PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

jak wam się podobał?????????
blair jak zwykle była wspaniała, za to vanessa pokazała jaka jest głupia i naiwna. W ogóle wkurza mnie to że parują ją z Natem: oni do siebie nie pasują!
przemiana Sereny, albo powrót prawdziwej S, bardzo fajny pomysł, S w pierwszej serii trochę była za grzeczna:))

ocenił(a) serial na 8
chloe111_2

Serena(Blayk) bardzo ładnie wyglądała w tym odcinku

chloe111_2

Mi bardzo się podobał, choć był dla mnie najmniej interesujący z dotychczasowych. Ogólnie druga seria jest świetna ;]
Tak myślałam, że będzie o powrocie dawnej S. i cieszy mnie to bardzo, bo lepiej mi się ogląda 'sukowate' niegrzeczne, dziewczynki ;] Tylko co na to królowa B? ;> ślicznie wyglądała w momencie kiedy Vanessa pierwszy raz do niej przyszła pokazać filmik. Miała tak ślicznie uczesane włosy i śliczną sukienkę ^^ Swoją drogą po lordzie nie spodziewałabym się, że sypia z macochą. Był taki.. zbyt ułożony, a tu proszę ^^
Ale zgadzam się z tobą- Nate i Vanessa w ogóle do siebie nie pasują! Jak dla mnie tylko Nate i Serena ;> Od początku mówił, że ją kocha, prawda? ^^
I S. miała zajeb*stą sukienkę, kiedy byla w barze xd

risk

Odcinek ogólnie mi się podobał,a najbardziej intrygi Chucka "Musiałem stworzyć potwora,jeśli chciałem obalić królową" Chuck świetna postać, uwielbiam go :). Powrót dawnej 'królowej liceum' Sereny na pewno będzie ciekawie. No, a lord Marcus najbardziej mnie zaskoczył, kto by pomyślał.. ;)

ocenił(a) serial na 7
blumarine

dokładnie, myślałam że Marcus to taki grzeczniutki i ułozony chłopczyk który poprostu chciał sobie znaleźć 'normalną' dziewczynę która nie poleci na niego tylko ze względu na tytuł.. a tu proszę. zaniemówiłam gdy zobaczyłam tą gre wstepną w wykonaniu jego i Catherine.. -_- xp

ocenił(a) serial na 10
chloe111_2

jak dla mnie to to był najlepszy odcinek 2 serii hahaa jeżeli nie najlepszy jak do tej pory xP
a wie może ktoś jak sie nazywa ta piosenka co leciała na samym jego koncu xP?

ocenił(a) serial na 9
chloe111_2

Powrot krolowej S. byl nieziemski
Mi jako chlopakowi ten serial sie podoba z dwoch powodow Blake Lively(S.) i jestem pod wrazeniem ze wydawaloby sie kolejny serial dla mlodziezy a ma tak dobry i mocny scenariusz

ocenił(a) serial na 9
Digital_boy

ta piosenka to santogold- shove it:) ja za to poszukuje tej piosenki która leciała w scenie z klubu...odcinek całkiem mi sie podobał ale zdecydowanie preferuje queen B od gueen S. Blair zdecydowanie lepiej sie do tego poprostu nadaje:D ciekawa jestem co teraz wymyśla...

ocenił(a) serial na 10
tamara_3

Według mnie najlepszy odcinek II serii jak n arazie... Te wcześniejsze były nudnawe...:D Ale ten był świetny. Powrót Queen S.? A gdzie Queen B.?
Czy ktoś wie jak po angielsku brzmiałby cytat: "Musiałem stworzyć potwora,jeśli chciałem obalić królową"?
A i Chuck to ma pomysły:Dm Ciekawe co on ma zamiar zrobić... MAm nadzieję, ze odzyskać B.:D

ocenił(a) serial na 10
piratka4

Do piratka4,
ten tekst brzmi mniej więcej tak:

"I had to create a monster if I was going to dethrone a queen"

Pozdrawiam wszsytkich fanów serialu ;)

ocenił(a) serial na 10
Eregion_2

Dziękuję bardzo:D

chloe111_2

Mnie się ten odcinek nie podobał. Spoko, że Chuck chce odzyskać Blair, ale nie mógłby zrobić tego innymi sposobami? Szczęka mi opadła, kiedy zobaczyłam Marcusa całującego się z macochą, ale ogólnie bezsensowne było wprowadzanie ich postaci do serialu tylko na cztery odcinki (no chyba że wrócą).
A przemiana Sereny? To jest kompletnie nierealne. Jeszcze na początku odicnka była grzeczna i spokojna, a pod koniec zrobiła się z niej taka ździra, że nastawia wszystkich przeciwko Danowi? To niemożliwe. Mam nadzieję, że wszystko z nią będzie z powrtoem w porządku :).

ocenił(a) serial na 10
Dzasmin

a mnie najlepiej sie podobał tekst Dana w 29:25 min. serialu do Chuka : 'powinienes nosic dzwonek' hahaha ;) mnie to rozbawiło ;p

ocenił(a) serial na 8
jolunia_w

Wedlug mnie czwarty odcinek byl najlepszy z dotychczasowych (jeszcze nie widzialam 5 ;))

ocenił(a) serial na 9
kiciak100

Masz rację, 4 odcinek byl najlepszy z wsyzstkich z 2 serii, bo w sumie wcześniejsze nie zaskakiwały niczym i po obejrzeniu nie zżerała mnie ciekawość co będzie w następnym. Żal mi Dana, bo on w sumie nic takiego nie zrobił i wszystkiemu winny jest Chuck...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
xxelka

Chuck rlz! Mi w ogóle Blake Lively nie pasuje do roli S. Wygląda staro, nie jest nieziemsko ładna ani zbyt szczupła. Bardziej jakoś tak powinna wyglądać:
http://whoishutch.deviantart.com/art/Blonde-Cam-whore-64884950
http://tunderka.deviantart.com/art/Bitch-89018574
http://spoiltprincess.deviantart.com/art/these-fashion-lights-89143473
http://lizzusev.deviantart.com/art/Serena-Glam-27661934

ocenił(a) serial na 8
asiulka2912

Bez obrazy ale te facetki ze zdjec to wygladaja jak... no nazwijmy, spod latarni :/

kiciak100

Moim zdaniem Blake L. świetnie nadaje się do roli Sereny. Właśnie tak sobie ją wyobrażałam. I Blake nie jest wcale brzydka, moim zdaniem ma odmienną urodę - i nie jest taką anorektyczką jak te wszystkie pseudo-gwiazdki.
Blake jest po prostu bardzo kobieca...;)

ocenił(a) serial na 10
kiciak100

a czytałaś książkę? Seren tam jest małą szmatą