PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Tutaj dwa proma w jednym z polskimi napisami :)

http://www.youtube.com/watch?v=aq8gOeeN_HA

I zapraszam na GossipGirl.xn. pl :)

someonelikeyou

Zapomniałam wrzucić opisu odcinka

Elizabeth Hurley jako gwiazda gościnna i reżyseria Tate Donovana.
Po długim rozważaniu Dan decyduje się zebrać Serenę, Blair, Nate'a, Chucka, Rufusa i Lily, aby wyjawić im prawdę o jego książce, w nadziei, że wesprą go na jego przyjęciu. W międzyczasie, Blair i Louisa dotyka kryzys po tym, jak Louis przeczytał książkę Dana. Diana dowiaduję się informacji obciążającej jednego z przyjaciół Nate'a i używa jej na swoją korzyść. Kaylee DeFer również występuje. Odcinek napisany przez Amy B. Harris.

I zapraszam na GossipGirl.xn. pl

ocenił(a) serial na 10
someonelikeyou

Mam zle przeczucie, ze Serena cos z Chuckiem,na promo widac w migawce, ze dotyka jego twarzy...TO BYLABY KATASTROFA

shiva89

To była chyba Lily, Serena ma dłuższe włosy.
Mnie ciekawi, kto powiedział "he wrote that we had sex" bo brzmiało mi to na Blair...

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Czaku Basu pójdzie powiedzieć Lily o ciąży pewnie, i to będzie ta scena;)
A ten cytat to Blair.

someonelikeyou

Oj ciekawe, ciekawe jak zareagują na tę książkę :) Ale mnie cały czas i tak będzie gnębić wątek ciąży Blair :/ Czy powiedziała prawdę? Niech szybko dojdzie do odcinka ze ślubem to wszystko się rozstrzygnie! A pro-po - piszcie jak będziecie wiedzieli coś o 5x05 :)
@youhaveamessage
Powiedziała to B. Chodzi o to ,że Dan napisał w książce, że spał z Blair i ona się wściekła ,bo to fikcja. Pewnie dlatego będą kłopoty z Louis'em.

ocenił(a) serial na 8
tynka33

SPOILER SPOILER
5x05
In the celebration of Yom Kippur with family and friends, Blair and Louis have a power struggle with Louis family. Serena's boss asks her to choose between her new job and Dan. Diana prepares to debut the New York Spectator, but a surprise delays the launch and Diana expects Nate to help her.

Pudel20

znalazłam http://www.seans-online.pl/seriale_online/plotkara--gossip-girl-sezon-5-odcinek- 4.html

ocenił(a) serial na 9
ironowa

ciekawe kiedy będą napisy pl :(

ocenił(a) serial na 6
Zeela

czy tylko mi się, każdorazowo, po 3 minutach włącza komunikat o koniecznosci zakupienia dodatkowych minut, bo wykorzystałam limit?

ocenił(a) serial na 10
miss_bober

Ja tam obejrzałam bez problemu, ale kiedyś też tak miałam:/

ocenił(a) serial na 10
tynka33

Podobno dopiero w połowie sezonu dowiemy się, kto jest na 100 % ojcem dziecka, więc pozostaje nam jedynie umierać z ciekawości:]

anitka333333

w POŁOWIE? umrę zanim do niego dojdzie;D

ocenił(a) serial na 9
mammoth03

chcemy napisyyy!

ocenił(a) serial na 10
mammoth03

Musimy dożyć, co jest na co czekać;p Mam nadzieje tylko, że nie zrobią happy endu dopiero w ostatnim odcinku, bo chciałabym się trochę nacieszyć szczęściem Chucka i Blair:)

anitka333333

oj tak, dużo więcej scen 'I'm not Chuck Bass without you'

ocenił(a) serial na 10
mammoth03

Dokładnie. I Blair przy Chucku będzie normalniejsza, z większym temperamentem, a nie jak przy tym księciu takie ciepłe kluchy-wszystkim pomaga, nagle stała się taka życzliwa... ble;/

anitka333333

@anitka333333 - Hehe :D
@ironowa - Dzięki za link! To teraz czekam na napisy, bo po polsku lepiej się ogląda, wiadomo :)
Jeśli naprawdę poznamy prawdziwego ojca w połowie sezonu (9/10odc) to znaczy, że jest nim Chuck. No bo przecież już poznaliśmy ojca ,więc po co ten ''prawdziwy''? I macie rację, fajnie byłoby znowu popatrzeć na Chucka i Blair :)) PS. Wiecie kiedy bd napisy?

ocenił(a) serial na 7
tynka33

pewno w czwartek koło południa - jak zawsze.

