PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108381
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Hmmm zastanawiam się czy czytaliście książki z serii "Dziewczyna Super" są one o małej Jenny, która uczy się w szkole Wavery(czy jakos tak;p). Ciekawi mnie czy może już wyszedł o tym jakiś film czy serial, bo przyznam, ze książka równie inetresujaca jak Plotkara.

ocenił(a) serial na 10
lady161_2

Ja czytałam. Na tylnej okładce książki jest coś napisane o filmie czy serialu. A i warto dodać, że odnajduję analogię pomiędzy Jenny z GG i tą z Dziewczyny Super. :)

ocenił(a) serial na 10
turqusowa_

Dziękuje bardzo za odp;p właśnie zobaczyłam że jest napisane że wkrótce serial w USA, a nie wiesz przypadkiem kiedy? bo nigdzie na necie nie moge znaleźć niczego :(

ocenił(a) serial na 10
lady161_2

Też szukałam. I również niczego nie znalazłam. Ogólnie uważam, że perypetie uczniów Wawerley (?) są równie interesujące jak te z Plotkary :))) I cieszyła bym się gdyby powstał serial.

lady161_2

Oczywiście że tak :] jakżeby moglo byc inaczej. ogolnie uwazam ze ksiazki sa ekstra i mogli by w serialu wyslac jenny do internatu. Przydaloby sie. Moze ja wysla zeby odseparowac od Nate'a i wybic z glowy plany zaistnienia w swiecie mody

ocenił(a) serial na 10
lady161_2

gdzieś słyszałam ,ze Dziewczyna super to ma być jednak film.
(Choć przecież Plotkara też miała być filmem).

pożyjemy zobaczymy ... ;)

w sumie w Dziewczynie Super mogła by być (jeszcze ) lepsza od Plotkary

Panna_Filmowa

konkretnie to maja z tego serial zrobić :] dlatego już czekam kiedy wykopia w plotkarze jenny do internatu

ocenił(a) serial na 10
lady161_2

Jenny w internacie? haha. Blair by się ucieszyła :p

turqusowa_

w książce na tym internacie Jenny naprawdę nieźle wyszła