na razie z mojej strony będzie króciutko, całe moje uwielbienie po powrocie ze szkoły ;p
odcinek cudowny <3 nareszcie Chair razem, końcowa scena z nimi była idealna, aż mi łezka popłynęła. Blair cudownie wyciulała swoją świtę robiąc z L.J królową ; D Nelly Yuki dała czadu na imprezie, to jej podwalanie się do Dana xD
3 sezon zapowiada się bardzo ciekawie, syn R&L, ojciec Sereny i Erica, studia, nowa królowa, Chair. nic trzeba poczekać niestety do września
Odcinek był super!! Sporo się działo i w ogóle taka szkoda, że kończą już liceum, ale dużo jeszcze przed nami... :D Chair są dla siebie stworzeni, jeśli z końcem serialu nie będą razem to będzie znaczyło, że Ci wszyscy scenarzyści, reżyserzy i inni ludzie są beznadziejni i w ogóle się nie znają!! ;P Nie twierdzę, że gdzieś tam po drodze ich jeszcze nie rozdzielą, bo jest to bardzo możliwe, aczkolwiek chcę żeby na sam koniec byli razem... Na zawsze <3 Rzeczywiście nowy sezon zapowiada się bosko, te wszystkie wątki, o których wspomniałaś :D Ja bym jeszcze tylko dodała wspólne mieszkanie G&B, będzie się działo!! Blair dostanie szału jak się dowie :D Zresztą czemu nie mogą mieszkać w swoich domach, skoro uczelnia jest w mieście?? (chociaż może coś, źle zrozumiałam :P) Aaaa... I zastanawia mnie jeszcze jedno, Blair idzie na ten Uniwerek (jakiś tam) bo nie dostała się do Yale, Dan bo nie ma kasy na Yale, Georgina bo zapewne chce wkurzyć Blair :P, Nate zostaje w mieście bo idzie na Columbie, a co z Serena i Chuckiem?? Myślicie, że Serena wyjedzie?? Brown jest przecież w innym mieście?? A Chuck?? On w ogóle wybrał jakiś Uniwerek??
Już nie mogę doczekać się nowego sezonu, wakacje są super, ale wkurza mnie to, że wszystko jest przerywane na ten czas, i nie tylko w USA, ale u nas też... Ja bym na pewno oglądała :P Kocham ten serial <3
aaa poplakałam sie! ale dobrze ze sie skonczylo bo za 2 tyg sesja :P
odcinek zajebisty zajebisty. wreszcie skonczyli ten wątek z chair bo już się robiło monotonnie!
a, syn Lily i Rufusa to ciacho!
Dobry finał. Widziałam lepsze, ale jak na Gossip Girl to faktycznie jest całkiem okay.
Tak jak już kiedyś wspominałam, drugi sezon był bardzo nierówny. Zdarzało się, że nie było nic ciekawego przez 2, 3 odcinki, a innym razem nie mogłeś się znów doczekać następnego.
W końchu Chair razem, ale znając twórców dłużej to nie potrwa, a szkoda. Wątek Lily i Rufusa wreszczcie skończył się oświadczynami, ale pewnie nie będzie im łatwo. Nate znów miał z górki, jak to Nate. C. Rose uwielbiam;*:)).
I świetne podsumowanie roku szkolnego przez gossip girl:)).Ogółem - nie mogę się doczekać trzeciego sezono. No i Georginy Sparks za mało jej było w tym odcinku;*
boże nie moge! ale sie wzniecilam tym odcinkiem byl super. i faktycznie synek rufusa i lilly bardzo fajny. Ale nikt nie przebije Chucka! był tak slodki w ostatniej scenie, ze az dostalam cukrzycy.
Boski final ;D
A przez chwile myslalam, ze B i C nie beda razem... ale oni sa dla siebie stworzeni ! Beznadziejne jest to ze B nie dostala sie do Yale, przeciez byla swietna uczennica...
Swienie rozwiazali watek plotkary, ktora tez konczy liceum i idzie do colleagu razem z glownymi bohaterami ;) bedzie sie dzialo !
J jak zwykle dziwnie wygladala, w pierwszej scenie miala brazowa szminke na ustach... ale przynajmiej zaczynam ja bardziej tolerowac ;) bo nie probuje byc lepsza od Blair, czego nigdy by nie osiagnela !
Nie moge sie doczekac kolejnych odcinkow, ale przynajmiej odswieze i ogladne sobie GG od poczatatku w te wakacje ;D
B & C 4 ever !!!
