Ostatnio zaczęłam oglądać Plotkare na tvn,wcześniej czytałam dużo o tym serialu ale nie miałam okazji go oglądać.Muszę przyznać że I sezon jak do tej pory podoba mi się,ale czytajac o tym serialu i o kolejnych sezonach mam wrażenie ,że zaczyna przypominać Modę na sukces."Każdy z każdym"itp.np.Dan z Serena, Blair, Vanessa po drodze jakas Oliwia ,Georgina i nie wiadomo kto jeszcze,a nie wspomnę o innych bohaterach.Moze taki jest zamysł tego serialu ale czy to nie jest zbyt męczące.Rozumiem że to serial o bogatych nastolatkach którzy robią co chcą i gdzie chcą ale czy to sie nie znudzi.
Zastanawiam się czy powinnam oglądać kolejne sezony.Pewnie II obejrzę bo I jest jak dla mnie super.A wy co sądzicie ,warto obejrzeć?
Warto, przynajmniej trzy pierwsze sezony ;) Jeśli oczywiście lubisz klimaty Upper East Side.
Według mi warto. Jasne trochę wkurzające jest że każdy robił "to" już z każdym, ale da się do tego przyzwyczaić :) jak dla mnie to jest jeden z ciekawszych seriali jakie produkują :)
II sezon jest naprawdę wart obejrzenia. Moim zdaniem najlepszy :) III gorszy, ale generalnie biedy nie ma.
ogólnie nie przepadam za serialami, dużo osób mnie przekonywało do gossip girl, kiedyś obejrzałam jeden odcinek i w ogóle mnie nie wciągnęło.
niedawno przypadkiem trafiłam na jakiś odcinek na tvn... i właśnie zaczęłam 4. sezon ;) nie mam porównania z innymi serialami (bo jedyny, który oglądałam to skins), ale uważam, że warto ;)