PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108369
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Co to w ogole ma byc? Przeciez Ci aktorzy sa beznadziejni, Jenny slynna z wielkiego biustu ? haha hellloł, w filmie ciezko go w ogole zauwazyc, Dan taka mimoza z glowa w chumrach a tu jakis macho, Vanessa symbol granicy mezczyzny z kobieta, lysa glowa, ekstrawagancja w glanach, a ta z filmu... ?!?!
Serena? Ratunku, ona mila byc olsniewajaca a w filmie akytorka jest conajmniej brzydka. No i Nate, katastrofa. Aktor jest przecietny i bez wyrazu. Blair i Chucka sie nie czepiam bo sa w miare ok.

do tego jeszcze pozmieniane fakty.. itp jakby ktos w ogole ksiazki nie czytal, to ma byc 'gossip girl' ? raczej porazka kina

ocenił(a) serial na 8
Domino_19

porażka kina powiadasz, a jam głupia myslałam, że to serial telewizyjny.

Domino_19

totalnie się z tobą zgadzam. Trzeba też dodać ze Jenny miała brązowe loczki. Serena- totalna pomyłka. No i Rufus Humphrey?? z tego co pamiętam w książce był to "niechlujny" facet. i na pewno nie był specjalnie przystojny. A w serialu?? Jednak Chuck Bass też mi nie pasuje - był on trochę zniewieściały (z tego co pamiętam). Nate nie powala swoim urokiem. No i totalnie mi nie pasuje zmiana scenariusza w przypadku brata Sereny. Przy tej postaci zgadza się tylko imię. bo z wiekiem i charakterem - totalna pomyłka.

ocenił(a) serial na 4
shefali_dream

Faktycznie zapomnialam o Ericu, w ksiazce mial byc sexowny. Najbardziej wkurza mnie ten fakt sexu Blair..

ocenił(a) serial na 5
Domino_19

dokladnie! zaczelam ogladac jeden odcinek ale jak zobaczylam vanesse z lokami i przystojnego rufusa to mi sie odechcialo.

ocenił(a) serial na 10
emminka

A ja tak bym tego nie nazwała. Serena niekoniecznie miała być olśniewająca. Ona miała mieć w sobie coś szczególnego i tu się z wami nie zgodzę bo aktorka która ją gra jest w porządku. Co do Erica to mnie to wpieniło. Przy Jenny skupili się na jej charakterze i to mi pasuje. Dan też nie jest zły chociaż brakuje mi tych jego wierszy...Chuk i Blair są w porządku. A Nate... Jest niezły. Postawiłabym na innego aktora ale nie jest źle. Mogło być gorzej...
Ale się rozpisałam...

piratka4

Ja uważam, że odrobina urozmaicenia jeszcze nikomu ni zaszkodziła.
Zresztą rezyser przy nakręcaniu nie zobowiązywał się do nakrecenia dokładnie takiej samej wersji wydarzeń.
Film a książka to duża różnica. Jak Ci sie nie poodba, to spróbuj zrobić lepszą ekranizację.