;)
o mój boże. bezapelacyjnie, niezaprzeczalnie, bezwględnie oświadczam.... KOCHAM TEN ODCINEK !! aa uwielbiam chacka, ostatnia scena, boska, ale ja chce już 3 sezon, faktycznie zapowiada się bosko... ahhh nie wytrzymam do września ;// xoxo
o matkooo... ja jeszce nie widziałam tego odcinka, a tak chce go zobaczyć i szukam wszędzie i nie moge znaleść ;/
z tej strony są linki do tego odcinka http://www.rslinks.org/tv-series/gossip-girl-season-2/ dla mnie był to najlepszy odcinek ever ;]
polskie napisy będą dopiero gdzieś w sobotę bo są w trakcie tłumaczenia na napisy24.pl, odcinek cudowny, ciesze się,że nie czekałam na polskie napisy tylko obejrzałam z angielskimi, warto było :D
szkoda tylko,że syn Rufusa i Lily jest bardziej podobny do Vanessy niż do któregokolwiek z nich xD
mnie również strasznie podobało się rozwiązanie tego kto jest plotkarą, lepszego nie mogłam sobie wyobrazić :)
oglądnijcie sobie z angielskimi napisami nie ma zbyt trudnych zdań ani nic ;) ja nie wytrzymalabym do soboty :P ogladnelam wiec od razu juz wczoraj jak tylko sie pojawilo wszystko w necie xd
i moge stwierdzic ze to byl NAJLEPSZY ODCINEK 2 SEZONU :D:D:D tyle akcji w jednym odcinku to jeszcze nie bylo i to takiej jakości aaah xDDD CHAIR FOREVER :]
wszystko warte uwagi zostało powiedziane wcześniej więc tylko się dołączam, and of course i can't wait to see the next sezon ;)
xoxo ;*
Odcinek genialny ^^ Jeden z najlepszych xD I szczególnie sytuacja między C&B ;D <33 Ach.. Już myślałam, że nic z tego nie będzie, aż tu nagle Chuck się zrehabilitował i to jego 'I love you too' <3 Aż się wzruszyłam ;)
I jak ja wytrzymam całe wakacje bez xoxo Gossip Girl;> xd
będzie ciężko ale damy rade :D
też się nad tym zastanawiałam,ale pamiętam,że w 2 odcinku 1 serii mówił,że chce iść do Princeton chyba, więc może się tam dostał?
a wie ktoś może co to za piosenka leci w końcowej scenie z C&B?
Gdzieś znalazłam,że to niby Season of Love Shiny Toy Guns ale to nie to ;/
ale to jest to ;) Season of Love Shiny Toy Guns na bank ;) w soundtracku odcinka już jest nawet.
a btw chuck nie idzie podono nigdzie,zajme sie firma ojca
To może to jest ta piosenka tylko ja ściągnęłam złą pod takim tytułem xD
Musze to sprawdzić, dzięki za info :)
Lipa, kiedyś były na drugi dzień. Nawet z OTH zrobili na drugi dzień. Mogliby się tłumacze bardziej postarac :D
Ludzie mam wieeeelką proośbę!!!! Czy mógłby mi ktoś podać link do strony z polskimi napisami do 25 odcinka ?????Proszę!!!!!
Napisów jeszcze niestety nie ma:(. Polecam ściągnąć Napiprojekt, sam dobierze, dopasuje napisy i co najważniejsze -> wyszuka ich we wszystkich POLSKICH stronach z napisami.
Trzeba czekać ;/
napisy24.pl
na tej stronie będą napisy w sobotę.
wątpię żeby gdzieś były wcześniej ;)
Szkoda jedynie, że tak późno, ale cóż.. poczekamy bo warto:) Przejrzałam trochę odcinek i jest cuuuudowny a szczególnie zakończenie :)Piosenka niesamowicie dobrana ;]
Zawsze korzystam z napi projekt i miałam nadzieje , że coś przeoczył...cóż trzeba czekać....dzieki:)
Jeszcze możesz spróbować wpisać w google : gossip girl 02x25 subtitles, mi się raz udało znaleźć tam napisy do Plotkary wcześniej niż przez NapiProjekt :)
kurcze,nie ma nigdzie napisów ... ale i tak nie moglam się powstrzymac i obejrzalam bez i jestem po wrażeniem;) bardzo mi sie podobal ostatni odcinek;)
Świetny odcinek, a najlepsze zakończenie- Chuck&Blair w końcu razem:D- Aż się popłakałam. Nic w Plotkarze nie miało dla mnie tak ogromnego znaczenia jak to, żeby właśnie oni byli razem. Obawiam się planów Georginy- myślę, że "trochę" namiesza:/ Ogólnie odcinek bardzo mi się podobał:)
Mnie zabiła mina Chucka na imprezie u Nate'a gdy Blair mówiła, że go kocha ! :) Był w nią tak wpatrzony ... :) Ogólnie odcinek świetny i jak reszta nie mogę doczekać się następnej serii !! Mam nadzieję, że w wakacje wypuszczą np. jakiś nowy miniserial, by ułatwić nam czekanie :)
yhym :) ta mina była boska!! :)
Uważam że Chuck i Blair sa dla siebie stworzeni koniec kropka!
I wciąż nie mogę wyjść z podziwu że tak świetnie dopasowali aktorów! normalnie rewelacja!
heh - a co do 3 sezonu to powiem tyle: Georgina i Blair w jednym pokuj?? Będzie sie działo ;)
Ja to mogłabym patrzeć na Chucka i Blair cały czs .. :P
pozdrawiam wszystkich gossipowców :P
xoxo
:D
Stworzeni i owszem.. ale uwielbiałam te ich gry między sobą a tak to już ich chyba nie będzie :D. Oj będzie się działo, szkoda jedynie, że jak będzie się działo rozpocznę rok studencki bleee ;/Szkoda, że nie ma kierunku " Plotkara" :D:D:D
No niby tak, ale będzie brakowało tego napięcia ;D - bo już wszystko jest jasne, ale może nas jednak czymś scenarzyści zaskoczą ;d Trzeba czekać do sierpnia ;/
Wczoraj oglądnełam i odcinek był bossski!!! Jak sie cieszę , że Chuck i Blair są wreszcie razem ;)))<3 Juz sie nie moge doczekać kolejnej serii,a juz teraz zapowiada sie ciekawie!!:))
naprawdę dobry finał. B&C razem, i sekrety wyszły na jaw. Bałam się, że będą razem, ale zerwą jak się dowiedzą o Jacku i Vanessie. Do tego ładna zajawka przyszłego sezonu- Scott(zastanawiałam się kiedy do tego wrócą), Georgiana.
Po 2x24 zastanawiam się, dlaczego Lily wyszła za van der Woodsena,(może była w ciąży?).