Co to za film, który oglądają Dan i Blair pod koniec odcinka While You Weren't Sleeping?
Już po opisie filmu wszystko wiem:
Tracy: BLAIR
"...Tracy, która ponadto stopniowo odkrywa, że reporter Mike ma wspaniały charakter" : czy tylko dla mnie to jest oczywisty DAN?
"ma ona wyjść za nuworysza George'a Kittredge'a ": LOUIS
"...Nie odrzuca jednak oferty Dextera i ten powtórnie zostaje jej mężem" : CHUCK
Scenarzystą chyba sporo czasu zajęła wymyślenie tak zawiłej fabuły. biedna B., albo nikogo w jej życiu nie ma, albo wszyscy rzucają się jak na ostatnią babkę na świecie. xd
Ja właśnie mam wrażenie, że Blair jakoś mało facetów się interesuje... (zwłaszcza w porównaniu do Sereny, co to każdy, jak tylko na nią spojrzy, to już zakochany po uszy). A jak już jacyś, to z problemami emocjonalnymi (Marcus, przelotnie Carter Baizen, no i Chuck;) Niby były okresy, kiedy Nate i Chuck ni stąd ni zowąd zaczynali o nią rywalizować, a potem jakoś im szybko przechodziło. Co do Nate'a, to on nigdy nie potrafił jej docenić, zresztą oni do siebie nie pasowali. Mam nadzieję, że teraz pojawi się ten romantyczny książę i będzie ją nosił na rękach, dowartościowywał, obsypywał kwiatami i prezentami i w ogóle. Uważam, że dopiero wtedy nadejdzie sprawiedliwość w tym serialu:D:D
Przeczytałam opis The Philadelphia Story skonfrontowałam z tym co obecnie dzieje się w plotkarze i co jest zapowiedziane (że pojawi się Louis) i wydaje mi się, że idealnie takie scenariusz pasuje ;) jasne, że wszystko może się potoczyć inaczej, ale wydaje mi się, że taki tor spraw jest całkiem prawdopodobny ;]