PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

11 odcinek??

ocenił(a) serial na 7

wie ktoś czy 11 odcinek był emiotowany teraz w poniedziałek 23.11? czy moze była jakas przerwa w serialu? prosze o odp

użytkownik usunięty
magdus90

troche inteligencji by nie zaszkodziło pprostu wystarczy zajrzec w takie coś na stronie jak "informacja o odcinkach" i byś wiedziała bez zbednego zakładania posta. odcinek bedzie emitowany 30 listopada

ocenił(a) serial na 9

A kolejny dopiero 4 stycznia ;(
Co ja będę oglądał? Niedługo Dexter się kończy, Heroes już jest w połowie, na Glee czeka się strasznie długo, Vampire Diaries też dopiero w styczniu :((.. pozostał więc tylko V, SP, Fringe, Dollhouse i FF.

Heh. Niedługo nie będzie co oglądać!

freepick

No i dobrze, może lepiej nad fabułą pomyśla ; o
To raz. Po drugie, zawsze można obejrzeć Plotkarę od początku :D

ocenił(a) serial na 9
freepick

Poza tym się wkurzam na GG, bo nie było motywu Święta Dziękczynienia.. którego motyw świetnie wykorzystano w I sezonie (przy bardzo wzruszającej scenie i świetnej piosence Sebastian Tellier - La Ritournelle), motyw świąt również był w poprzednich sezonach.. to co, albo zrobią Dziękczynienie w następnym odcinku, albo Gwiazdkę miesiąc wcześniej, lub dopiero w styczniu.. ech.
Lady Gaga na motyw Halloween to za mało..

freepick

No, ale po co mają powtarzać xD
(Zawsze zostaje Wielkanoc... ; p)

ocenił(a) serial na 7
magdus90

nie musimy sie tu na wzajem obrażac crazy b mysle ze ten jeden post nikomu krzywdy nie zrobił, a tak w ogóle to dziekuje za informacje

ocenił(a) serial na 7
magdus90

Są ludzie i ludziska ;) Ja też naszukałam się tego odcinka dopiero po jakimś czasie zerknęłam na emisję odcinków;] Poczekamy, zobaczymy :))