Chwytliwy tytuł, nieprawdaż? ;) Tak więc zapraszam na forum, które stworzyłam z koleżanką. To eksperyment na razie, jeżeli się nie sprawdzi to trudno, ale myślę, że wszystko jest bardziej uporządkowane niż tutaj. No i w miarę proste w obsłudze. Zapraszam wszystkich fanów, atmosfera naprawdę jest fajna. Spróbujcie, a nie pożałujecie? ;)
gossipgirl. xn. pl (bez spacji)
Przenieśliśmy się głównie stąd, więc daję znać na prawo i lewo wszystkim, żeby wpadali ;)
PS. Widzę fanka Dair, już Cię lubię ;)
No oczywiście, że fanka Dair xD
Ciągłe rozstania i powroty Blair i Chucka mi się znudziły. Jezu, ile można? :P
A na drugie forum już się zapisałam jako desertrose ;))
http://www.youtube.com/watch?v=AlcoyE29c3o
Będę podbijać raz na jakiś czas, żeby ludzie wiedzieli, że przenieśliśmy się i mamy uporządkowane spoilery na forum :) Zapraszam :)
Podbijam :)
Zapraszamy. Jesteśmy w trakcie omawiana pomysłu na typowanie w Lidze Gossip Girl. Najlepsza zabawa tylko u nas, im nas więcej, tym lepiej ;)
gossipgirl. xn. pl
Własnie zaliczyłam wszystkie dostępne sezony w tydzień i jest fajnie:) Zapisałam się również. Pozdrawiam
W 5 sezonie Chuck bedzie calowal sie z Charlie, pozniej padnie na Nate'a. Tak pisze w swiecie seriali.
Mamy fragment scenariusza odcinka 5x06, już przetłumaczony przez mnie. Kawałeczek:
5x06
Jane (producent filmu najprawdopodobniej): Żartujesz? Przyjście Dana dzisiaj rano zrobiło więcej dla tego projektu, niż Ty kiedykolwiek dowiedziałabyś się.
Serena: Dlaczego?
Jane: Ponieważ musimy zobaczyć czym naprawdę to powinno być: historią zadufanego w sobie nastolatka, który zdradził swoich przyjaciół dla sukcesu i sławy. Inside to następne Social Network. Zrobimy z niego Zuckerberga! (w oryginale We're going to Zuckerberg him!) ...
Zapraszam do poczytania reszty i dyskusji na temat spoilerów :)
GossipGirl.xn. pl
Nie mogę wejść na stronę. Wytłumaczy mi ktoś co się stało, bo ja już obgryzam paznokcie? :P
I podbijam :)
Zapraszamy, na bieżąco tłumaczę spoilery. M.in.: w następnym odcinku trzy osoby dowiedzą się, że Blair jest w ciąży, czy wśród nich będzie Chuck albo Louis? ;)
gossipgirl .xn. pl (bez spacji)
o też jestem fanką Dair! :D
Zawsze uwielbiałam Chucka i Blair, ale ten ich wątek totalnie się wypalił. Strasznie męczące są te ich rozstania, powroty i itp perypetie.
ania__87 - TRUE, TRUE:)
kochałam Chair, ale już się z tego robi b. odgrzewany kotlet.
mam nadzieję, że Dair wypali, Dan i Blair razem są tak niespodziewani, że aż słodcy:)
Owszem, są, musisz się tylko zarejestrować, a potem napisać 30 postów i wtedy będziesz mogła zobaczyć temat 'Spoilery'.
W miłej atmosferze możesz podyskutować o serialu, poznać nowych ludzi i wyłącznie na naszej stronie przeczytasz ekskluzywne spoilery dotyczące nowego sezonu Gossip Girl. Zarejestruj się już teraz!
Po uzyskaniu 30 postów będziesz mieć możliwość czytania ekskluzywnych spoilerów, raportów z planu Gossip Girl i głosowania w ankietach! Nie czekaj - dołącz do nas!
:D
Podbijam :) I zapraszam na relację na żywo z kręcenia ślubu Blair he ;) A tak na poważnie, jest już sporo informacji i zdjęć, zapraszam :) Wiemy już m.in, że Blair założy suknię od Very Wang.
GossipGirl.xn. pl
http://i.imgur.com/YD2aA.jpg
http://i.imgur.com/KZQFL.jpg
Jeżeli chcecie dowiedzieć się czegoś więcej, to zapraszam :)