tynka33

albo ma dziecko z Chuckiem, albo urojoną ciążę z Danem;d

ocenił(a) serial na 10
mammoth03

chuck musi być z blair muuuuusiii:)

judyta_maria

Ja zaczynam podejrzewać, że Blair może być w ciąży z Danem. W spojlerach na pewnej niemieckiej stronie przeczytałam (sprawdzone źródło), że ojcem dziecka Blair mogą być, Chuck, Louis lub Dan. Mam wrażenie, że w 4. sezonie doszło do czegoś więcej między Blair a Danem niż tylko do pocałunku. Być może faktycznie uprawiali seks i w związku z tym Dan o tym napisał w książce, a potem twierdził, że tak nie było, żeby nie wyjść na chama przed Blair i udobruchać księcia. Z drugiej strony nie pasowałoby wtedy, że Blair rozmawiała z Danem w Brooklynie o potencjalnych ojcach, a nie wzięli jego pod uwagę. Myślę, że byłoby super, gdyby się okazało, że to Dan. Koncepcja Blair+Chuck jak dla mnie się już w 3 sezonie wypaliła i teraz ich związek byłby odgrzewanym kotletem. Oby Blair była z Danem.

ocenił(a) serial na 9
Binula

Byloby ciekawie, gdyby to Dan był ojcem. Ale jakoś mi to nie pasuje. W ostatnim odcinku Dan namawiał Blair, żeby sprawdziła, kto jest ojcem. Ale zachowywał się tylko jak przyjaciel, a nie jak potencjalny tatuś. Byłoby dziwne, gdyby nagle się okazało, że robili w 4 sezonie coś więcej, niż tylko się całowali.

ocenił(a) serial na 8
karolina53

Właśnie jestem po obejżeniu czwartego odcinka, szkodami Dana. Wszystcy się od niego odsuneli po przeczytaniu książki, nawet jego ojciec. Mam nadzieję, że mu wybaczą, bardzo lubie postać Dana. Inny robili okrobne rzczey i jakoś zawsze wszycy w końcu im wybaczali.

ocenił(a) serial na 10
vampirek23

A mnie było właśnie Rufusa szkoda, bo Dan opisał jego odpowiednika w książce jako faceta który żeni się dla pieniędzy. Jestem jednak pewna, że wszystko wkrótce wróci do normy i Dan jakoś wszystkich przeprosi za swoją fantazję. Nie jestem jednak zdziwiona pierwszą reakcją najbliższych, każdy by się wkurzył!

ocenił(a) serial na 10
szaniawska11

Jeszcze nie oglądałam 4 odcinka, ale ta pierdoła Dan :-D na pewno nie jest ojcem... On już miał swoją szansę z Georginą, więc starczy mu póki co... Ale podoba mi się pomysł urojonej ciąży Blair:P To by było coś. A może ojcem dziecka jest Rufus? Jak już każdego bierzemy pod uwagę, to nie omijajmy i jego... Co o tym sądzicie?

użytkownik usunięty
anitka333333

nic :|

anitka333333

@anitka333333
Hehe, ciekawa propozycja, ale nie rozpędzajmy się ;)
@Binula
Słusznie zauważyłaś, że Dan zachowuje się tylko jak przyjaciel w stosunku do ciąży Blair. To niemożliwe, żeby on był ojcem, bo do niczego nie doszło. To w książce to tylko jego marzenie ;)
Osobiście jeszcze nie oglądałam całego odcinka 5 ,bo wolę poczekać na napisy. Ale nadal nurtuje mnie zagadka ojcostwa (wliczając TYLKO Chucka lub Louisa).
Z pewniejszych informacji to wiem tylko tyle, że prawdopodobnie do ślubu z księciem nie dojdzie, bo gdzieś widziałam jak Leighton mówi ,że B prawie wyjdzie za mąż.

ocenił(a) serial na 10
tynka33

Tak, ja tez widzialam ten wywiad z Leighton i do slubu prawdopodobnie nie dojdzie. Moze Chuck wkroczy w ostatniej chwili i porwie panne mloda? Oby:)
A czy w piatym odcinku duzo jest scen Chuck/Blair? Ogladam GG dopiero w piatki jak wracam do domu, ale juz nie moge sie doczekac:) wiec jesli ktos juz widzial, niech sie podzieli refleksja:p

anitka333333

Oj, sorry chyba się pomyliłam. Ten odcinek z książką to 5 czy 4? Bo się gubię.. Cały czas pisałam 5x05 ,a to chyba 5x04, tak? Przepraszam ,że tak mieszam ;>>
@anitka333333
Oj chyba nie za dużo tych scen, ale jeszcze całego nie oglądałam..

ocenił(a) serial na 8
anitka333333

Z tego co pamietam to jest jedna scena i nic ciekawego sie nie dzieje.

