Blair&Chuck!!!!!! szczególnie podobał mi się ten ostatni odcinek. ;D
Chciałam żeby Serena była z Collinem, bo jakoś nudzi mnie to, że ona co chwile wraca do Dana albo Nate'a. Więc coś nowego by się przydało tam. ;)
Serena Nate zawsze na zawsze...:)))) mam nadzieję, że będą razem. Chociaż zawsze mam takie szczęście, że kibicuje w serialach parą, które później nie mają przyszlości mam nadzieję, że nie tym razem. A jak Serena był z Danem to miałam chęć przewijać ich wątki blehhh....:))))
Jenny i Nate ( gdy są razem Nate nie jest nudny oraz moim zdaniem od początku pasują do siebie, chciała bym zobaczyc ich razem !!!!! )
Serena i Dan ( on najbardziej pasuje do niej i przy nim Serena normalnie się zachowuje i nie lata z kwiatka na kwiatek )
Blair i Chuck ( muszą byc razem !! )
Aż wstyd się przyznać ale... Dan i Blair. Nie pytajcie czemu, bo sama nie wiem. Oczywiście tylko przelotny, góra 4 odcinkowy romans, bo Blair ma być z Chuckiem;)
całkowicie się zgadzam z Tobą Kass96, choć nie wiem czemu. Zdaje sobie sprawę że w tym serialu każdy był z każdym , ale Dan i Blair to mieszanka wybuchowa , dlatego chce ją zobaczyć :)
Tak, do uzupełnienia błędnego koła między głównymi bohaterami potrzeba jeszcze Dana i Blair, no i Sereny i Chucka (wbrew wszystkiemu stopień ich pokrewieństwa jest taki sam jak między S i D, a nawet mniejszy);)
Chuck i Blair <3
- najwspanialsza, najbardziej interesująca para. Kocham ich! ;**
Są głównym wątkiem, dla którego nie mogę doczekać się każdego następnego odcinka!
Serena i Nate <3
- od pierwszego odcinka im kibicuję! I wtedy kiedy na balu pomylił Jenny z Sereną i powiedział, że nie zapomniał o tej nocy. Ahh.. mam nadzieję i bardzo chcę aby byli razem!;D
Dan i Georgina lub Dan i Vanessa
- D&G fajni byli w pierwszych odcinkach trzeciego sezonu.
podobało mi się do. ;pp Natomiast D&V są dobrymi przyjaciółmi i tworzyli by spoko parę.;pp;dd
Lilly i Rufus ;dd
- fajni są, pasują do siebie i mają wspólną przeszłość. Nie
mam nic przeciwko ich związkowi!;)
Pary, których bym nie zniosła lub
strasznie nie podobałyby mi się te wątki:
Dan&Serena - no po prostu nie znoszę jak są razem. W pierwszym sezonie prawie umierałam kiedy byli pokazywani razem. Wg mnie totalnie do sb nie pasują!
Nate&Vanessa/Nate&Jenny - też mi do siebie nie pasują.. nudne były te wątki. Tylko nie takie pary.!
Blair&Dan - no nie wiem. preferuję oczywiście Chucka&Blair
no i oczywiście na WIELKIE NIE jest u mnie Chuck with Jenny!
mi też wstyd się przyznać, ale Blair i Dan, to byłoby bardzo interesujące połączenie :)
Serena i Rufus? To coś nowego;*
Ja też jestem za Danem i Blair, ale oczywiście, potem czekam na Blair z Chuckiem. No bo kto nie czeka?;)
Serena&Rufus.
Serena w końcu tak wygrałaby z matką rozkochując w sobie jedynego mężczyznę, na którym Lilly naprawdę kiedykolwiek zależało. I Serena nie utworzy udanego związku z nikim w swoich wieku, ona potrzebuje kogoś starszego, bo sama też nie ma młodej duszy . Tylko problem jest z Rufusem, ale on powinien odejść od Lilly, bo to po prostu zła osoba. To co zrobiła Benowi jest odrażające. Tak samo instrumentalnie traktuje innych.
S&Ben!
D&B, na związek B&C straciłam już nadzieje, oni nigdy nie stworza prawdziwego zwiazku, on nie zasługuje na kogoś takiego jak B.
Mimo iż zwykle jestem za B&C, to po ostatnich odcinkach kibicuję Danowi i Blair!
Oboje inteligentni, oczytani a po za tym całkowicie różni! To byłoby coś!:)
dokładnie :) przynajmniej coś w życiu Blair zaczeło się dziać a nie tylko sprawy sereny i chucka.
B&D! :D
Dan & Serena <33 ale mi najbardziej chodzi o to, żeby na koniec serialu byli razem, a przez jakiś czas Serena mogłaby się ponownie kręcić koło Trippa :D no i Chuck & Blair <3
naprawdę kocham Chair, ale w tym sezonie są nudni razem więc żeby było ciekawiej to proponuję Dair ;D myślę, że to byłoby coś nowego i fajnego połączyć takie dwa charakterki ;D