PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108472
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Od razu zaznaczam, że jest to tylko moje zdanie. Forum jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie, więc ja wyrażę swoje.
Serial często chodzi jak akurat siedzę w pokoju i nie chce mi się przełączyć kanału, więc czasami coś tam zobaczę.
Uważam, że serial ten jest naprawdę na beznadziejnym poziomie. Dziewczynki i chłopcy ze strasznymi problemami życiowymi(chyba, ze ten serial jest dla 12latek to powiedzmy, że to imponujące). Sztuczny głos, sztuczne miny. Wygląd emo-blondynki mnie przeraża, ale to już jej sprawa. Najbardziej jednak denerwuje mnie (nie umiem dokładnie wyjaśnić czemu) ten tępy głosik mówiący coś tam coś tam" i know u love me". Po tym nie potrafię się powstrzymać, aby nie napisać: Boże, co za pusty serial.

ocenił(a) serial na 8
cecilee

Serial nie chodzi, ewentualnie "leci".

BeautyAndStupid

racja.. mój błąd :)

ocenił(a) serial na 8
cecilee

Właściwie to nie dziwię się że po przypadkowych fragmentach w telewizji tak oceniasz ten serial, ale myślę, że gdybyś zaczęła go oglądać cały od początku, mogłabyś zmienić zdanie. (;

fuckyeah986

Bardzo możliwe. Musisz mi jednak wybaczyć... nie potrafię sie zmusić do tego :) Pozdrawiam fanów i antyfanów. Temat tak naprawdę można już usunąć, bo się wyżyłam :P