ocenił(a) serial na 10
vampirek23

Szkoda...
Powiem wam szczerze, ze nie ogarniam Dana. Przeciez dopiero co byl zakochany w Blair, a przed sekunda przeczytalam, ze on i Serena znowu sa para w 4 odcinku:) Nie nadazam:)

ocenił(a) serial na 8
anitka333333

Gdzie to wyczytalas? Oni w cale nie sa para w 4 odcinku.

ocenił(a) serial na 10
vampirek23

filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/s05e05+-+The+Fasting+and+the+F urious,1754235
W tym temacie z opisu odcinka piatego wynika ze Serena i Dan sa para. Nie wiem czy to wynika ze zlego przetlumaczenia czy tak jest na prawde...

someonelikeyou

h t t p : / / www .serialeo nline. p l / plotkara - gossip- girl- online tutaj plotkara z napisami po polsku. Wprawdzie jeszcze 4 odc nie ma polskich napisow, ale to kwestia czasu, bo jak widac regularnie są nowe odc. Specjalnie podzieliłem ze spacjami, bo w calości nie zatwierdzi postu.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

to wiemy, tam nawet napisy PL są najszybciej :)

someonelikeyou

@anitka333333
Nie, Serena i Dan na 90% nie są znowu razem. A właśnie - coś ostatni nie było o tym, że Dan zakochał się w B ;)
@Hans_Kloss
Tak, seriale-online to ostatnio jedna z najlepszych stron z filmami. Bo jest ciągle aktualizowana.

ocenił(a) serial na 8
tynka33

Są juz napisy?

vampirek23

Niestety jeszcze nie ma. Wszyscy czekamy ;)

vampirek23

Odpowiadam tylko, bo może jeszcze nie zdążyłaś zobaczyć. Tak, już są.
I co teraz sądzicie?

tynka33

Ok. Ja zacznę, bo o takim odcinku aż trzeba coś napisać.
Może na początek o Danie - trochę go szkoda, że został sam, przecież ostrzegał, że to zgryźliwa satyra, ale mają powody złościć się na niego. Póki nie ochłoną. I dlaczego on uroił sobie związek z B. No to Blair - nadal jest z księciem, ale coś mi mówi ,że będą kłopoty. On jej już nie ufa. IMO fajnie jakby się rozstali. A w odcinku coś nie było o ciąży i nie widać było ,że B coś ukrywa. No i dochodzimy do Chucka - jego mi szkoda najbardziej. Teraz jest samotny, fajnie jakby miał Blair i żeby to dziecko było jego. (Choć ani Blair ani Chuck nie wyglądają mi na rodziców:)) A Serena - trochę prawdy, ale przecież się zmieniła. I Dan nie powinien tak opisywać ojca, chociaż nie sądzę, żeby tak o nim myślał, to jakoś nie w jego stylu.
Później jeszcze może coś napiszę, jestem ciekawa Waszych opinii o odcinku.
PS. Chciałabym przeczytać tę książkę Dana naprawdę :)

tynka33

Mi jest strasznie szkoda Dana. Wiadomo, że te postacie są oparte na jego rodzinie i znajomych, ale przecież to jest fikcja. Chciał w ten sposób pokazać elitę Upper East Side, a nie obrażać kogokolwiek. Jako jego przyjaciele powinni to rozumieć i cieszyć się jego sukcesem. Ale pokazali jedynie, że są dokładnie tacy, jakimi ich opisał. Chociaż opisanie Rufusa w ten sposób musiało mu sprawić wiele przykrości. No cóż, za spełnienie marzeń niekiedy trzeba zapłacić wysoką cenę. Utrata przyjaciół to chyba jednak zbyt wysoka cena. Dan musi zadać sobie pytanie czy było warto.

ocenił(a) serial na 10
lonelygirl19

Mi tam go nie szkoda;p Jak zwykle bardziej żal mi Chucka, ta scena jak wyżala się Lilly była przyznajcie, przejmująca. A odcinek trochę nudnawy tym razem...

lonelygirl19

Z przyjaciółmi D. będzie miał przez jakiś czas ''ciche dni'', najkrótsze z S, ktora ma zdobyć prawa do ekranizacji. Jeśli chodzi o R. to przesadził.

someonelikeyou

Bardzo dobry odcinek, przypominający sezon 1 i 2. Mniej gwiazd gościnnych, więcej interakcji pierwszoplanowych bohaterów, Dan jako lead, Penn daje radę i mamy porządny odcinek :)

użytkownik usunięty
someonelikeyou

Najlepszy w tym sezonie ;)

ocenił(a) serial na 10

zna ktos piosenki z tego sezonu?

someonelikeyou

A wiecie coś ciekawego o 5x05? Była już premiera?

tynka33

Premiera będzie dopiero dziś :)