PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Blair w ciąży!!

ocenił(a) serial na 6

Hej ludzie, właśnie siedzę w Nowym Jorku u ojca i napatoczyłam się na 'InStyle' amerykański, a tam cały artykuł o kolejnych projektach na kolejny sezon plotkary.
Jako, że nakład na ten serial jest dość spory chcą kręcić kolejną dawkę przygód tych bohaterów. Blair zajdzie w ciąże, ale nie z Chuckiem. I ma zagrać kolejna sławna gwiazda(nie wiem kto bo to ma być zaskoczenie), Serena będzie z Natem, a Dan odchodzi z serialu.
O Jenny było coś, że ma wyjechać do szkoły z internatem.. więc chyba też ją usuną z filmu.

W każdym razie już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków!

ocenił(a) serial na 6
anetka5000

Mówiła, że wiele razy. To, że nie robili tego na ekranie, to nie znaczy, że wcale. Było dużo scen, że coś sugerowała, albo nie chciała go puścić z sypialni. Koniec końców, bez względu na to, czyje to dziecko, jak wyjdzie, że spała z Chuckiem, to może zerwą zaręczyny z Loiusem. :D

Morgana_filmweb

trudno sobie wyobrazić Blair w roli matki, ale mówiła, że rozważała kilka opcji i jakby co to dziecko i tak zostało poczęte z miłości. szczerze wydaje mi się, że to będzie dziecko Chucka, bo to by było punktem kulminacyjnym i przypieczętowaniem tak pięknej miłości. Chociaż Chuck w roli ojca jest jeszcze większą abstrakcją niż Blair jako matka, ale wydaje mi się, że jakby co to zrobił by się takim kochającym, opiekuńczym tatuśkiem jakim nigdy nie był jego ojciec...

lubię Louisa i on jest tak jakby tym wymarzonym księciem z bajki Blair i ona na pewno go w jakiś sposób kocha, ale nie tak jak Chucka. są parą okej, ale brakuje im tego czegoś co mają Blair i Chuck razem.

wydaje mi się, że nawet jak maja powstać 1-2 sezony to historia się nie znudzi. najpierw mogą być zawirowania z tym kto jest ojcem. ew. jakieś przypadkowe fałszerstwo testów DNA, albo nawet zamierzone, bo tam wszystko możliwe. potem jeszcze odwołanie ślubu, trochę skandalu, zamieszania z rodziną Louisa. ciąża trwa przecież 9 miesięcy, zanim się to wszystko rozwikła to jeszcze zejdzie, a potem mogą być perypetie Blair i Chucka jako rodziców, poród ich ewentualny ślub itd. mnóstwo rzeczy! ;)

ocenił(a) serial na 10
Malutka17

Oby nie było czegoś takiego, bo wtedy to byłaby już totalna telenowela:/ Blair powinna wyjechać i zostać samotną matką! To byłoby w jej stylu - niezależność ot co!

ocenił(a) serial na 3
anetka5000

Blair spała z Louisem zanim spała z Chuckiem wtedy. Dopiero jak się jej oświadczył przespała się z chuckiem, dlatego nie jest to oczywiste czyje to dziecko. Jak dla mnie to to musi być dziecko Loisa. Jak jeszcze raz zobaczę Blair z Chuckiem próbujących naprawić swój związek to zwymiotuję :)
No i oby Dan nie odszedł.

tuttifrutti

To musi być dziecko Chucka! Wyobrażacie sobie małego Bassa? Sądzicie, że na tamtej 'zgodzie' Chucka na ich małżeństwo zakończyła się całkowicie Chair?

mammoth03

Mam nadzieję, żę mimo tych zawirowań połączy ją coś głebokiego z Danem. No w tym momencie to moja ulubiona para :)

ocenił(a) serial na 3
nunax4

nom z braku laku w tym serialu "Dair" to jedyne co mnie zainteresowało ..

ocenił(a) serial na 8
tuttifrutti

Mi się wydaje że blair jest w ciąży z chuckiem bo powiedziała louis że jest z nim w ciąży z nim a potem schowała koperte z wynikami

ocenił(a) serial na 7
karasmi1799

Nie przyszło ci do głowy, że mogła schować tylko po to, aby Louis się nie dowiedział, że go zdradziła? W końcu nie miałaby innego powodu na robienie testów DNA, jeśli nie zdrada.

ocenił(a) serial na 10
Badly

Właśnie ta sytuacja była dwuznaczna. Do momentu, kiedy mówiła Chuckowi, że jest w ciąży z Louisem było dobrze, ale gdy dowiedziała się, że Chuck nie oddał psa to bardzo się zdziwiła, była zmieszana itp, myślałam, że kłamie, że to nie jego dziecko, bo myślała, że on nie dojrzał i jest dalej nie odpowiedzialny. Ale po tym, gdy Chuck pokazał jej że jest inaczej, i powiedział jej że jest odpowiedzialny bo psa oddał tylko do weterynarza, to ona raczej nie powiedziałaby Louisowi, że to jego dziecko, powstrzymałaby się od tego i też mi się wydaje, że dlatego schowała tą kopertę.

chanel_3

wiem, że to nic, ale ładnie wygląda : D http://www.facebook.com/photo.php?fbid=187341251343261&set=a.157956450948408.380 33.139557759454944&type=1&theater
i ciekawa jestem skąd jest to zdjęcie, i czy to nie jakaś spesja lub Bóg wie co, co ma nas strącić z 'tropu' ;p

użytkownik usunięty
lsedc

Matko boska, cos strasznego ;|

lsedc

to zdjęcia fotomontaż. ta mała to Lydia z One Tree Hill, córka Nathana i Haley. Haley ucięli głowę i dodali Blair.