Mam pytanie. Wie ktoras z was moze kto zaprojektowal rozowa sukienke, ktora Serena
miala na sobie w ostatnim odcinku na tym calym rozowym przyjeciu? i czy mozna taka
gdzieś kupić? wdzięczna będę za kazda wzkazówke... chodzi oczywiscie o odcinek s04e19
dziekuje bardzo za podpowiedz.. gdybym jeszcze tylko konkretnie wiedziala jak i gdzie ja kupic to bylo by super :)
http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Marchesa/Clothing
tak na przyszłość ;-)
Myślę, że nie ma szand na to byś ją dostała gdziekolwiek w Polsce. Niestety. A taką samą z tego co pamiętam miała na sobie kiedyś Demi Moore...
to prawda byla sliczna.. widzialam ja jeszcze na dwoch innych aktorkach, m.in. wlasnie na Demi Moore.. ale pewnie macie racje szukalam praktycznie wszedzie i nie da rady kupic jej online...
W tej serii gorzej ich ubierają... W pamięci zapadła mi tylko czerwona sukienka Blair z 2 odcinka. Chuck już przestał się wyróżniać. Pamiętam jak w 1 sezonie miał na sobie pomarańczowy płaszcz. Który facet by się tak ubrał? A on wyglądał świetnie. No i do tego zawsze Blair zachwycała... Powinni coś zrobić z tym...
Zgadzam się. Jest coraz gorzej. Nawet nie tylko stroje, ale i włosy - szczególnie Sereny - to jest jakaś porażka.
Ja Chucka pamiętam w jasnym garniturze, różowych skarpetkach i białych mokasynach - rewelacja:)
Ja mam jescze w pamięci scenę jak grał w golfa w 1 odc 2 sezonu z nate'm i erikiem. Miał wtedy na sobie jakiś śmieszny sweter, podkolanowki i mokasyny. Mogliby w tym sezonie bardziej zaszalec. Brakuje mi dawnego chucka.
Pamiętam doskonale ten strój, choć w ogóle nie kojarzę tej sceny:)
Właśnie poszperałam trochę w googlach i znalazłam jeszcze zestaw: fioletowy sweter + cytrynowe spodnie, garnitur w odcieniach rudo-brązowych i - istne mistrzostwo - sweter w rekiny:) Z chęcią wstawiłabym linki, ale oczywiście 'Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu'...
W ogóle to w pierwszym sezonie Chuck nosił szalik, który był jego 'znakiem rozpoznawczym', o czym sam mówił, a później on też zniknął...