PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108388
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Witam. Chciałem sie ludziaska zapytać czy warto ogladac ten serial? czy jest wciagajacy. Jak dotąd ogladalem PB i Kyle XY

ocenił(a) serial na 8
tomaszek0017

PB i Kyle XY to całkiem inny świat. ale w Gossip girl leci fajna muzyka i bardzo ładne dziewczyny są więc warto;D jak na serial młodzieżowy to jest dobry

ocenił(a) serial na 8
rafal15ok

http://film.wp.pl/idGallery,3091,idPhoto,141128,galeria.html
trochę stary artykuł ale przeczytaj sobie ;)

rafal15ok

Dzieki zapowiada sie nieźle ;) a lepiej z napisami czy lektor??

tomaszek0017

Zawsze lepiej takie seriale z napisami, lektor psuje efekt, poza tym z ang można wyłapać fajne wyrażenia. : )

tomaszek0017

Jest średni, ale mimo to wciąga. Po 10 odcinku robi się ciekawiej :)

carolotta

bardzo wciąga, i rzeczywiście, im dalsze odcinki tym bardziej pokręcone i lepsze ;p

ocenił(a) serial na 5
tomaszek0017

zdecydowanie polecam. jest to najlepszy serial młodzieżowy jaki dotychczas oglądałam. nie jest przesłodzony ,co zawsze mnie drażniło w tym gatunku.wszechobecne intrygi ,ciekawa fabuła ,strona wizualna rewelacja ,no i świetna muzyka .ale jak już oglądać to oczywiście z napisami.

ocenił(a) serial na 6
tomaszek0017

serial rozkręca się po jakimś czasie, ale warto przetrwać pierwsze odcinki. fajne jest to, że bohaterowie nie dzielą się na tych dobrych i złych, są wielowymiarowi i intrygujący. poza tym humor pierwsza klasa ;) polecam, i oczywiście zachęcam do oglądania z napisami.