PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

2x19. Wrażenia. (spoilery)

użytkownik usunięty

Odcinek calkiem niezly, nie zawiodlam sie tak jak ostatnim razem. Jest tylko jedno ale.. Jeżeli Nate chocby zostanie (nie mowiac tu o przespaniu sie z B) straci w moich oczach bardzo wiele. Bo uwazam go za naprawde madrego kolesia. A tak to straci nie tylko Vanesse (choc w sumie przez dziadka i tak oddalą sie od siebie), ale rowniez kontakt z Chuckiem. No, a C wydaje sie byc naprawde zakochany w Blair. Jeszcze kilka odcinkow beda nas wodzic za nos, a pozniej z pewnoscia beda razem i wszystko sie ulozy jakos;) Ogolnie calkiem dobry odcinek.

ocenił(a) serial na 10

również się nie zawiodłam jestem zadowolona ;D akcja CB/NB niesamowita i ta zmiana Blair...;/ Teraz na złość będą sobie robić NB/CV świetnie będzie kupa śmiechu już to czuje ^^ szkoda mi Chucka w końcu zrozumiał kto się dla niego liczy niech chwilę pocierpi...haha;] czuje ze chcial blair na koncu powiedziec ze ja kocha ale nie udalo sie yhhh:(

ogolnie super czekam na za tydzien 220 i party J!!;)

loveistheanswer

Tak, mi też się podobał. Już nie mogę się doczekać 2x20, a czy to prawda że 2x21 będzie dopiero 20 kwietnia? A to promo 2x20: http://www.youtube.com/watch?v=GtdcErTabd8

użytkownik usunięty
anka1351

ja tez nie moge sie doczekac!! V calujaca C aby wzbudzic w Blair zazdrosc:D agrrr:D:D

użytkownik usunięty

tzn. odegrac sie na Nacie mianowicie :P:P
ogolnie nast odcinek zapowiada sie bardzo ciekawie. miejmy nadzieje nie zawiedziemy sie:D

ocenił(a) serial na 10

Odcinek był RE-WE-LA-CYJ-NY!! :P Bardzo mi się podobał, trochę wkurza mnie to ciągłe nie dostosowanie się w czasie Chucka i Blair, bo tak strasznie chciałabym zobaczyć ich szczęśliwych chociaż ze dwa, trzy odcinki, później mogliby mieć problemy, ale mam ich niedobór i po prostu tego potrzebuję!! :P Scena Blair z Chuckiem była taka, yyy... ekscytująca, już myślałam, że mu się podda, a tu d*** :P Mam tylko nadzieję, że doczekam tych dwóch, góra trzech odcinków!! Jestem ciekawa jak to wszystko się rozwinie, tzn. CB/NV albo CV/NB... Z promo wynika, że będzie ciekawie ;) Nawiązując do kolejnej fajnej sceny z tego odcinka powiem Wam, za co uwielbiam ten serial :P Otóż ma on w sobie taką nutkę tajemniczości i pikanterii, która pochłania wszytskich bohaterów (a co za tym idzie widzów również :D) i choć nie wiem jak będą się oni starali, ciągle należą do tamtego bogatego świata, który nie zawsze okazuje się być takim wspaniałym światem... Np. Serena... Zmieniła się, ale jej przeszłość stale gdzieś powraca i tak o to mogła zaszantażować Cartera :P Fajne to było :D I nawet Chuck o tym nie wiedział, ale to już było dziwne :P Fajne też było jak Dan dostał z liścia od Sereny :D Duży PLUS za ten odcinek!! Czekam na 2x20 <3<3<3

ocenił(a) serial na 8
_kejpi_

a ja czekam na tlumaczenie :P

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

niestety 221 będzie 20 kwietnia, prawie miesiąc przerwy. robią to specjalnie, aby zakończyć sezon na ostatni tydzień maja i pewnie nagrać jeszcze pare ujęć. (:

ten odcinek powinien być po miesięcznej przerwie, którą ostatnio przeżyliśmy, bo był tak znakomity i nieporównywalny do poprzedniego. ;-)

myślicie, że blair i carter uprawiali seks? ja mam nadzieję, że aż na tyle to blair nie zgłupiała... :/

ocenił(a) serial na 6
loveistheanswer

a skąd ściągałyście ten odcinek? Bo ja na Aresie i nie ma jeszcze ...

ocenił(a) serial na 8
loveistheanswer

19 odcinek był naprawdę bardzo dobry ;) W porównaniu do 18 był rewelacyjny.. Wniósł dużo nowych rzeczy ^^ Szczególnie akcja BN /CV mnie intryguje. W sumie szkoda, że N i V tak się dali wciągnąć. Jak dla mnie to oni pasowali do siebie i lubiłam ich razem jako parę ;) No i oczywiście też w końcu chciałabym zobaczyć BC razem ^^ Przynajmniej przez chwilę.
Z niecierpliwieniem czekam na 20 odcinek, bo trailer wydaje się być zachęcający ^^

pietrusia

Oprócz w/w mnie rozwaliła Dorota- Zwariowałeś gówniarzu !?! :P

ocenił(a) serial na 8
asienka2600

Dorota zawsze wymiatała ^^ 'Ja pracuję dla Miss Blair' xD haha Ten jej tekst po polsku jest boski ;D

pietrusia

Nie wiem jak Wy, ale mi szkoda że Carter odszedł... miał w sobie coś diabolicznego i to mi się w nim podobało, barwna postać no i wkurzał Chucka ;D

ocenił(a) serial na 10
anka1351

Odcinek był świetny, ja również się nie zawiodłam ;) Szkoda, że V i N zerwali, ale cóż ;> Tak miało byc, mnie się i tak podobało ;)
I ten liśc od Sereny ;DD
będzie się działo w 20 odc. ^^ już się doczekac nie mogę ;p
orientuje się ktoś kiedy wyjdzie 20odc. ? ;]

ocenił(a) serial na 10
ladyyS

okej, już wiem kiedy ;> przeczytałam jeszcze raz poprzednie kom. ;]

ladyyS

Mam takie skromne pytanie : D
W tym takim 'streszczeniu' poprzednich odcinków w tym 2x19 jest na początku pokazana rozmowa S z Carterem o tym Santorini. W którym odcinku przed 2x19 oni ze sobą rozmawiali? :P

mammocno92

i tak Dorota była najlepsza. jak była ta kwestia po polsku to w pierwszej chwili nie wiedziałam co się dzieje :D :D:D z wrażenia musiałam przewinąć i posłuchać jeszcze raz..."Zwariowałeś gówniarzu? :D

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

to bylo podaczas balu debiutantow czyli odcinek 1x10, pozdro

Zuzaa_3

Faktycznie, co on jej później powiedział, że to Cece go zaprosiła, czy cośtam? xd

ocenił(a) serial na 7
mammocno92

dOKŁADNIE, bo nie chcial zeby Serena poszła z Dan`em

ocenił(a) serial na 9
Zuzaa_3

Ludzie ale jakie one miały tam ubrania. Ta niebieska sukienka Blair , w której był na przyjęciu u rodziny Nata. łał boska!Oraz ta czarna podczas przedstawienia . Swietne są , niektóre niczymd zieła sztuki :)
Ubrania godne 'Seksu w wielkim mieście' .