PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

i jak wrażenia? Ja osobiście spodziewałam się czegoś więcej, ale zobaczymy co przyniesie 19 odcinek.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
loveistheanswer

Właściwie to ja oglądam po angielsku zawsze, jakoś nie mam dużych problemów.

ocenił(a) serial na 9
anka1351

mam podobne wrazenie do twoich.
caly ten 2 sezon caly czas sprawia, ze mam nadzieje,ze nastepny odcinek bedzie naprawde dobry.jak narazie to tylko uwazam,ze 17 im wyszedl calkiem niezle.
zobaczymy,co bedzie w 19...

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Ja śmiesznie zrobiłam bo obejrzałam 17 odcinków 2 serii a teraz oglądam 1 serie xDDD

ocenił(a) serial na 10
000sandra000

jestem już po od rana [bez skojarzeń] ! =D

muszę powiedzieć że jestem zadowolona ;) poruszyla mnie blair i to wszystko co jej sie przytrafilo ehh a teraz jeszcze wielki miliosierny carter sie znalazl... no i chuck po wielu trudach zrozumial kto jest dla niego ważny obudził się ;/ zycze mu teraz szczescia w odzyskiwaniu blair ktora przejdzie na dzika strone.... :| wiedzialam ze rachel to bitch od poczatku ale coz ^^ fajna akcja jak serena starala sie o tego rezysera geja i jak jej nessa pomagala LOL =D jestem ciekawa jak chca zepsuc zwiazek nate/vanessy skoro w sumie dobrze sie odcinek zakonczyl co do nich... w koncu pozegnalismy elle bo juz mnie wkurzala total :]

mam wielką chrapkę już na 219 i juz czekam na 23 marca bo będzie się ostro działo no i na kolejne odcinki =D nie moge uwierzyc ze juz sie zblizamy po malu do finalu do ok 25 odcinka YAY =(

użytkownik usunięty
000sandra000

Moze zaczniemy opowiadac o wrazeniach z odcinka a nie o jakichs glupotach?
Tak wiec jak dla mnie.. jak na taki dlugi okres czekania, ten odcinek byl idiotyczny. I nudny! Zwlaszcza watek z Chuckiem i Elle.. No ale dobry byl tekst Dana do Blair "uprawialismy seks w pokoju z kostiumami, zrob z ta infromacja co chcesz" :P
generalnie nie podobał mi sie.. taki naciagniety strasznie.. jesli ten odcinek mial byc namiastka kolejnych odcinkow.. to moze lepiej bedzie obejrzec sobie tylko 2 ostatnie odcinki sezonu... No ale zobaczymy jakie wieści Plotkara ma dla nas w nast epizodzie.
BTW- kto wie kiedy bedzie kolejny odcinek?

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6
pietrusia

A gdzie słanny tekst Doroty : Zwiariowałeś gówniarzu? Ja pracuje dla mss. Blair..

Ze spolerów wynikało ze bedzie to w 18 odcinku, czy moze się mylę?

ocenił(a) serial na 10
paczu666

oni zawsze tak motają, że nie wiadomo co kiedy będzie i raczej prawdopodobne jest, że to jest 219 ;P

KTO PYTA NIE BLADZI JUZ NIE OBRAZAJMY SIE =)

loveistheanswer

http://gossipgirl.net.pl/
w 19;]
wg mnie ten odcinek był niezły, zresztą nawet jak by był beznadziejny to i tak bym się cieszyła bo już się nie mogłam doczekać kiedy ta przerwa w gg sie skończy:D Nareszcie koniec z Reachel, wkurzająca była jak... no i ta sprawa z Chuckiem i Elle, to było jakieś popieprzone, nuda... wole jak Chuck jest z Blair;D ale reszta spoko;)

ocenił(a) serial na 8
Marcys28

ja czuje niedosyt! odcinek ciekawy, dużo zalążków nowych akcji i te zalążki powodują że znowu nie moge doczekać się kolejnego odcinka i zżera mnie ciekawość;) też się ciesze ze koniec Rachel i że Chuck przyszedł do Blair:)

ocenił(a) serial na 10
okkej

Odcinek był całkiem fajny, jednak trochę się zawiodłam bo myślałam, że będzie więcej scen z B&C. No cóż. Zobaczymy co Nam przyniesie 19 odc. ;>

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

Szczerze mówiąc to trochę się zawiodłam... A tekst Dana do Blair rzeczywiście niezły heh No i Chack w końcu zrozumiał kto jest dla niego tak na prawdę ważny, ale pewnie Carter coś namiesza. Blair się z nim prześpi, albo coś:(

ocenił(a) serial na 10
Klaudia0807

Ze zwiastunów wynika że Chuck będzie się o Blair martwił... Ale ona wszystko zepsuje... Poza tym występuje tam i Chuck i Carter i Nate... To będzie mieszanka:D

A ten odcinek mi się podobał. Szczególnie końcówka. Był taki jaki powinien być ten serial: zaskakujące zwroty akcji co kilka minut, wystawność życia, intrygi itp:)
To mi się podobało w pierwszym sezonie.

"Co ty zwariowałeś gówniarzu" będzie w 2x19:D