PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108175
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

I jak Wam sie pdobał najnowszy odc, ? Dla mnie najlepsza była scena końcowa - Chuck & Blair. ;) A tak ogólnie, to przyjemnie się oglądało. Piosenka Leighton na imprezie - cudo, pasowała jak ulał.

ocenił(a) serial na 10
Leighton

właśnie skończyłam oglądać 2 odcinek - bez napisów, więc wiele nie zrozumiałam z tego co mówili. ale oglądałam i uważam, że drugi odcinek był lepszy od poprzedniego. (:
owszem, do imprezy muzyka była ok. tylko co kombinuje Georgina? ;> znów z Danem, to mnie całkowicie zaskoczyło!
sytuacja z Sereną była dla mnie troszkę nie zrozumiała, widocznie nie skupiłam się na tym za bardzo, po co chce zostać, czemu nie wyjechała?
według mnie mogłoby się coś pokoplikować między Netem i tą panną, ona jest taka sztywna (przynajmniej ja tak uważam).
no i gdzie jest Jenny? ^^ w sumie to nie uważam, żeby aktorka pasowała do Jenny fenomenalnie, ale da się ją polubić z czasem. :)

ocenił(a) serial na 8
szmateks

S zapewne chce się skupic na poszukiwaniach ojca... tylko nie mam pojecia jak ona miala zamiar ukryc przed rodzina, że jednak nie studiuje..:| a i jej zachowanie w stosunku do C za to mnie wkurzyło. Wątek Natea strasznie nudny... co do G mysle ze chce poprostu sobie zycie urozmaicic i podroczyc sie z B;]]

szmateks

według mnie odcinek bardzo fajny (jak każdy "Plotkary :P) Serena mnie wkurzyła tym jak potraktowała Chucka.
Wątek z Natem troszeczkę nudny.
A Jenny mi jakoś nie brakuje w poprzednich seriach mnie strasznie wkurzała

ocenił(a) serial na 6
Leighton

no, no! : > w końcu nie muszę marudzić : D
jadać od początku tudzież końca ;p Chair absolutnie świetni, scena kiedy B przychodzi i kładzie się obok Chucka, genialna.
G szaleje jest dobrze, Dorotha rozdająca upominki z opaskami rozbrajająca : D Nate i jego panna jak zwykle nudni i niepotrzebni, Serena była dziś niesamowicie denerwująca, dawno nie miałam takich negatywnych odczuć co do tej postaci. hmm brakowało mi Jen i jej nowych rządów.
Muzyka była genialna dziś. 'Embers' już w moim telefonie, następnie Cobra, rano się zastanawiałam w którym odcinku użyją 'Good Girls Go Bad' i proszę to już dziś : D
Podsumowując, dobry odcinek, ale mam nadzieje, że dostaniemy coś jeszcze lepszego od tego : )

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
xoxogg

ojojoj. ^^ muszę sobie ściągnąć piosenki z tego odcinka. (:

ocenił(a) serial na 10
klau

zgadzam się:
-wątek z Nate'm przynudzający
-Gdzie jest little J? :(

ocenił(a) serial na 10
czajczaj

hymmm, mi też Jeny brakuje. <3 mam nadzieję, że w następnym odcinku już się pojawi. ^^

ocenił(a) serial na 8
szmateks

Hahaha a wczesniej wszyscy na małą J nazekali jaka to ona nie jest wkurzjaca... teraz wszyscy tęsknią :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 5
czajczaj

drugi odcinek podobał mi się bardziej niż pierwszy, ale w obu wkurzała mnie Serena, w pierwszym dziwnym zachowaniem, a teraz przez ten numer z Chuckiem;
w ogóle od czasu, jak między Chuckiem i B. zaiskrzyło, to są to moje ulubione postacie i nie zawodzą :)

ocenił(a) serial na 10
maly_glod

a ja się ciąglę nie mogę zdecydować kto jest dla mnie taki super fajny. -.- ciągle mi się zmieniają ulubione postacie. szczerze, to już nie nadążam za sobą. ^^

szmateks

mi tak samo, chociaz mi się wacha między blair a sereną. chociaz częściej wole blair, wiec chyba mozna ja uznac za moją ulubioną postać :P a co do tego co się dzialo z S - ja tez nie mam kompletnie pojęcia jak ona ukryje przed wszystkimi ze nie jest w Brown. Chyba ze powie, ze nie studiuje i koniec. Serena na pewno cos wymysli - w końcu to ona :P

Leighton

Ma ktoś liste piosenek z 2 odcinka ?:))

ocenił(a) serial na 6
kamazdw1

* 'Embers' by Just Jack
* 'Problems whit Authority' by Names in Vain
* 'What Do You Know About Jesus?' by Cast
* 'Good Girls Go Bad' by Cobra Starship (feat. Leighton Meester)
* '1901' by Phoenix
* 'Hot Mess' by Cobra Starship

ocenił(a) serial na 10
klau

odcinek dużo lepszy niż 1!
wątek Nata nudny jak nie wiem co...
Blair i Chach super ;)
i oczywiście braj Jenny.. co z nią? przecież po coś została królową...
Dan i G - dziwne, widocznie lubią powtarzać pewne wątki

czekam co dalej!

ocenił(a) serial na 10
tusia_90

Mam podobne odczucia co do odcinka jak reszta.
Zawsze lubiłam Chacka, ale teraz to go wręcz uwielbiam ! Na dobre wyszedł mu związek z Blair :))
Wątek Nate, przemega nudny, masakra.
Co do Georginy, bardzo chiałabym wierzyć w to że chce zacząć wszytko od początku i nic nie knuje, ale to nie w jej stylu, no i jeszcze ona i Dan... no zobaczymy co z tego wyniknie.
Szczerze mówiąc średnio podoba mi się zachowanie Blair w collegu, mogłaby odpuścić, nie można być królową do końca życia, no ale w końcu coś się musi dziać xDD
a jak Serena się nie uspokoi to będzie kiepsko, wkurzający wątek i jeszcze jej zachowanie wobec Chacka, szczyt !
Generalnie odcinek bardzo fajny, z niecierpliwością wyczekuje wtorku ;pp

ocenił(a) serial na 10
Leighton

Mi tam Jenny nie brakuje, lepiej nawet gdy jej nie ma.
Momenty z Nate'm przesypiałam.
Serena mnie denerwuje...trochę za dużo jej xD Mogliby nam trochę jej oszczędzić i wrzucić jakąś scenkę z CB :D
A Blair jak zawsze fenomenalna ;) I o dziwo w tym sezonie nawet przyjemnie mi się Dana ogląda.
Nie wiem czy mogę na to liczyć ale chętnie bym zobaczyła z Blair przynajmniej przez jakiś czas :]

użytkownik usunięty
Skylaria

Odcinek boski! Cały czas sie cos działo, piosenka Embers w tle i zakonczenie Blair i Chucka <3 ahh! Jestem bardzo ciekawa czy Blair zmieni się choc troche przez tego akademika i przez to ze nie bedzie krolowa.. z jednej strony bylaby to jakas nowosc ale z drugiej nie chce aby sie zmieniała, bo kocham taka wladcza Blair:) a tak na marginesie- DAN i GEORGINA?! WTF?!

ocenił(a) serial na 10

Gdzie znajdę napisy do 2 odcinka 3 serii??? jesli macie prosze na maila j.justine87@gmail.com xo xo ;)