PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

12 odcinek

ocenił(a) serial na 8

jest już promo i wydaje mi się że spojrzenie Dan&Blair zapowiada nowy fajny wątek ;D

ocenił(a) serial na 9
Kelia

Dan & Blair ?! no chyba żartują jeszcze tylko tego brakowało zeby każdy był z każdym już .... niech już nie przesadzają bo w takim razie mozemy tylko czekać na to ze jeszcze będzie Serena & Chuck , bo wtedy juz by byli wszyscy

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

to byłby najgorszy związek serialu, nawet nie chcę go sobie wyobrażać! Za to ciekawa jestem jak rozwinie się sytuacja z Benem

ocenił(a) serial na 9
Kelia

zgadzam się! wątek byłby przecudny, "związek" blair i chucka trwa już za długo a to wniosłoby do serialu jakiś powiew świerzości. No i pasowaliby do siebie : oboje są wrażliwi, inteligentni; napewno do dana lepiej pasuje b. niż s.;D kurcze tylko czemu trzeba czekac na rozwój wydarzen az do stycznia :0

ocenił(a) serial na 10
harumi

ojej oby nie.. ja wolałam D z S :p

ocenił(a) serial na 10
harumi

no to sobie poczekasz bo nstp odc juz.....
24 stycznia na CW czyli 26 z napisami u nas.
;x

ocenił(a) serial na 10
Kelia

Też się nie mogę doczekać! To będzie świetny wątek, bo oboje pałają do siebie niechęcią xD Ale oczywiście to związek na chwilę bo Chuck i Blair forever ;)
Ale właśnie. Ciekawe jak zareaguje na to, że Blair będzie z Danem? (jeśli oczywiście tak bedzie ;) Jak sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
aniula_anka

Czy mi się wydaje, czy Serena będzie udawać Lily?
Po prostu nie wytrzymam, ja chcę już Bena i Serenę !

ocenił(a) serial na 7
jukusek

D jest zdolny w sumie do takiej beznadziejnej miłości do B. w końcu kochał S przez długi czas zanim się poznali, a była wtedy niezłym elementem :D. może zacznie mu imponować ta potęga B. to byłoby komiczne, D uganiający się za B, która stawia go do poziomu jakimś typowo swoim wrednym tekstem, zaczynając od "Humphrey, what the hell are you doing?!"
ale ogólnie jestem na nie :)
ciekawa ta sytuacja z benem, znając S to się w nim na nowo zakocha...

ocenił(a) serial na 5
paps

najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jetem na TAK. nie poznaję siebie, bo myślałam, że jak oni się zejdą to będzie koniec tego serialu dla mnie, a teraz uważam to za świetny pomysł. Jakoś tak mi do siebie pasują. Myślę, że to mogłoby im wyjść na dobre, w pewien sposób są podobni(inteligenja, zainteresowania), a jednocześnie tak różni i mogą się od siebie wiele nauczyć. Taki związek może przynieść wiele dobrego i wnieść świeżość do serialu. Nie chciałabym, zeby to był związek na stałe, ale też nie chcę żeby to się szybko skończyło. Mogą to pociągnąć do końca sezonu i jakoś pod koniec zrozumieją, że lepiej jak zostaną przyjaciółmi. Ale już sobie wyobrażam Blair przesiadującą na Brooklynie XD i żeby to nie było tylko powierzchowne, tylko takie dosyć głębokie, ale tylko przez pewien czas, bo nie wyobrażam sobie innego zakonczenia tego serialu niż Blair i Chuck razem!

Kelia

Może nie długotrwały namiętny romans B i D, ale jedna noc spędzona razem pod wpływem impulsu. A mina Chucka! To byłoby całkiem ciekawe. Blair byłaby z kimś nie ze "swojego świata". Całkiem interesujące. Sytuacja sie różni, ale przypomina mi nieco C i J, w podejrzę ostatnim odcinku trzeciego sezonu.

vinszea

Ja też jestem za. Właściwie nie wiem czemu, ale skoro Chuck ma podobno kogoś mieć w tym sezonie, to Blair nie powinna być dłużna. Chodzi mi o taki romans na góra 4 odcinki, bo ja również nie wyobrażam sobie innego zakończenia niż B&C razem.

