PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czy ktoś był by tak uprzejmy i mógłby streścił co się dzieję w 4 sezonie? Dla tych którzy wylądowali w miasteczku bez Wi-Fi i 3G? xoxo

ocenił(a) serial na 8
narese

A więc 4 sezon.... Okazuje się, że Jenny zachodzi w ciąże, już w 5 odcinku rodzi bliźniaki. Chuck traci pamięć i wstępuje do klasztoru zamkniętego. Serena zakłada dom publiczny, w którym jest jedynym pracownikiem. Blair zostaje prezydentem, zaś Nate i Dan legalizują swój związek. Vanessa popełnia samobójstwo, wszyscy się upijają na jej pogrzebie, a na koniec imprezy i tak nikt nie wie- kim jest Vanessa?

ocenił(a) serial na 8
emileczka0110

Jeśli pamiętacie jeszcze jakieś szczegóły do dodawajcie ;) Niech narese wie co się dzieje w 4 sezonie ;)

narese

serena nie moze sie zdecydowac czy chce byc z Natem czy z Danem, wiec wedruje od Profesora do Profesora
blair i chuck chca ale nie udaje im sie byc razem, jak zwykle, ona poswieca sie planom zawodowym i intrygom, on innym kobietom
nate jest nudny, miał dziewczyne i nie był to ciekawy związek, dalej kocha Serene, a poza tym troszczy sie o rodzine
vanessa była chwile z Danem, nic ciekawego, teraz o niej ucichlo
to samo z Jenny
ten sezon nie jest porywający..

ocenił(a) serial na 8
carnation

Taa i Blair jest w ciąży z Chuckiem . Boi się mu powiedzieć. Serena ma choroby weneryczne zaraża nimi cały Manhattan.

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

Blair w ciąży??? CO??? Ale zaraz zaraz, 4 sezonu nie ma jeszcze w Polsce !

ocenił(a) serial na 8
mirandaxx

Oj nie!To takie "żarty" :)
Kto wie,może Blair kiedyś będzie w ciązy,jak narazie to nie jest;p
A 4 sezon jest już ale nie w Polsce i 12 odcinek juz leci z napisami mozna oglądać online.

plistek43

gdzie jest 12 odcinek z napisami? podaj link.

Magoria

tez poproszę!!!!!

ocenił(a) serial na 8
madzia07_2

Aaaa nie o to mi chodziło:) Tylko o to że 4 sezon można oglądać w ogóle z napisami online.Też czekam na napisy do 12 odcinka,ale chyba jeszcze nie ma.Może jutro...:)Jak coś to podam,ale wtedy chyba każdy będzie już wiedział.Trzeba patrzeć, więc albo jutro albo za 2 dni...Kto wie?

ocenił(a) serial na 10
plistek43

aha ja też wiem gdzie jest online ale nie oglądam bo wole zaczekać aż będzie w telewizji, choć nie wiem czy wytrzymam bo jestem tego prawdziwą maniaczką !! Ale musze bo w telewizji lepszy efekt i podobno mają puścić na wiosne. A wg. to nie chce żeby Blair była w ciąży, bo bez dziecka jest lepiej, a tak to co, Chuck będzie zmieniła pieluchy?? Nie, lepiej nie