PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Blair w ciąży!!

ocenił(a) serial na 6

Hej ludzie, właśnie siedzę w Nowym Jorku u ojca i napatoczyłam się na 'InStyle' amerykański, a tam cały artykuł o kolejnych projektach na kolejny sezon plotkary.
Jako, że nakład na ten serial jest dość spory chcą kręcić kolejną dawkę przygód tych bohaterów. Blair zajdzie w ciąże, ale nie z Chuckiem. I ma zagrać kolejna sławna gwiazda(nie wiem kto bo to ma być zaskoczenie), Serena będzie z Natem, a Dan odchodzi z serialu.
O Jenny było coś, że ma wyjechać do szkoły z internatem.. więc chyba też ją usuną z filmu.

W każdym razie już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!

ocenił(a) serial na 10
chanel_3

Jakoś się sobie nie dziwię, że popłakałam się ze śmiechu jak to czytałam. Chyba tylko ktoś głupszy o ciebie by w to uwierzył...

weronelka

Będzie ktoś w ciąży, bo widziałam wywyiad,..bodajze z Blake i tam właśnie mówiła,ze KTÓRAŚ BĘDZIE W CIĄZY... Moze Lily?heh..

ocenił(a) serial na 10
mxrtx

wiadomo już kto i na pewno nie Blair;) w ciąży jest Dorota;)

ocenił(a) serial na 10
PrettyGirl23

Będzie KTOŚ JESZCZE w ciąży, powiedziała to Leighton Meester (w tym sezonie na pewno, ale jakoś później)...

weronelka

Tak, racja, mowiła to Leighton, a nie Blake :)

mxrtx

mi się wydaje ze to matka Blair będzie w ciąży.

ocenił(a) serial na 8
weronelka

Łyso Ci pewnie teraz,co?:D

chanel_3

Przed chwilą obejrzałam ostatni odcinek sezonu. BLAIR JEST W CIĄŻY. Chyba,ze tylko ktoś wrzucił jej do śmietnika test ciążowy.

ocenił(a) serial na 10
capuccino

No jasne z kim ma być w ciąży np. Blair? -.- Z Louisem? Brak kontraktu? Z Danem? Trrzymajcie mnie nie uprawiali nawet seksu. Wiec zostaje Chucky;) . A jeśli to nie Blair to nie wiem, ale do Blair sa takie opcje.

elitarna21

Eeee...Przecież spędziła jedną noc z Louisem !

Kaya1456

nie wiem ale ja się modlę, żeby to było dziecko Chucka. <3

Maratowa

też mam nadzieję, że to dziecko Chucka i Blair. Inaczej być nie może! :)

Catharine

no nie może :D

ocenił(a) serial na 6
Maratowa

To musi być dziecko Chucka! inaczej przestane to oglądać! ... No dobra nie przestane ;) ale inna opcja byłaby straszna... Chociaż mi się wydaje, że to jej matka będzie w ciąży z Cyrusem... takie przeczucie mam ;))

ocenił(a) serial na 4
elitarna21

Zauważ, że nie możemy być pewni żadnego zbliżenia Blair:
Dan-pocałunek, właściwie jedynie zetknięcie ust... a co potem?
Chuck-mogli się opamiętać, chociaż znając ich zapędy to wątpię... no ale
Louis-spędzili noc, ale czy na 2randce książę musiałby od razu wskakiwać do łóżka?
Scenarzystów mogą więc ponieść wodze fantazji:PP

eloooma

Z Danem potem nic nie było. Za to jestem pewna, że Chuck i Louis mieli bliskie spotkanie z Blair.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Ja i tak stawiam na Dorotę. Ta opcja jest bardziej prawdopodobna. Skąd matka blair znalazłaby się w łazience córki? A Dorota? Jak nie ma b to kto wie co ona robi w jej pokoju czy łazience. Mogła akurat skorzystać. ;p

ja jednak myślę że to jej matka. nie wiem jak i tak dalej, ale w ostatniej scenie ,,Plotkary" nic nie wskazywało na to, że by Blair była choćby zaniepokojona. Chociaż znając ją...
ale mam nadzieję, że jeżeli to ona jest w ciąży, to Chuck jest ojcem <3

ocenił(a) serial na 9
Hans_Kloss

Musi być Blair bo to by było zbyt głupie zeby było matki

ocenił(a) serial na 10
chanel_3

w ciąży może być Blair, Eleonor lub Dorota.
wg. mnie najbardziej prawdopodobna jest wersja z Blair.
no bo ciąża Eleonor nic wielkiego nie wnosiłaby do 5 sezonu, natomiast Dorota ma już jedno dziecko i w ogóle nie jest pokazywane w serialu więc po co 2?

