S&D, chociaż nie mają już szans:( tak wynika z plotek o 3 sezonie. Oraz oczywiście C&B. To co powiedziała B w finale 2 sezonu... Ach! Utrzymanie ich związku to nie lada wyzwanie. Kibicuje im :)
Oczywiście C&B no i N&?. Fajnie by było gdyby pojawiła się jakaś fajna dziewczyna dla N, bo nie widzę go ani z V ani z little J. :)
Wyróżnię się i powiem Blair i Chuck ! ;D Uwielbiam ich ! ;)
<za krótki> <za krótki>
Chuck i Blair oczywiście *chodząca oryginalność* :D
Zdecydowanie najlepsi w tym serialu.
Ale racja, wątek Doroty też może zaowocować ciekawym romansem xDDD
Cały czas wytrwale kibicowałam Serenie i Danowi, ale zaczynam mieć trochę
dość... Bardzo, bardzo dobrze że Blair i Chuck w tym sezonie wyszli z
cienia, jeszcze nam pokążą;)
kiedy Chuck i Blair się zeszli, popłakałam się .. więc mam nadzieję, że nie zniszczą mi tego w trzeciej serii ;)
bo jak nie to ich pozabijam !!
Blair & Chuck - od samego początku xD
A facet od Doroty Vanya ma na imię bodajże xD
a ta aktorka co gra Dorotę to chyba jest Polką, nie ?
bo w którymś tam odcinku coś tam bąknęła po Polsku. ;D
to prawda i jeszcze w jednym odcinku jak blair kazala dorocie szukac odpowiedniej dziewczyny dla chucka to dorota wspomniala tez cos o Polsce
tak ona w Ameryce ma na imię Zuzanna Szadkowski a w polsce ma na imię Zuzanna Szadkowska i w ogóle to producent też ma jakieś korzenie polskie przyjrzyjcie się nazwisku
wlasnie tez to zauwazylam 2 sezon byl juz u nas emitowany czy dopiero bedzie? bo juz 3 sezon wychodzi w usa
o tak lily i rufus poza tym chuck i blair serena i dan a jeszcze eric i jonathan xd
C&B.! Według mnie oni do siebie świetnie pasują, kibicowałam im od odcinka Victor Victrola w pierwszej serii :)
B&C bo ich uwielbiam! ;]
N&Olivia to ta nowa co bedzie mieszkac z V bo lubie hilary duff, a w koncu nate sie jeszcze przyjazni z v...moze cos z tego bedzie ;d
little J&? bo bardzo ją lubie :)
a co do doroty to ona chyba w 19odc2so zaczela przeklinac po polsku i drzec sie na serene i chucka ;d
1. Oczywiście Blair i Chuck, mało oryginalnie, ale od samego początku im kibicuję (od siódmego odcinka).
2. Para, o której wiem ze spoilerów, napiszę po 14 września. ;)
3. Także para ze spoilerów.
Powinni znaleźć kogoś porządnego dla Nate'a. Zawsze miał jakieś głupie dziewczyny (jak blair z nim na początku była nienawidziłam jej).
niezbyt oryginalnie, ale Blair i Chcuk, ubóstwiam ich! ;)
a 2 sezon będzie na tvn7 od 27 września w każdą niedzielę, około 12:00.
w USA od 14 września 3 sezon ;)
Chuck / Blair, Serena / Dan, Vann / Nate, Eric / Jenny (wiem, że on jest
gejem ale do niej pasuje...)
Ja oczywiście też jestem za Jenny i Natem! Dalej to.. Chuck&Blair, Serena&Tripp lub Carter. Reszta mi zwisa ^^
Ja jestem nadal za Serena i Carterem(Trippa nie lubie)!
Oczywiscie tez za B&C, L&R :)
Blair i Chuck oczywiście!
Oprócz tego chciałabym żeby Nate był z Jenny, ale na obecą chwilę kibicuję Nate'owi i Serenie (niech tripp wreszcie zniknie z gg)
Ja bym chciała Dana i Blair zobaczyć, Chucka i Sereną oraz Jenny i Trippa. Vanessa ewentualnie może być z Erikiem. Nate może się znowu na jakąś starszą załapie.
;)
Ja od pierwszego odcinka odcinka PIERWSZEJ SERII kibicowałam Chuckowi i Serenie! nie widzieliście tej chemii między nimi kiedy całowali sie na blacie kuchennym w hotelu Chucka? ;D Patrzcie jak słodko razem wyglądają:
http://www.youtube.com/watch?v=NXnnLlgV5F8
A co do Nate'a i starszej kobiety to jak najbardziej jestem za tym, żeby uwiódł Lily, jeśli nie może mieć Sereny. Lub analogicznie; matkę Blair.
Jeżeli sugerujesz związek Lily i Nate'a, to ja na pocieszenie Rufusowi proponuję Dorotę :D Od zawsze chciałam żeby było więcej scen z nią :DD
C&B, wiadomo.
Widać, ze N. ciągnie do S. (to może tak)
Na pewno nie D i S. Może jednak D i V jakimś cudem?
Albo nie, nie wiem, niech J. z N., a S. znajdzie sobie wreszcie takiego z którym pobędzie dłużej niż tydzień i nie zakocha się po 3 dniach.
Gorzej niż Brooke z MNS. :/
na pewno Nate'owi ale kurcze jakoś nie Serenie, a zdaje sobie sprawę że nieuchronnie sie zbliża ten wątek.
Chociaz wolę ją niż np Vanessę albo jakąś starszą babkę.
Bo i tak B & C są niepokonani
Nate i Jenny
Blair i Chuck
Dan i Serena - chociaż w to szczerze wątpię, ale mimo wszystko byli świetną parą w 1 sezonie i te Święta Bożego Narodzenia jak byli razem!
Ja mam strasznie nierealne marzenie :) Żeby Serena była z Nate'm.Jakoś strasznie wg mnie do siebie pasują :).Albo Serena i Chuck.Ogółem lubię Blair&Chuck(od urodzin Blair,gdy jej powiedział w pewnym sensie,że się w niej zakochał:)),Jenny&Eric,Lilly&Rufus,Vannessa&Dan.Ja bym ich tam inaczej 'sparowała',ale cóż w serialu jest inaczej :))
SPOILER JEŚLI OGLĄDASZ NA TVN 7 !!!
Ale Nate będzie z Sereną na 100%, widać było po ostatnich odcinkach.
Mam nadzieję :) Jakoś od początku czułam,że powinni być razem.Byłabym szczęśliwa gdyby tak się stało :)
Aaa ja uwielbiałam w 2 sezonie odcinki 6-8 [chyyba ..] jakk N. był z Little J. <3 Jeej oni są razem wspaniali .. bo Jenny jeest prześlicznaa noo a N. mega przystojnyy ^^ together perfect !
Alee .. chyba N. będzie z S. ;|
Hmm .. otsatnio działo się też coś pomiędz V. i D. Alee jakoś Dana nie trawie w tym serialuu, więc on i jeego sprawy mało mnie interesująą.. i takk szczerze .. poziom 3 sezonu nie doruwnuje 1 i 2 ! - so .. there is my opinion <3