... czy zostało w nich w końcu ujawnione kim ona jest?
Aha :) Dzięki :) Jestem ciekawa, jak oni wprowadzą Kristen do akcji (oczywiście w przyszłości). Choć, jeżeli ona pojawi się w serialu, to każdy z nas już będzie wiedział, że to ona i nie będzie takiej zabawy... :(
może w ogóle się nie pojawi...? przecież może być tylko po to aby udzielać głosu Plotkarze, czyli, że jest jako narrator. Bo chyba głównie chodzi tutaj o Blair, Serenę itd, a Plotkara to taki niby dodatek no i narrator.
No wiem, ale każdego chyba ciekawi jak blisko uczestników jest Plotkara, że wie o nich wszystko. No chyba, że Bell udziela głosu, a Plotkarę zagra inna aktorka. Choć to wszystko może się wydarzyć dopiero pod koniec kręcenia serialu, a mam nadzieję, że szybko to nie nastąpi XD
Tak naprawdę w końcu ostatniej ksiązki można się domyślic kim jest plotkara.
Poza tym, w serialu może się okazac kimś innym, bo ten serial z ksiązką ma wspólny tak naprawdę tylko tytuł.
co do tego jak plotkara jest blisko bohaterów no to trudno powiedzieć, bo ma swoich informatorów, jak np. gdy Nate przytulał Jenny na pożegnanie, no to przypadkowa dziewczyna zapewne stała czytelniczka bloga wysłała jej to zdjęcie, a gdy Serena wróciła, też plotkarę poinformowała dziewczyna znajdująca się właśnie na dworcu. Także informują ją osoby które akurat znajdują się we własciwym miejscu i czasie i wiedzą, że ona to wykorzysta, także wysyłają jej te informacje... Nie czytałam książki bo należę tylko do fanów serialu, ale podejrzewam, że Plotkara jest kimś ze szkoły, kto chodzi z głównymi bohaterami do klasy...
Tak, wiem, że ma własnych informatorów, ale musi być też blisko, bo przecież bywa na tych samych imprezach itd., czyli obraca się w tym samym towarzystwie. W sumie scenarzyści mogą zrobić Plotkarą każdego, nawet głównych bohaterów. Pamiętacie jak Dan powiedział kiedyś do Jenny, że czasami wydaje mu się, że to ona jest Plotkarą? Nią może być po prostu każdy ;)