PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hej,
chciałabym się dowiedzieć czy jest zaplanowany 5 sezon Gossip Girl. Uwielbiam ten serial, oglądałam każdy jego odcinek i niepokoją mnie wiadomości, że może go nie być. Wiecie coś na ten temat? Z tego co wyczytałam na popcorner.pl, serial zostanie najprawdopodobniej przedłużony, ale czytałam to już z 2 miesiące temu. Są może jakieś nowe wieści?

dagusia_bojar

no właśnie ja przeczytałam, że postać Carol (siostry Lily) ma być na tyle ważna, że powiększą jej rolę w następnym sezonie (czyli z tego by wynikało, że będzie kolejny sezon). z drugiej strony sporo osób uważa, że producenci powinni na tym sezonie skończyć, ale coś mi się wydaje (po spojlerach kolejnych odcinków), że sporo wątków nie ma szansy się jeszcze teraz podomykać, a wciąż wprowadzają nowe, więc pewnie coś tam planują... ale generalnie zawsze decyduje kasa czyli oglądalność:) więc trzeba czekać, aż odpowiednie władze sobie skalkulują, czy się opłaca:)

ocenił(a) serial na 10
mitenka

Rozumiem. Moim zdaniem serial jest świetny, ale powinni wprowadzić jakieś nowe postacie. Najlepiej w wieku głównych bohaterów. A póki co czekam na następny odcinek, ciekawi mnie jak rozwinie się wątek Blair- Dan.

Wiecie może dlaczego w tylu serialach jest taka przerwa? W 90210 i Vampire Diaries także dopiero w kwietniu będą kolejne odcinki...

dagusia_bojar

Moim zdaniem powinni zakończyć na 4 sezonie. Wiem że to raczej niemożliwe, ale od jakiegoś czasu serial wydaje się bardzo naciągany i nudny. Gdyby nie wątek Blair i Dana to nie wiem to bym przestała oglądać.
Nie wiem jak z takiego dobrego serialu można zrobić tak cienką telenowelę

ocenił(a) serial na 10
anneandkatherine

Może z jednej strony masz racje, ale ja jestem przywiązana do tego serialu. Oglądam go od początku. Dan&Blair to według mnie, także dobry pomysł. Trochę świeżości dzięki nim. Mam też nadzieje na nowych bohaterów. A ostatnio słyszałam, że Blake Lively grająca Serenę chcę odejść z serialu... Ciekawe czy to prawda? A co do Sereny- jest ona chyba jedyną z głównych bohaterów (Blair, Dan, Chuck, Nate, Jenny) do której się nie przywiązałam. W serialu nie wzbudza (mówię o sobie ;)) emocji. Jest mi chyba najbardziej obojętną bohaterką...

ocenił(a) serial na 10
dagusia_bojar

Jestem wielką fanką GG to prawda, z bólem będę musiała się rozstać jak nadejdzie koniec tego serialu ;(. Jednak uważam że powinni już zakończyć na 4 sezonie bo według mi okazał się on lekką klapą, nie było już to samo co 2 i 3 sezon, stał on się trochę naciągany. Boję się 5 sezonu lecz i tak czekam na niego niecierpliwie ;D