PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108391
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

heeey,ludzie,nikogo nie odchodzi że Charles/Chuck najprawdopodobniej ma guza mózgu..?
Czy wam te 'wizje' jego ojca nie skojarzyły się z Izzy Stevens z Chirurgów..?

oobym się myliła,bo aktor grający Chucka jest bosski^^

Gabriielle

Albo Bootha z "Kości"?
On też miał zwidy... widział przyjaciela z wojska, który zginął na wojnie.
I rysunkowego Stewy'ego z Family Guya.

:)

I skończyło się operacją mózgu. :)

No nie wspomnę już o Allison Dubuis (Medium), która również wylądowała na stole operacyjnym z guzem mózgu... ale, że nie wycieli jej wszystkiego to nadal widzi różne rzeczy. :P

Ech... biedny Chuck.
Hahahaha. :)

ocenił(a) serial na 8
Claudette_2

tak, tak, naprawdę genialne koncepcje ;]

little_bittersweet

Myślę że kiedy sprawy przyjmą taki obrót to mnie dobije xDD

ocenił(a) serial na 8
Elsie

no nie? mnie chyba też ^^ [za krótki][za krótki]

Gabriielle

Mnie to się bardziej z Opowieścią Wigilijną skojarzyło. Tylko tak bardziej w rocznice śmierci jego ojca ;)

wyszka

hmm no nie wiem.;d

w każdym razie,poczekajmy sobie te parę miesięcy na kontynuację serialu ^^

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

ja też od razu skojarzyłam te wizje z Izzy Stevens z "Chirurgów".
mam nadzieję, że nic mu nie będzie. :):)

użytkownik usunięty
Gabriielle

Ale Dexter też widzi ojca! I guza brak. :p

ocenił(a) serial na 6
Gabriielle

nie....to bylo tylko nawiazanie do wydarzen z przed roku
chuck nie uporal sie do konca z ta strata a w miare zblizajacej sie rocznicy zaczal bardziej to odczuwac stad te zwidy
ja to tak zrozumialam

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

Na podstawie jednego odcinka stwerdzić nie można. Zgadzam się z opinią że chodzi o wydażeniaz przed roku. no ale zobaczymy.

unfeeling

hahahah xdd
Gdyyby to się okazało prawdą to chyba bym się turlała ze śmiechu ;P
Ejj kuurdee .. przecież to nie jest jakiś serial dramatycznyy .. tam jest jak w bajce <3 !

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

Raczej guza to nie ma... :) Po prostu widzi ojca, bo po jego śmierci przeżył duży szok. Ale śmiesznie by było, gdyby się okazało, że ma omamy przez raka. XD

ocenił(a) serial na 10
weronelka

no w książce chyba nic takiego nie ma?
(nie wiem, bo książki nie czytałam dlatego pytam.)
mnie raczej ciekawi teraz wątek z tą pania co uciekła (pewnie z mama?)

unfeeling

Co do książki to Chuck nie był jedną z głównych postaci .. on był tylko kolesiem z małpką o imieniu cukierek ;P Tego serialu nie można porównać do książki .. każda postać różni się wyglądem i charakterem .. sytuacje i związki też są inne ;P

ocenił(a) serial na 9
Gabriielle

wg mnie zmarnowaliby wątek Chucka gdyby go nagle "zachorowali". Zrobiłoby sie z tego serialu jakieś ckliwe byle_co. Poprostu tego typu choroby wg mnie nie pasuja do tego serialu, predzej jakies zabójstwa/samobójstwa niz własnie choroby.

ocenił(a) serial na 10
Gabriielle

Nie ma żadnego guza itd. Mi się wydaje, że ta jego matka żyje i ojciec go okłamywał.

affling

Noo raczej matka nie jest "omamem" .. I wiele rzeczy może powodować omamy .. więc serio wątpie, że to jest guz, etc. .. ;];] I też uważam, że wątek z chorobą by nie pasował do GG .. to nie ta bajkaa .. tu wszystko kończy sie happy end'em xdd

ocenił(a) serial na 8
waniliowo

ja tam na 100% uwazam ze to jego matka zyje ;]

mysle ze ten 13sty odcinek bedzie jakis ciekawszy niz wszystkie skoro tak dlugo zanim wyjdzie ;} zrobili sobie wakacje czy co?

ocenił(a) serial na 10
fashionistka

SPOILER!!!!!
Przecież pisali wszędzie, że to prawdziwa matka.

Gabriielle

pewnie należysz do gruppies postaci Chucka, narkomana intryganta i pseudo playboya, zeby nie użyć dosadniejszego stwierdzenia. A może po prostu koleś ma delirium tremens wszak jest alkoholikiem również. nie może sobie dać rady ze swoją osobowością i dlatego popada w używki.