teraz kwestia, kto jest ojcem domniemanego dziecka Blair ;)
stawiam ( i mam gorącą nadzieję, ze to będzie Chuck ) ;p
myślę, że wtedy akcja bardzo by się rozwinęła z tego względu, że Blair albo będzie udawać, że dziecko jest Luie'go albo też nie;p
i wtedy będzie miała dylemat czy wrócić do Chucka, i czy on jest gotowy na poświęcenie się roli ojca;p

także pozostaje nam czekać kochani do września;)
b ędzie się działo na pewno;p

użytkownik usunięty
kaarolajnn

Może akcja z dzieckim Blair wetknie a Plotkarę dawne życie. Choć nadal nie wyobrażam sobie B w ciąży. Powiem tak- uwierzę jak zobaczę :)

ocenił(a) serial na 8

Na końcu ostatniego odcinka 4 sezonu jest scena jak Dorota opróżnia kosz z pokoju Blair, która wyjechała na wakacje. I tam właśnie znajduje się pozytywny test ciążowy. Mi się wydaje, że to będzie dziecko Chucka.

użytkownik usunięty
Prozerpina

Pisząc "uwierzę jak zobaczę" miałam na myśli 5 sezon i ewentualną ciążę Blair, a nie chodziło mi o test ciążowy...

Dorota odpada. Ja obstawiam matkę Blair. Ale jak ten test tam się znalazł...?

Maratowa

na pewno nie Dorota, nie drugi raz w przeciągu dwóch sezonów.
mam wieelką nadzieje, że Blair :)

ocenił(a) serial na 8
jogowafel

opcje są dwie: B albo S, ale jakoś obstawiam Blair z Chuckiem, bo przecież musi się coś dziać w 5 sezonie. Blair zaręczyła się z księciem, ale nie będzie jak w bajce.

użytkownik usunięty
karoolia93

Ja i tak liczę na to, że to Louis zakończy ten związek. Jeżeli to Blair go zrani to będzie mi go żal. On ejst za dobry dla niej...

ocenił(a) serial na 9

za dobry?
chyba za głupi, bo nie widzi, że Blair nie kocha jego tylko Chacka ;) i vice versa

użytkownik usunięty
fnh81

W takim sensie za dobry, że za świętoszkowaty. ;p

ocenił(a) serial na 9

aaa no tak za grzeczny ;)
w ogóledo niej nie pasuje, a Blair nadaje sie na księżniczkę owszem... ale Manhattanu :P

mimo manier nabytych, na czarny charakter w żyłach - jak Chuck - nasz ksiązę Manhattanu :P

ocenił(a) serial na 10
fnh81

4 sezon faktycznie skończył się na tym, jak Dorota wyrzucała śmieci z łazienki. Był tam test ciążowy, ale jaka jest pewność, że n\należy od do Blair, a nie do Sereny.. przecież mają wspólną łazienkę! A znając Serenę nie zdziwiłabym się, gdyby to nawet o nią chodziło.. :)

ocenił(a) serial na 8
paulinka_0503

Mi się wydaje, że to może być Blair. Bo co prawda wtedy jak przyszła do domu Lily, gdzie byli wszyscy (w odcinku 22 sezonu 4) to mówiła, że za godzinę przyjedzie po nią Louise. A gdzie by na niego czekała, na dworze? Więc może wróciła do domu i zrobiła test wtedy. Nie wiem to moja opinia. A Serena? Nie sądzę. Przecież nie miałaby z kim być w ciąży, oczywiście mogli nam nie pokazać, czy z kimś się przespała, ale musieliby to w końcu zrobić, bo wtedy jeśli byłby nowy bohater to ten wątek nie byłby zbyt ważny. Dorota? Na pewno nie. Przecież jak sprzątała ten kosz w łazience B. i S. to była spokojna itd. nie zauważyła nawet tego testu. A matka Blair? Ona na pewno nie ma mniej niż 50 lat, a Cyrus też nie jest młody, ciąża w tym wypadku mija się z szansami zerowymi. A kto inny niby? Co, ktoś jakaś dziewczyna przyszła do domu państwa Waldorf, zrobiła test i wyszła? Bezsens.

