak bardzo się kochają.

Aneczkaaaaa

Blair i Chuck są najlepszą parą i głównym powodem dla którego oglądam GG.
Druga fajna para to Lily i Rufus;)

Cherry_Crush

a według mnie Little J. i Nate do siebie pasują.
Jest to coś pomiędzy nimi ;)
A co do Blair i Chucka to nie sądzę żeby ich związek długo przetrwał.

onlyonesmile

Haa ! ;DD wiedziałam ;p;p

Chuck Bass zrobi coś strasznego, za co znienawidzą go wszyscy inni bohaterowie. Niestety, wśród nich znajdzie się także Blair. Zakochani się rozstaną! Podobno w całej sprawie palce będzie maczał również Jack Bass, ale w obliczu zerwania Chucka i Blair ma to drugorzędne znaczenie, prawda?

Para wyznała sobie miłość w ostatnim odcinku drugiej serii i to bez wątpienia bardzo ucieszyło większość wielbicieli serialu. Niestety, w 17. lub 18. odcinku trzeciego sezonu ich związek dobiegnie końca (te odcinki będą pokazane w CW dopiero w kwietniu).

ohh jakie to było przewidywalne ;)

ocenił(a) serial na 10
goodgirlsgobad

zdecydowanie S i N ;) sa naj z calego serialu ;)
potem B i C ;)
V i D ;)
L i R ;)

ocenił(a) serial na 8
elenex89

Blair & Chuck oczywiście najlepsza para w całym serialu. Potem Little J. i Nate, Lily i Rufus, DAn i tajemnicza dziewczyna XD , Serena & Vanessa.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

według mnie Nate i L. Jenny ! Osobno działają mi na newry, ale razem są pozytywni

ocenił(a) serial na 8
goodgirlsgobad

Oczywiscie Blair i chyck.
Potem Lili i Ryfus,Serena i Dan(pewnie niemożliwe,ale w tym serialu moze sie wszystko wydażyć).
I chciałabym zobaczyc Bliar z Danem.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

Chuck&Blair, Jenny&Nate, Serena&Dan, Rufus&Lilly, no ewentualnie jakaś fajna kobieta dla Rufusa, a Lilly sama ;P

ocenił(a) serial na 10
CzarnaKocica

C&B sa zajefajnii ; DD <33
Serena nie pasuje do nikogo.. nie dosc ze z twarzy nijaka to samolubny dzieciak..

ocenił(a) serial na 8
goodgirlsgobad

Kibicuję,jak zawsze i od początku parze Chuck&Blair.
Dan&Serena,byli naprawdę dobrana para,ale prysło.To chyba był jedyny chłopak pasujacy do S.szkoda,ze tak sie stało.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

serena i Nat,,,,, prosze prosze

ocenił(a) serial na 8
goodgirlsgobad

Zawsze i na zawsze, tylko i wyłącznie Chuck & Blair!! ;-D najlepsza para w ogóle!

ocenił(a) serial na 8
diana_sudol

Chuck i Blair oczywiście ! :)Strasznie do siebie pasują.

goodgirlsgobad

To oczywiste, że Chuck & Blair będą razem - między innymi im kibicuję. Ale myślę, że najlepszą parę tworzyli by Jenny i Nate :)

P_Halliwell

Chuck i Blair!! Najlepsza para ;)

ocenił(a) serial na 7
Lavendery

moi ulubieńcy to Chuck i Blair - serial oglądam dla tej pary :) reszta mnie nie obchodzi ale jeśli mieliby kończyć gossip girl to wolałabym Nata z Vanessą a Serene z Danem

bloomy_2

po pierwsze, to oczywicie C&B - sa genialni! :>
po drugie, szczerze mowiac, to w pierwszych 2 sezonach uparcie kibicowalam S&N. Teraz chyba wolalabym zeby S&D byli razem, bo serena przy nim staje sie lepsza osoba, ze tak powiem, a pozatym s&n sa strasznie nudni, to chyba musice przyznac;D

ocenił(a) serial na 10
delfinka73

Blair&Chuck; Serena&Nate, Vanessa&Dan, Lilly&Rufus, Jenny&Juliet haha

shiva89

Chuck i Blair, pasują do siebie idealnie i w sumie tylko dla nich oglądam ten serial.
Ktoś napisał Dan i Blair- nie ma mowy! Blair nie zniży się do poziomu takiej cioty jak Dan ;D Ten chłopak jest koszmarnie niezdarny, nierozgarnięty, to taka życiowa kaleka.
A Jenny z Nate'em to chyba nieporozumienie. Ona nie powinna grać w tym serialu, nie znoszę jej. I jako prywatnej osoby, bo jest zwyczajnie mało inteligentna, co można zaobserwować w wywiadach, a jako Jenny, jest strasznie denerwująca. Jej niezdarne intrygi i manipulacje doprowadzają mnie do szału.
Vanessa powinna znaleźć sobie chłopaka tak samo nudnego jak ona, np. Dana i ich wątku mogliby już nie pokazywać:D

ocenił(a) serial na 8
shiva89

Hahaha ja uważam tak samo jak shiva89

goodgirlsgobad

Ile tu fanów S i N!!
Zawsze byłam sama ;P
Że B i C razem to już się nie muszę wysilać oni na 100% będą razem:P

Już po pierwszym odcinku ustaliłam sobie S&N razem i tak mam być ;P

ocenił(a) serial na 8
alkamb

Chuck & Blair, Serena & Dan i nawet jestem na jakieś 90% pewna, że ta druga para będzie razem. ;) Serena jest do zniesienia tylko przy Danie, zawsze kiedy jest z kimś innym w GG powiewa nudą. A S&N wzięli się nagle, nie wiadomo skąd, zawsze się "kochali", farafara, oczywiście tak jak przewidywałam takie kłamstewka nie wróżą im szczęśliwej przyszłości, po ostatnich odcinkach mogę stwierdzić, że Derena jest końcem gry, a do tego Josh Shwartz, czy jak mu tam jest fanem Sereny & Dana...

ocenił(a) serial na 10
goodgirlsgobad

Nate & Serena - chciałabym zeby ich miłość była tak wielka jak Chucka i Blar (kibicuje im)

no a Dan? niewiem.. Vanessy nie lubie jakaś nie mrawa jest , za to Dan boski ;P

blairka

Boski? ; o Proszę Cię ; o Ani charakter, ani wygląd, jest cholernie wkurzający.