Czy ktoś wie może czy będzie 4 sezon i co będzie motywem przewodnim w całym sezonie . Bo np. w 3 sezonie głównym wątkiem był związek Chucka i Blair i wszystko co się wokół nich kręciło . Z czego oczywiście byłam zadowolona , ponieważ kocham Eda ...
4 sezon będzie ,ale motywu przewodniego nie znam, ale nie wiem czy mogę się zgodzić, że motywem 3 sezonu był związek B i C. W takim wypadku 1 i 2 sezon miał by taki sam motyw. Jasne że są ważni ale myślę że wszystkie 7 głównych postaci plotkary są tak samo ważne choć z mojego punktu widzenia najważniejszymi postaciami są Blair i Serena.
Przecież 3 sezon "należy" zdecydowanie do Jenny. 2 był Blair i Chucka, 1 Sereny & Nate'a. Stawiam, że 4 sezon, będzie "należał" znów do Blair & Chucka, bo zapewne nie pogodzą się tak szybko.
A może Dan & Vanessa? Może wprowadzą jakiś wątek żeby ich trochę "odgrzecznić"
Szkoda, że z serialu zniknął Damien i w 4 sezonie ma nie być Jenny, bo między nimi mógłby być ciekawy wątek ;>
Nie zgadzam się z motywami nancy500, na pewno nie można powiedzieć, że trzeci sezon należy do Jenny - bardziej byłabym skłonna uznać, że należało do niej parę odcinków z środka 2. sezonu, co do pierwszego Serena i Nate mieli się ku sobie przez jakieś 6 pierwszych odcinków.
Ja tam Jenny nie chciałabym oglądać już w serialu , bo mnie wkurza . Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić ! Ale moim zdaniem pare osób mogłoby zniknąć z serialu . No , ale może jest tak ciekawiej ... ?
Już mówiłam kilka razy, że jak dla mnie powinni wprowadzić nbową postać, której nigdy nie było w książce (i żeby jej nie zagrał nikt pokroju Duff/Daff). Oczywiście na potrzeby wątku Dan & Vaneska (których nienawidzę razem)
Ja zgadzam się całkowicie z nancy500 i uważam , że powinni wprowadzić trochę świeżości do filmu , ja wręcz kocham ten serial i żyć bez niego nie mogę ,ale to już staje się bardzo przewidywalne !
A i mam do Was prośbę , jak tylko pojawią się tytuły odcinków do 4. sezonu to napiszecie ?
Wiem , że jeszcze teraz nie ma , ale jak będziecie wiedzieć to wrzucajcie ...
P.S
Ja też będę wstawiać !!!
ja jestem na pierwszym sezonie, ale slyszalam, że nie ma być podobno w 4 sezonie sereny, czy to prawda?
Serena będzie w 4 sezonie przecież.Z B będą w pewnym mieście(P) nie będę dużo zdradzać jak jesteś dopiero na 1 sezonie.Ale Serena będzie na bank w 4 sezonie.
Serena? Wystąpi, gdzie słyszałaś, że nie ?! Tak was wkurza Dan i V. ? Ja bym chciał więcej wątków z Georgina :)
Na pewno będzie coś z tym brzuchem ;) A propos wkurzających osób , mi się już nie podoba ta dziewczyna Chucka ! Szkoda że to jej Blair nie wrzuciła do fontanny.
Nie no z Sereny nie zrezygnują... równocześnie mogliby zrezygnować z serialu. Moim zdaniem S, B, C i N to główne postacie, zaraz potem są D i V a potem kolejna reszta czyli J i E oraz rodzice. Słyszałam że w tym 4 sezonie ma być wiecej Georginy i to byłoby świetne :) Wiadomo że teraz jest to DZIECKO, no ale o co dokładnie chodzi to się jeszcze dowiemy, mam tylko nadzieje że to nie zniszczy związku D+S bo oni powinni być razem chociaż nie są najciekawszą parą serialu, ale powinni. Tak samo C i B no kurde no tu chyba nikt nie ma wątpliwości. Jedyne czego mi brakuje to kogoś dla N. To nie może być J grr za żadne skarby świata... mam tylko nadzieje że nie będzie to V tylko np G :)
AAaaaa i nie wiem czy widziałyście filmik na YT ale jest już jakaś kręcona scena z C i B jak rozmawiają i kurde no ja CHCE wiedzieć o co chodzi... chce wrzesień...........