rozmarynowa

Po oglądnięciu trailera, jestem prawie pewna że Blair jest w ciąży. Chociaż z drugiej strony, producenci zawsze pokręcą wszystko w tych trailerach. No nic, trzeba poczekać do września ;)

dla zainteresowanych...
http://www.youtube.com/watch?v=1pfCJyw-sfQ

ocenił(a) serial na 8
Maratowa

To nie jest trailer, tylko filmik stworzony przez fana ''fanmade''. Sceny są z poprzednich sezonów. To jak Serena pociesza Blair, bo przecież ta cierpiała na bulimię i ta mówiła, że wszystko będzie dobrze. Promo będzie dopiero za cztery tygodnie ; )

ocenił(a) serial na 10
rozmarynowa

Skąd wiesz?
Ja juz nie mogę się doczekać prawdziwych trailerów...
Aha, i to nie jest chyba zrobione przez fana "fanmade", tylko to jest "zrobione przez fana" czy coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 10
chanel_3

hm, Blair w ciąży? fajnie. Ale ciąża bardziej pasuje mi do Sereny, to ona wszystkim pcha się do łóżka. ;D

A jak już Blair to mam nadzieję, że z Chuckiem, bo inaczej się załamię! Bez tej dwójki dla mnie serial byłby nudny. ;)

lookx

Bardzo chciałabym, żeby to Blair była w ciąży. W dodatku z Chuckiem! <3 jednak po obejrzeniu kilku filmików ze zdjęciami do piątego sezonu odkryłam nową teorię. W ciąży może być siostra Louis'a, która odwiedziła Blair przed wyjazdem narzeczonych na wakacje. Wiem, brzmi to kosmicznie, ale wśród zdjęć na planie widziałam foto jakiejś ciężarnej babki, która na pewno wcześniej nie wystąpiła w tym serialu. To tylko takie gdybanie, więc nie bierzcie sobie tego za bardzo do serca ;D

elleonore_

Ale to bardzo prawdopodobne! Jakoś nie chce mi się wierzyć, że byłoby to dziecko Blair, gdyż czytałam, że mają być co najmniej jeszcze 2 sezony, więc gdyby była w ciąży, to na początku byłby to ciekawy wątek, ale potem... A jeśli już, to liczę na to, że z Chuckiem;)

ocenił(a) serial na 10
martusia_47

no chyba, że poroni. Ale dziewczyny kto inny oprócz Sereny i Blair mógł być w ich łazience i zrobić sobie test ciążowy? ;>

lookx

ja oglądałam jakieś zdjęcia z planu i że to nie blair jest w ciąży tylko nie jestem pewna kto to był ale była jakas gosciówka z brzuchem i to nie była na 100% ani blair ani serena ani elenor

użytkownik usunięty
chanel_3

Więc ani Blair ani S. nie będą w ciąży oglądałam zdjęcia z planu 5 sezony i nic nie widać, że by Blair była w ciąży i po S. tez nic nie widać oraz one są jakieś szczęśliwe a nie załamane.

użytkownik usunięty

Ani Blair ani S. nie są w ciąży!!! Na planie widać od razu, że ta jakaś kobitka jest w ciąży!! Od razu mi lepiej, bo nie wyobrażam sobie Blair w ciąży

użytkownik usunięty

więc się pomyliłam jest w ciąży :(

użytkownik usunięty

no tak, ciąża = załamanie.. ;p

ocenił(a) serial na 3

hah. musi być głupio temu kto napisał 2 komentarz :D Blair w ciąży..

ocenił(a) serial na 6
tuttifrutti

Potwierdziła się ciąża Blair, przepowiedziana przez autorkę tematu. Oby reszta informacji była błędna, a ściślej mówiąc jedna z pozostałych: oby to było dziecko Chucka! Myśl o Blair, jako matce, jest trochę przerażająca, ale jak już tak ma nią być, to chociaż z właściwym facetem.

ocenił(a) serial na 8
Morgana_filmweb

swoja droga, ciekawie byloby zobaczyc Chucka w roli ojca :D

użytkownik usunięty
Morgana_filmweb

tak, to córka Chucka

ocenił(a) serial na 10
Morgana_filmweb

to na pewno dziecko Chucka... przecież blair spała z nim w ostatnim odcinku 4 sezonu ... a z louisem to dopiero w wakacje...