Jak wam sie podobał 16 odcinek..? jak dla mnie za mało B&C.. jeśliby nie powiedziec, że ich brak... :/ Ale z reguly po paru nudnych odcinkach emitowany jest prawdziwy rodzynek... wiec nic tlyko czekac na jakies pikantne sceny z B&C..;]]
a są jakieś napisy? polskie lub angielskie? bo szukam już jakiś czas i nigdzie nie mogę znaleźć. ;]
bardzo, bardzo fajnyyyyyy:) Chuck nareszcie zachował się jak normalny człowien, ni wyzbyty uczuć...;) fajnie, naprawde fajnie...;)
no i zdziwiłam się przede wszystkim tym, że chce mimo wszystko sie z powrotem wprowadzić do Lily...;)
generalnie- pozytywny odcinek. ale jednak zawiodłam sie brakiem scen Blair & Chucka razem. Nie zrozumiałam w ogole wątku Blair i tego całego Yale. dowiem sie, jak tylko pojawia sie napisy, ale takto to troche pomieszane było. Btw- Vanessa i Nate wydaja sie tacy szczesliwi:)
odcinek zawiesił mi sie jakies kilka minut przed koncem. moglby mi ktos powiedziec co wtedy sie stalo?
nate i vanessa, moze byc, blair i jej zagrywki, serena i dan rozmowy o przyszlosci, lily i rufus w koncu para... podobaly mi sie momenty zwiazane z chuckiem i jackiem.
ogolnie pozytywny ale strasznie mało akcji jak na mój gust.
jak dla mnie to powiało nudą... po pierwsze ze względu na brak scen CB. D i S jak zwykle zastanawiający się co dalej z ich przyszłością, co robi się już trochę zużyte. plusem była niewielka liczba scen z małą J., no i sceny z Chuckiem ^^ a tak w ogóle to Lili chyba jednak powinna troszkę dłużej poczekać z pokazywaniem się publicznie z Rufusem, w końcu Bart był jej mężem, więck skoro i tak spotyka się z R to przynajmniej mogłoby to pobyć jeszcze tajemnicą :/
mam nadzieję, że w kolejnym odcinku będą sceny CB ^^
to cały serial ma się składać wyłącznie ze scen Chuck/Blair...?? dajcie spokój...;/
nie, ale ich sceny są po prostu najciekawsze. dlatego wiele ludzi lubi ich wątek i po prostu (co się z tym wiąże) ich sceny. zresztą wolę patrzeć na Chucka i Blair niż np. na Lilli i Rufusa, albo na Jenny. :/
Jestem zawiedziony. Chuck się skończył. Nie mogłem patrzeć na jego szczery uśmiech, bez cienia szyderstwa. :f brr, okropność
Bez obaw podejrzewam , że jeszcze nie raz zobaczymy szyderczy uśmiech Chucka:) W końcu to jego cecha charakterystyczna .
Odcinek oceniam pozytywnie. Zapowiada sie bardzo ciekawie wojna Blair z nauczycielką , mozemy się spodziewac kolejnych spisków , intryg...
*pozdrawiam
a mnie już wkurzają te wieczne powroty i rozstania Sereny z Danem, teraz pewnie koniec końców znowu będzie taki, że się rozstaną, bez sensu :/
i co? Dan będzie flirtował z nauczycielką?
fakt, odcinek był trochę nudnawy. do czasu akcji w łazience nie działo się prawie nic. zdziwiło mnie to, że C chce jednak stać się rodziną Lily. no i nie mogę się doczekać, co B wymyśli dla tej nauczycielki. ;d rozwalił mnie tekst Doroty pod koniec - 'is it war?' i jej boska mina. ^^
skąd pobraliście ten 16 odcinek? Nigdzie nie mohe znalesc...Prosze o pomoc...gg 2313532
Ogólnie odcinek średni, ale koniec zabójczy. Już Blair zaczyna mnie wkur... . Pewnie to koniec Dana i Sereny. Mam nadzieje ze Dan weźmie sie za ta nauczycielkę ;] dobrze razem wyglądali
Sądzę, że Rachel i Dan zaczną ze sobą kręcić(coś miedzy nimi iskrzy) i związek D&S znowu będzie zagrożony. Pomyślałąm o wojnie B... może dowie się że Rachel kręci z Danem(pewnie nic poważnego, ale B potrafi zrobić aferę z niczego;), S będzie się czuła zagrożona, C pomoże B i zniszczą tą nauczycielkę za niby molestowanie lub coś takiego. W końcu nauczycielka z uczniem... niedozwolone. Liczę na B! Pomyślałam, że C mógłby pomóc jej dostać się do Yale;D Tez czekam na sceny pomiędzy tą parką;)