PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108373
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czy wedlug was aktorzy sa dobrze dopasowani do postaci? Bo wedlug mnie nie. Lohan nie pasuje mi do Blair.

ocenił(a) serial na 6
miss_noone

Rzeczywiście, Lindsay Lohan kompletnie nie pasuje do roli Blair. Co do Sereny to jeszcze nie widziałam zdjęć tej Liany Jordan, więc nie mam zdania na ten temat, ale postać Sereny van der Woodsen zawsze kojarzyła mi się z... hmmm... Paris Hilton(?) :) Pozdro

ocenił(a) serial na 10
miss_noone

Hey, też uważam że Lohan kompletnie sie do tego nie nadaje...A co do reszty, to nie mam pojecia jak wyglądają. Ale patrzyłam ostatnio na jakiejś amerykańskiej filmowej stronce i była tam taka ankieta, jacy aktorzy by sie najlepiej nadawali. I na przykład jeśli chodzi o Blair to była Megan Fox, Serena-Kate Bosworth, Nate-Paul Walker, Chuck-James Franco, Dan-Trent Ford. Tak szczerze mówiąc to nie mam zielonego pojęcia co to są za aktorzy(większość z nich)pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
miss_noone

Macie racje Lindsay kompletnie nie pasuje do Bliar.Juz sie nie moge tego doczekac!!

miss_noone

A mnie sie wydaje, ze Lohan doskonale sobie poradzi jako Blair, bo sie nadaje do tej roli. Jeszcze sie przekonacie:)

bananova

LUDZIE co z wami jak lohan i jordan ???!!!!!!!!!!!????? jakiś kosmos nie wiem nie widziałam plotkary na filmwebie w 2005 ale to ze lindsey lohan miała zagrać Blair jest dla mnie szokiem dobrze że jednak nią nie została

użytkownik usunięty
Gumi96

Dziewczyno, chodziły najpierw takie pogłoski, gdy już przymierzano się do stworzenia telewizyjnej wersji Plotkary. I było głośno o tym, że może w obsadzie znajdzie się Lohan. Ale to było dawno temu - widać po samych datach postów. Na szczęście wybrali o wiele lepszą obsadę XD