ocenił(a) serial na 10
Kass96

gdzie mogę zobaczyć promo 12odc? :)

natala_m

Od zawsze jestem wierną fanką Chucka i Blair razem, ale po kilku ostatnich odcinkach stwierdzam,że między Blair i Danem jest dziwna chemia...Niby sobie dogryzają, wyśmiewają swoje wady itp ale mimo wszytko sprawiają wrażenie że ciągnie ich do siebie w jakiś sposób hmm może tak mi się tylko wydaje...Ale przyznam że ucieszyłby mnie wątek małego romansiku Blair i Dana. Są od siebie tak różni pod każdym względem że wyszłaby z tego ciekawa kombinacja:D

ocenił(a) serial na 5
ania__87

B z D? Blair nie popełniłaby mezaliansu! ;D

ocenił(a) serial na 9
Strawberry_6

mógłby ktoś podać link do promo? :)

ocenił(a) serial na 5
Bloody_Strawberry

http://www.youtube.com/watch?v=SLu6jblE_aY&feature=related
link do promo :)

ocenił(a) serial na 9
Monika2903

wybacz, że z takim opóźnieniem ;) dziękuję :)

Bloody_Strawberry

B i D to może być tylko romans, skok w bok.;D Żeby wkurzyć Chuck'a.;p
Chociaż B i D....nie ta liga;p
Już odliczam dni do 26.

ocenił(a) serial na 9
Kelia

a do mnie to kompletnie nie przemawia, oni zupełnie do siebie nie pasują, oni się nienawidzą przecież, Blair nigdy by nie była z takim zerem (wedlug niej) jak Dan. ;)
Blair jest stworzona tylko dla Chucka, inaczej być nie może, ja uwielbiam ich romanse, ich nienawiść i to, że czasem jak się starają o sobie zapomnieć to i tak nie potrafią. ;)
a Dan według mnie dobrze pasuje do Sereny. ;) lubię ich razem. ;)

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

Ojej, nikt nie mówi, że mają być ze sobą długo :D Tylko na trochę, aby Chuck był zazdrosny...
Ja myślę, że to mógłby być bardzo fajny, komediowy wątek w tym serialu, właśnie dlatego, że Dan i Blair są kompletnie różni :D

ocenił(a) serial na 9
aniula_anka

dla mnie nawet malutki romans nie przemawia, ale kto wie...

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

http://www.tvfanatic.com/videos/the-kids-are-not-all-right-new-promo-and-clips/

widzieliscie nowe promo??? jednym slowem "wooooow" ;)

ocenił(a) serial na 6
elenex89

łał ;D kurde! już się nie mogę doczekać nowego odcinka ;D a propo B i D to tak sobie gdzieś w 3 serii myślałam, że tylko mi brakuje tego, żeby oni byli razem, bo już tam prawie każdy z każdym spał! mi tam w sumie nie przeszkadza żeby byli ze sobą ;D B powinna dać C prztyczka w nos, ale wolałabym, żeby się w końcu potem zeszli, żeby Chuck w końcu się ruszył i zaczął walczyć o Blair!!!
najlepszy moment w nowym promo to jak B powala D hahaha

ocenił(a) serial na 8
ladie

wątek Blair + Dan mógłby być całkiem fajny i sporo zamieszać :D mam w ogóle nadzieję, że Jenny wróci na stałe do serialu, bo brakuje mi tej dziewczyny... :-( a jeszcze gdyby wątek Dan + Blair był faktyczny to powrót Jenny byłby wskazany :D

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

nie! błagam tylko nie Blair & Dan! To byłaby przesada. Zupełnie do siebie nie pasują!

ocenił(a) serial na 10
gossipgirl_4

ja też jakos D i B jako pary nie widze, zupelnie tak jak S i C...
a co do J slyszalam ze odeszla na stale, ale nie wiem czy to prawda, osobiscie nie jest ona moja ulubiona postacia w tym serialu ;P

elenex89

D&B zapowiada się ciekawie, C może być zazdrosny itd. ale co wtedy z Sereną? zaakceptuje romans Dair bo będzie z Benem, ale w głębi duszy jej będzie bardzo ciężko i pod koniec sezonu znów możemy zobaczyć D i S? według mnie są dla siebie stworzeni przeciwieństwa się przyciągają po za tym szanują siebie, a nie wydaje mi się aby Dan aż tak (jeśli już) zakocha się z Blair...

Po za tym mam taką wizje że B i D będą razem przesiadywać przyjaźnić się może dojść do buziaka ale, dlatego że S będzie zajęta Benem a C kimś innym... potem się opamiętają i znów może być normalnie...
Chociaż na nowym promo D całuje S, a zaraz potem widać bójkę i zacinki z B jak razem coś robią...
Pozostaje nam czekać do26;<

ocenił(a) serial na 9
Kelia

no cóż możemy się z tym zgadzać lub nie ale między nimi na prawdę chyba coś będzie. ;)
http://www.tvfanatic.com/videos/the-kids-are-not-all-right-clip/

urszulankaa

Blair trochę niechętna?...ciekawe ach gdzie jesteś 26 stycznia!

p.s rozumiecie co powiedział Dan?

ocenił(a) serial na 5
LimMM

Dan najpierw powiedział "ja też ciebie witam", a potem, że przyszedł zobaczyć się z Sereną.