PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Co myślicie na temat ostatniego odcinka w tym roku? ;)

ocenił(a) serial na 7
Nibylandija

Jeszcze nie oglądałam, ale co myślicie o zapowiedzi 12 odc.?! Szał ciał! W końcu zacznie się coś porządnego dziać! Ehh...ale dopiero w styczniu;/

ocenił(a) serial na 8
Lenny95

w styczniu?? ja gdzies sie spotkalam z informacja, ze ponoc od marca nowe odcinki beda emitowane Oo

ocenił(a) serial na 10
Lenny95

Mój błąd. Ostatni odcinek Plotkary - 12 zostanie wyemitowany 7 grudnia, kolejne dopiero w marcu.

ocenił(a) serial na 9
Nibylandija

nie podoba mi sie ta cala akcja trip/serena. Robi sie z tego taki... taki... operowo-mydlany tasiemiec. A zapowiedz 12 odcinka, ktory bedzie za tydzien jest... tycke zalosna.

ocenił(a) serial na 9
Nibylandija

w ogole to jak myslicie, co bylo w liscie od jej ojca?

ocenił(a) serial na 8
Nibylandija

Odcinek świetny. Szkoda tylko ze serena nie wybrała Nate'a. I jak to w końcu jest z nast. odcinkiem?? w promo 12 jest powiedziane ze za tydzień i na IMDB też jest napisane ze za tydzien następny odcinek :0

doroti

no ja jestem za tym żeby Serena była z Natem

ocenił(a) serial na 7
Nibylandija

To za tydzień^^ na filmwebie jest źle napisane

ocenił(a) serial na 7
Lenny95

No właśnie dziwnie to z tym 12 odcinkiem. Podobno przerwa świąteczna do stycznia ma być, a tu okazuje się, że ma być jednak za tydzień:)

ocenił(a) serial na 8
misiaczek37

mnie się wydaję, że mogli zmienić emisję ;) mam przynajmniej taką nadzieję :)

ocenił(a) serial na 7
doroti

Za tydzień będzie kolejny odcinek:) Na youtubie jest promo :D:D

Nibylandija

Podobał mi się moment w którym Blair znajduje w paczce test ciążowy i mówi
-My mother is pregnant!
A Dorota na to - Gratulacje:)

Nibylandija

Mógłby mi ktoś przesłąc napisy do 11 odcinka? e-mail: martysiaa89@wp.pl Bylabym wdzieczna bo nigdzie nie moge znalezc.

ocenił(a) serial na 10
Nibylandija

i bardzo dobrze, że Serena wybrała Trippa. Pasuje do niego, a Jenny ma być z Natem ;) Nie wiem jakoś nie podchodzi mi S z N.. ona jakaś taka zbyt dorosła dla niego? ;p

ocenił(a) serial na 10
CzarnaKocica

Jak dla mnie to Serena ma naprawde baardzo pojemne serce .... co pare odcinków jest z kims innym ..

ocenił(a) serial na 9
Kasiczkaa

dobrze to ujęłaś, pojemne serce ;D
taki urok Sereny, w książce jest opisana, ze jest śliczna niezależnie od tego czy jest w piżamie czy w sukience i może miec każdego.

ocenił(a) serial na 9
Nibylandija

Ja przez cały odcinek obsesyjnie czekałam na to kto jest w ciąży :)
Ogólnie to małymi kroczkami zbliżamy się do S&N, na co czekałam od początku sezonu :)

ocenił(a) serial na 10
jukusek

myślisz , ze bedzie S&N ?? co ja bede ogladac do marca?? przesadzili z ta przerwa ... trochu za dluga

ocenił(a) serial na 9
Kasiczkaa

będzie S&N. Przynajmniej całować sie bedą: na jedymz portali było foto jakie paparazzi zrobili na planie serialu gdzie się właśnie N z S całują.

ocenił(a) serial na 9
Ma_Osoba

Jeny jak ja nienawidzę Trippa. On to jeszcze wyszedł na takiego niewiniątka tak? Chodzi mi scenę, gdy Serena przeprasza Maureen. Nie rozumiem tego. Zazwyczaj przy zdradzie to facet ponosi większą odpowiedzialność, i sorry, ale to jeszcze żonaty?! Zresztą co to za postać ta Maureen. Będzie się mściła na Serenie za grzeszki swojego męża?

Hm, scena z dziękczynną kolacją moim zdaniem najlepsza. Pobiła nawet intrygi z Katolionu. ;D Te ich wyjścia były genialne.
Jakby ktoś szukał piosenkę: Jason Derulo - Whatcha Say.

ocenił(a) serial na 9
freepick

Wg mnie Maureen lepiej wylać żale na Serenę niż na Trippa. W końcu Maureen w pewnym stopniu Trippa też zdradziła, więc on sie tylko odpłacił i M. dobrze o tym wie. A że winny musi byc - poszło na Serenę.

A z Sereny wg mnie robią ladacznicę (nie chcę uzyc mocniejszego słowa)... W ciemno już można strzelac co nowy facet, od razu od Sereny.

ocenił(a) serial na 8
Ma_Osoba

A ja wam powiem takie stare przysłowie : Gdyby suka nie dała to by pies nie wziął. Tak moim zdaniem jest w związku ST. Początkowo mi się to połączenie podobało, ale teraz wolałabym, żeby S była z Natem ;] Chociaż ta para zawsze wydawała mi się nudna, to chcę żeby byli razem ;p Niech przynajmniej spróbują ;D

Scena wstawania od stołu -genialna ^^

Ach i rozbroił mnie Chuck słowami : powiedz jej co czujesz. od kiedy on daje rady na wszystko? A kto przez 2 sezony ukrywał swoje uczucia do Blair? Wkurza mnie, że tak ugrzecznili Chucka.

ocenił(a) serial na 8
pietrusia

A mi postać Chucka dopiero teraz zaczyna się podobać. Jako niegrzeczny chłopiec strasznie mnie irytował. Nudzi mnie za to powoli wątek Sereny i Lilly, które już milion razy kłóciły się i przepraszały, ile można. I mam nadzieję, że afera z panem kongresmenem szybko się skończy, a głupiutka S będzie z N. I więcej Blair, genialna postać :D